Mun on pitänyt vaikka kuinka monta kertaa kuvata tämä asu blogiin, siis kun olen haahuillut kaupungilla tässä lookissa. Aina se vaan on jäänyt jostain syystä ja kotiin tullessa harmittelin, koska pidän tästä kombosta paljon. Mutta mikseipä asukuvia voisi napsia täällä kotimaisemissakin, näistä ainakin tuli aika kivoja kuvia. Noin yleisesti pidän kaupunkitaustasta kuitenkin enemmän – heh, miten olikaan aikoinaan ne vanhan Koodin edessä napsaistut kuvat.

 

(ribbineule HM / housut Mango / laukku Longchamp / varvastossut Havaianas)

Tämmöiset yksinkertaiset asut ovat mieleeni. Tässä poikkeuksellista on aika kapean mallinen yläosa. Vihdoinkin olen alkanut oppia käyttää asuja, joissa ei ole lantion peittävää yläosaa. Pukeutumiseen tulee ihan uutta mielenkiintoa, kun uskaltaa vaihdella mittasuhteita.

Näistä kuvista tuli jotenkin erityisen kivoja, joten saatte nyt oikean kuvatulvan yhdestä asukokonaisuudesta. Huomaan muuten, että syksyn pikkuhiljaa alettua alkaa todellakin taas innostaa vaatejutut enemmän. Asukuvissakin pätee sama mikä melkein missä tahansa asiassa – mitä enemmän niitä napsii sitä kivempi niitä on toteuttaa.

Mutta tiedättekö mitä, enää ihan pieni hetki ja me loikoillaan rantatuolissa Kroatian maisemissa. Lähtöön on ihan pikkuhetki, enkä ole vielä suonut ajatustakaan mitä pakkaan mukaan. Elikkä en ole se tyyppi, joka raahaa matkalaukun viikkoa ennen olkkarin lattialle ja alkaa laskostaa sinne siististi matkavaatteita. Tai joka tekee matkaa varten ostoslistan ja alkaa ruksia hankintoja yli jo hyvissä ajoin. Ehei, olen onnellisen saamaton tuollaisten suhteen. Passi sentään on kaivettu esiin ja tarkistettu.

Tää vika kuva vaan, koska taivaalla oli yksi sysitumma pilvi, vaikkei sen synkkyys kuvasta näykkään. Ihanaa loppuviikkoa!

Comments are closed.