”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Nanso

Voi vitsit miten ihanalta tuntuu pukeutua syysvaatteisiin. En usko että kesään ja lämpöön voi hirveästi kyllästyä, mutta kyllä syyspukeutuminen on itselleni ehdottomasti vaatevuodenaikojen lemppari. Olen nyt saanut tehdä jonkin aikaa yhteistyötä Nanson kanssa ja siitä onkin tullut yksi vaatekaapistoni luottomerkeistä. Huomaan kiskovani useimmin päälle Nanson Tasku t-paidan ja näissäkin kuvissa näkyvät Viistasku-farkut vetaisen jalkaan kun haluan selkeän taustan muulle asukokonaisuudelle, tai olla muuten vaan mukavasti.

Kävin keväällä tutustumassa ennakkoon näihin syyskokoelman vaatteisiin ja tuolloin huokailin ihastustani siitä, että Nansolle on tullut valikoimiin takkeja. Kaikki takit olivat tosi kivoja, mutta oma suosikkini oli jo pressipäivänä tämä kevyt villakankainen Ylle-takki ja tässä tummanvihreässä sävyssä. Takkia on myös mustana, sekin tietysti ihana, mutta nyt minua ihastuttaa murretut ja savuiset sävyt, siihen innostukseen tämä tummanvihreä väri vastaa täydellisesti.

 

Takin leikkaus on laatikkomainen ja rento. Se laskeutuu oman vartalon mukaan korostaen olkapäiden luonnollista linjaa. Pidän juuri sellaisista vaatteista, sillä niissä olo on aina vaivaton ja omanlainen, kun vaate ei muotoile sinua vaan sinä vaatetta.  Etupuolella on kaksi reilua taskua ja sivusaumoissa halkiot – selkeitä ja hillittyjä yksityiskohtia. Ohut villakangastakki alkaa olla juuri nyt täydellinen vaate. Sen voi heittää t-paidan ja farkkujen päälle tuomaan lämpöä, jos aurinko lämmittää liikaa on takki silti kevyt ja ilmava. Toisaalta kerrostamalla tällaiset kevyet villavaatteet muuttuvat yllättävänkin lämpimiksi.

 

 

Takin alla on pehmoinen villa/puuvillainen Villis-neulepoolo. Olen aina tykännyt poolopaidoista, erityisesti pidän tuollaisista malleista, missä kaulus on helppo asetella monella tapaa. Minä tykkään mieluiten vähän huolettomilla rypyillä olevasta taitoksesta. Villistä on muuten mustanakin, siinäpä vinkki täydelliseen klassiseen talvipooloon. Minua sykähdytti tällä kertaa väri, niinpä itselleni valitsin tämä lappapuuron punaisen poolon. Se sopii tosi kauniisti yhteen takin tumman vihreän sävyn kanssa.

Tuli muuten mieleeni tässä juttua kirjoittaessani, että Nanson verkkokauppa on tosi selkeä ja hyvä. Sieltä löytyy mukavasti kuvia kulloisenkin valikoiman tuotteista ja itse tuotekuvat ja tiedot ovat selkeät. Arvostan tällaisia kotimaisia yrityksiä, jotka palvelevat niin verkossa kuin fyysisessä myymälässäkin.

Halusin asustaa takin myös toisenlaiseen kokonaisuuteen. Tästä leudosta syysilmasta voi vielä nauttia hiukan keveämmällä vaatetuksella. Mekkokautta itse ainakin aion jatkaa vielä paljain säärin, mutta varmasti myös viileämällä säällä sukkahousujen kanssa. Nyt minulla on muuten nilkkureissa Voguen glitteriset nilkkasukat, tänä syksynä aion ehdottomasti käyttää enemmän nilkkasukkia asusteina. Halusin kokeilla Ylle-takkia mekon seurana ja valitsin Nanson valikoimasta tuon ihanan muhkean luonnonvalkoisen Kupla-mekon. Se on oloasupuolelta, mutta minusta aivan täysin kaupunkikelpoinen vaate.

Asusteeksi valitsin ohuen pehmeän 100 % villaa olevan Raita-huivin. Nansolla on kepeitä villahuiveja sekä yksivärisenä että raidallisena. Tällaisista huiveista pidän, ne eivät tee asusta tukkoista, vaan antavat ripauksen väriä ja tyyliä kokonaisuuteen. Juuri tuo huivin värikombo on minun tämän syksyn lempivärikombinaatioita – tummanvihreää, luonnonvalkoista, tummansinistä ja viininpunaista.

Mekko tuntuu tietysti nyt aivan ihanalta, kun iho on vähän päivettynyt. Mutta varmasti tälle tulee käyttöä talvellakin paksujen sukkahousujen kanssa ja kenties villatakki päälle kietaistuna. Olen pienikokoinen, joten minun päälläni S-kokoinen mekko on melko väljä ja pitkä. Mutta tämä on taas näitä vaatteita, jotka sopivat todella monenlaiselle vartalotyypille.

Suunnittelija Noora Niinikoski on kyllä onnistunut luomaan Nansolle ihanan ja käyttökelpoisen malliston. Itse ihastelen erityisen paljon näitä selkeitä yksivärisiä perusvaatteita, mutta löysin monta kuosillista ihanuutta täydentämään yksivärisyyttä. Esimerkiksi Asteri-paitapusero on minusta tosi kiva, sen kuosi on trendikäs ja koska malli on erittäin minimalistisen peruspaitapusero, pääsee kaunis kuviointi hyvin oikeuksiinsa. Stella oli myös valinnut Nansolta omia suosikkejaan samoin Jenni, on kiva nähdä miltä samat yksinkertaiset vaatteet näyttävät toisten päällä.

Ihania syyspäiviä!

Comments are closed.