”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Iittala” 

 

Olen aivan innoissani valmiista vierashuoneesta. Tässä on aikanaan ollut minun pukeutumishuoneeni, sen jälkeen työhuone ja nyt olemme tehneet tästä pikkuhuoneesta vierashuoneen. Olohuoneesta on ihan suora näkymä tähän tilaan ja vihdoinkin pidän mielläni huoneen ovea auki ja nautin sieltä avautuvasta näkymästä.

Tiedätte miten rakastan Iittalan tuotteita ja minulle on luonnollista tuoda niitä kotona oikeastaan joka puolelle. Vaihtelen mielelläni somistuksia ja siksi on kiva että pienet esineet ja tekstiilit ovat moneen paikkaan ja käyttöön sopivia.

 

Vierashuoneesta on tullut myös oikea rentoutumiskeidas. Etenkin näin kesällä on ihana pitää ikkunaa auki ja katsella vehreää luontoa. Toisaalta laverilla on lokoisa keskittyä lueskelemaan kirjoja tai lehtiä. Jos olohuoneessa vietetään aikaa seurustellen, musiikkia kuunnellen ja yhdessä ollen. On tämä pieni huone erilainen rauhoittumiskeidas.

Lempitekstiilejäni ovat Iittalan hillityt Taika-sarjan pellavatyyny ja merinovillainen Taika-torkkupeitto. Oikeastaan tuo peitto kulkee kanssani joka paikassa kotona, vaikka olisi kuumakin kaipaan ohuen peiton tuomaa ”turvaa”. Harmaan sävyiset tekstiilit sopivat meillä jokaiseen huoneeseen. Ne ovat olleetkin niin makuuhuoneessa, olohuoneessa kuin nyt täällä vierashuoneessakin.

Kuljetan usein lukemisia Iittalan huopaisessa kassissa. Sekin on tosin monessa käytössä, lukemisten lisäksi esimerkiksi pyykkikassina, pullokassina jne. Meiltä löytyy olohuoneesta sama kassi suuremmassa koossa ja sekin on ihan täynnä lehtiä. Taidan olla aikamoinen lehtien keräilijä, mutta toisaalta niitä myös luen. Internet ei korvaa ihan kaikkea kuitenkaan.

Vanha sohvapöytä löysi oivan paikan vierashuoneesta. Laskutaso on aina tarpeen loikoilu/yöpymispaikan vieressä. Lisäksi siihen on tietysti mukava koota asetelmia. Nyt kipaisin pihalta Aalto sarjan vaasiin pietaryrttiä – en nuuskuta sitä läheltä, tiedätte miksi. Mutta kirpeän keltaiset kukat ovat kauniita harmaasävyisessä huoneessa. Lisäksi pöydältä löytyy kynttilöitä, olen nimittäin alkanut jo poltella niitä ilta-aikaan. Etenkin näin sateisina päivinä on suloista tunnelmoida kynttilänvalossa. Kastehelmi-tuikut ovat itselleni tärkeitä, sirottelen niitä aina ympäri kotia.

Kuvissa näkyy seuraavia Iittalan tuotteita:

On kyllä tosi palkitseva tunne saada kotona paikkoja valmiiksi. Minusta tuntuu että meillä on koko ajan meneillään projekteja, kivaahan sekin on ja etenkin sitten kun tulee valmista. Toisaalta, en tiedä osaisinko olla niin että en muuttelisi mitään, vähintään noita pieniä yksityiskohtia.

Mitä olette mieltä vierashuoneesta?

*kuvissa näkyvät Iittalan tuotteet saatu osana vuosiyhteistyötä

Comments are closed.