Lokakuussa ollaan. Minulla kuu alkoikin kuin puhtaalta pöydältä. Syyskuu lomailtiin ja otettiin rennosti. Tänään on tullut vastaan arki ihan konkreettisesti – menin töihin Koodiin. Päivä kuluikin aika vauhdilla kaikkia asioita selvitellen ja asiakkaita palvellen, oikein kivaa pitkästä aikaa. Niinpä tämän päivän blogipäivitys ei ole Kööpenhaminan matkakuulumiset, vaan kepeä haastepostaus siitä mitä olen juuri viimeksi tehnyt. Haasteen minulle heitti Maija. Palataan matkakuulumisiin hetken päästä, nyt kerron mitä viimeksi…

Viimeisin viesti:

Haa, taisi olla poikaystävältä – kysyi miten menee töissä. Hyvin meni, vaikka vastasin että laiskasti – koska en vielä ihan päässyt kunnolla käyntiin. Mutta olipas kiva suunnitella syksyn juttuja ja jutustella ihmisten kanssa. Huomenna taas lisää, niin sitten pääsen oikein vauhtiin.

Viimeisin ruoka:

Eh, taisin skipata kunnollisen lounaan ja menin parilla ruisleivällä ja teellä. Eli lämmin iltaruoka on vielä syömättä. Emmin kanapastan ja uunimakkaran välillä. Tässä huomaa sen, että kun tulee töistä nälkäisenä ja käy kaupassa, ei aivot toimi ja ostaa jotain helppoa matkaan. Tänään syödään vähän myöhemmin.

Viimeisin itku:

Pakko tunnustaa, etten itke hirveän helposti omasta mielestä. Liikutun kyllä, mutta se ei ilmene niinkään itkuna kun joillakin. Eli pitää oikein pinnistää, kai se oli joku hellyysitku kuitenkin. Tavallaan ihailen ihmisiä, jotka itkevät helposti, tunteet tulevat saman tien ulos. Noh, on minullakin kausia, jolloin itkustan jos pahoitan mieleni jostain – onneksi pahoitan aika harvoin niin en nyt muista milloin ja mistä se olisi ollut.

Viimeisin nauru:

Varmaan tänään töissä naurettiin jollekin jutulle Maijan kanssa. Nauretaan paljon niin en tarkkaan edes muista mikä se oli. Meidän äiti on kova nauramaan ja hän aina paasaa naurun tärkeydestä. Minustakin nauraminen on parhainta terapiaa kaikelle, onneksi naurattaa helposti ja onneksi läheisillä on todella pöhköjä tapoja ja juttuja, heh.

Viimeisin hermostuminen:

Olen kuulkaas äärimmäisen huono hermostumaan, valitettavasti. Minusta olisi paljon parempi hermostua välillä ja päästää tunteet ulos. Minä käsittelen ne eri tavalla, koska en vaan tykkää hermostua. Eli tjaa, no ehkä aamulla hermostuin ihan hitusen kun ajoin pitkän pätkän yhden auton perässä joka ajoi selvästi alinopeutta – hätäisen hermoja hiukan raastoi.

Viimeisin ostos:

Kööpenhaminan lentokentällä shoppailin Arketissa. Ostin itselleni neuleen, siskolle tuoksukynttilän, poikaystävälle sukat ja veljen tyttöystävälle nestesaippuan. Muuten olen vaan käynyt ruokakaupassa ja sitä tuskin tässä kysyttiin.

Viimeisin muutos sisustuksessa:

Isommista muutoksista ruokatilan seinän maalaaminen, näkyy esim. tässä Sisustusmietteitä väreistä -postauksessa. Pienemmistä muutoksista makuuhuoneen tekstiilien karsiminen. Poistettiin vaihteeksi verhot, päiväpeitto ja koristetyynyt. Haluttiin ilmeestä pelkistetympi ja tietysti myös ehkä vähän pölyttömämpi ja helpompi siivota.

(kuvien asu on lainassa Stockmannilta / takki Marella, pipo Pupulandia X A+More, neule Filippa K / huom! pipon ostin itselleni kuvausten jälkeen koska se on täydellinen)

Viimeisin lukemani blogiteksti:

No jos ei lasketa tätä Maijan haastepostausta, jota lueskelin samalla kun kirjoitin tätä – koska hain sieltä kyssärit, niin Stellan blogista Jarnon kirjoitus – Valokuvaajan kahvitauko.

Viimeisin suunnitelma:

Varmaan moni työjuttu tälle viikolle, Koodin somejuttuja ja oman blogin kuvauspäivä keskiviikolle. Eli rakastan suunnitella kuvausjuttuja, vaikka ne toteutuukin lopulta sen hetkisen intuition mukaan. Minusta on kuitenkin hyvä olla päässä jonkinlainen ajatus mistä lähteä liikkeelle, vaikka kaikki yleensä elääkin. Tarkoitus on kuvailla Koodin uutta sohvamallia, stailata pari erilaista sohvakokonaisuutta ja omaan blogiin taas vähän lifestyleaiheista kotijuttua.

Mukavaa viikkoa kaikille, intoa töihin ja muihin touhuihin. Koitetaan myös nauttia tästä pimenevästä ajasta, sytytellään vaikka kynttilöitä, niitä paloi Köpiksessä joka puolella.

Koska tämä on haaste niin heitän tämän vaikka Vienalle ja Lauralle.

Comments are closed.