”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Instrumentarium

Minun on pitänyt hankkia uudet silmälasit ties kuinka kauan. Olen viihtynyt nykyisissä laseissani tosi hyvin, siksi kai olen viivytellyt uusien hankintaa ihan liian pitkään. Pääsin tekemään yhteistyötä Instrumentariumin kanssa ja siitä innostuneena kävin sovittelemassa uusia silmälaseja itselleni.

Täytyy kyllä sanoa, että olin aivan innoissani Instrumentariumin valikoimista – siellä oli kaikki ihailemani muotimerkit edustettuina. Mitäpä sanotte esimerkiksi Chloén, Saint Laurentin tai Diorin pokista – niitä näkyy näissä kuvissa. 

Instrumentariumilla on menossa ihastuttava ”Rakkauden Kesä” -kampanja, jossa halutaan nostaa esille aktiivisia ikäihmisiä. Instrumentariumin kesäkampanjan keulakuvina on 60-70 -vuotiaita ihmisiä, jotka viettivät elämänsä kesää 50-vuotta sitten, mutta ovat edelleen muutakin kuin isovanhempia. Instrumentarium herättääkin ilmoille kysymyksen – miksi näitä aktiivisia ja nuorekkaita ihmisiä on sivuutettu mainonnassa.

Ajattelen omia vanhempiani, jotka ovat juuri tuota mainoskampanjan jengiä. Hekin ovat ihan kiinni tässä päivässä. Molemmat nauttivat samoista asoista mitä nuoremmatkin. Ihminen ei muutu vaikka ikää tulee lisää, ainakaan jos haluaa itse seurata aikaa ja pysyä kiinnostuneena uusista asioista. Kaikki onkin itsestä kiinni. Haluaisin muistuttaa, että iällä ei ole merkitystä ihmisten ilolle tai kiinnostuksen kohteille. Minusta on mahtavaa että myös varttuneemmat ihmiset ovat aktiivisia vaikkapa sosiaalisessa mediassa

”Instrumentarium lanseeraa uudet koko maailman käyttöön tarkoitetut vanhempaa miestä ja naista kuvaavat emojit – nuorekkaat, positiiviset ja elämäniloiset hahmot, jotka ovat oman elämänsä sankareita.”

Mitkä ovat minusta sitten ajankohtaisia kehyksiä; ainakin suurehkot linssit, kevyet metallisangat, pyöreähköt linjat, muovisangoissa pehmeät sävyt, yksinkertaisuus…

 

Mitä mieltä muuten olette minulla noista tummasankaisemmistä silmälaseista. Sovitellessani laseja, huomasin kyllä hyvin, miten jotkut mallit tuntuivat omilta. Näihin kuviinkin valitsemani kehykset ovat tietyllä tavalla saman tyylisiä, vaikka sankojen värit vaihtelevatkin. Toisaalta on hyvä välillä ravistella omia tottumuksiaan ja kokeilla rohkeammin jotakin erilaista.

 

Nämä muovisankaiset ruskeasävyiset suurehkot kehykset ovat minusta aivan mahtavat. Niiden avulla olemukseen tuli ehdottomasti lisää ryhtiä ja skarppiutta. Tummasankaisilla silmälaseilla saa tuotua myös mukavasti väriä kasvoille.

kuvat: Tapio Hartman

-kaikki mitä kesään tarvitset on rakkautta ja uudet silmälasit-

Sain valita itselleni yhteistyön myötä uudet silmälasit. Arvaatko mitkä noista kuvissa näkyvistä kehyksistä valitsin?

Comments are closed.