Täällä onkin alkanut viikko jännällä tavalla, olen nimittäin pitkästä aikaa töissä – siis ihan työpaikalla. En ole oikeastaan lokakuun jälkeen ollut säännöllisessä päivätyössä täällä Sisustuksen Koodissa, mutta nyt olen ”kesätyöläisenä” pari viikkoa tuuraamassa kesälomalaisia. On aika outoa vaihteeksi omata säännöllinen työaika, vaikka työpäiviä on takana vasta muutama, tuntuu kaikki taas tosi luonnolliselta. Oletin olevani aika pihalla kaikista asiakkaiden kysymyksistä, mutta kun on pitkään tehnyt jotakin, palautuu kaikki takaisin melkein kun ei olisikaan ollut pitkään pois. Tämä on toisaalta aika kivaa vaihteeksi, asiakkaiden kanssa on mukava jutustella.

Meillä on kaikilla vähän oma tapa järkkäillä ja somistella liikettä. Niinpä minä halusin heti paikkoihin oman kosketukseni ja aloitinkin viikon käymällä läpi yläkerran järjestyksen ja somistukset. Lempparisomisteitani on kaikki Maijan kanssa syksyllä ostamamme viherkasvit, jotka ihme ja kumma ovat kaikki suurinpiirtein vielä elossakin. Kasasin kaktuksista rykelmän Be Designin kenkätelineelle, tai ei sitä oikeastaan voi kenkätelineeksi kutsua, sillä se soveltuu vaikkapa lehtien säilyttämiseen, kukkapöydäksi, halkotellineeksi tai noista voi koota vaikka ilmavan hyllyn. Tykkään tuollaisista muunneltavista esineistä. Nyt teline on muuten Koodissa kesätarjouksessa 99€.

 

Tulee vanhat ajat mieleen, jolloin blogissani oli paljon Koodissa napsaistuja kuvia. Tiedän että moni siellä ruutujen takana piti niistä kovasti, sillä sain aina tosi paljon palautetta siitä miten kiva on nähdä mitä kaupassa on. Tämän ja ensi viikon aikana onkin luvassa tänne blogiin näitä perinteisiä kuvapläjäyksiä. Saan taas palata myös asukuvissa tällaisiin itselaukaisimella työpäivän lomassa otettuihin napsuihin.

(pellavapaitis Samsoe/Samsoe / hame Zara / varvastossut Ecco*saatu / käsikoru Edblad)

Vähän on vielä näiden kuvien ottaminen ruosteessa, mutta enköhän taas pääse vauhtiin. Ostin alennusmyynneistä tuollaisen college-trikoisen tuubihameen ja nyt se on eksynyt päälle tosi monena päivänä. Takana on pitkä halkio, joten kävely sujuu hameen kapeudesta huolimatta tosi hyvin. Muistan nimittäin miten joskus muinoin, kun tuollaisia hameita tuli käytettyä, että kaikissa ei ollut halkiota ja sitten sipsutettiin eteenpäin miniaskelin. Trikoohameeseen olen yhdistellyt toppeja, valkoisia t-paitoja ja paitiksia. Niin monikäyttöinen ja helppo alaosa, viileä ja mukavakin.

Muuten onneksi täällä töissä on ilmastointikone, joten työolosuhteet ovat ihan siedettävät. Jos satutte liikumaan täällä päin niin tulkaahan rupattelemaan!

terkuin

Comments are closed.