Ekana taidan hihkua – ollaan nimittäin varattu vihdoin meidän kesälomamatka! Lopulta löydettiin aivan ihanan oloinen hotelli Kroatiasta, joten vajaan parin viikon kuluttua pääsemme lekottelemaan aurinkoon ja nauttimaan huikaisevan kauniista merimaisemista. Odotan niin innolla sitä, sillä ette usko – mutta edellisestä ns. aurinkolomastani on yli kymmenen vuotta aikaa. En taida edes muistaa millaista on hillua uimapuvussa uima-altaan reunalla, tai pakata aamulla rantakassi ja kävellä aamiaispöydästä rannalle viettämään leppoisaa päivää. Olen ihan innoissani.

Olen ollut alkuviikon töissä Sisustuksen Koodissa, kuten kesäloman aikana sanoinkin, tauko myymälästä on tehnyt tehtävänsä ja onkin ihan kiva taas hypätä takaisin työmeininkeihin. Tänään tehtiin Maijan kanssa reissu meidän varastolle ja muille asioille, hyödynsin heti kauniit puutalomaisemat Martissa ja otettiin asukuvia ihan reaaliaikaisesta päivän asusta. Näitä ne työpäivät myös tarjoilevat; asukuvia. Kotona töitä tehdessä ei kieltämättä aina tule laittauduttua asukuvakuntoon.

Jos pukeutumisen kannalta katsotaan vuodenaikoja, taitaa tämä olla ihan lempihetkiäni. Tällaiset neulepaita ja paljaat sääret kombot vaan ovat aivan ihania. Olen tämän vuoden aikana löytänyt tavallaan hameet ja mekot. Siihen on vaikuttanut myös se, että olen saanut hitusen kiloja lisää. Viime syksynä laihduin entisestään kaikkien muutosten takia. Onneksi sain kiloni takaisin ja vielä vähän päällekin. Kaikki vaatteet näyttävät minusta paljon paremmilta kun eivät roiku päällä.

Olen oppinut myös ajattelemaan pukeutumistani eri mittakaavassa. Tällaiset pitkät ja väljät neulepaidat eivät olekkaan se ainoa oikea valinta. Oikeastaan vähän istuvammat vaatteet vaikuttavat mielekkäämmiltä nyt. Täytyykin ottaa se huomioon kun täydentää vaatekaapistoon talveksi muutamia uusia juttuja.

(neule by Malene Birger / hame Samsoe-Samsoe / laukku Pedro del Hierro / 

tossut Superga / korut vintage)

Tuon punaisen kiiltonahkatoten olen ostanut hirmuisen kauan sitten Barcelonasta. En ole erityisesti punaisen värin ystävä, mutta asusteissa pidän siitä kyllä. Laukku on maannut varaston laatikossa vuosikausia, mietin miksiköhän olenkin raahannut sitä niin pitkään mukanani. Äskettäin siivoilin autotallia ja sieltä löytyikin muutama asuste joita otin taas käyttöön. Kiva löytää uusia juttuja omasta kaapista. Siltikin olen sitä mieltä, että karsin vaatteet ja asusteet minimiin. Olen ollut erittäin onnellinen kompaktista valikoimastani. Kunhan saan läiaikoina hetken aikaa, niin käyn taas läpi vaatteet kesän jäljiltä ja järjestän syksyiset jutut esille.

Noin äkkiseltään syksyostoslistalle päätyy varmasti neule tai pari, uudet farkut (koska pakko aina saada yhdet uudet farkut), jonkinlainen bleiseri ja uusi takki. Ihana alkaa suunnitella vaateostoksia, viimeistään aurinkoloman jälkeen, koska sitten saan ainakin pakata kesäkamppeet yläkaappiin.

Mistä syysvaatteesta sinä himoitset juuri nyt?

Comments are closed.