Mulla on nyt ihan älytön sisustusinnostus päällä. Mietin koko ajan mitä kotona voisi tehdä pieneksi piristykseksi. Lisäksi tietysti töissä saan pohtia taas kaikenlaisia sisustusasioita. Tuntuu että olen löytänyt taas uudelleen jotakin innostavaa ajateltavaa.

Törmäsin näihin naapurimaan sisusustuskuviin ja halusin jakaa nämä täälläkin inspiraatioksi. Kuvat on lainattu Oscar Propertiesin sivuilta. Asunto sijaitsee vanhassa suklaatehtaassa, joka on kunnostettu upeiksi asunnoiksi. Tämän stailauksen on toteuttanut taitava Liljencrantz Design.

Olen erityisen ihastunut tässä asunnossa keittiöön. Teräs kaikissa muodoissaan tuntuu aivan ihanalta vaihteeksi, siis niin että sitä on reilusti. Haaveilen jopa terästasosta seuraavaan keittiöön. Muutenkin kiinnostaa kaikki epätavalliset keittiöratkaisut. Miksei keittiöissä käytetä enemmän muitakin kuin keittiöön tarkoitettuja kaapistoja, hyllyjärjestelmiä ja kustomoituja juttuja (kuten tuossa tuo liesituuletin/hyllysysteemi). Paljon persoonallisemman ratkaisun saa, jos yhdistää valmiisiin keittiökaapistoihin jollekin seinälle ihan jotakin muuta.

Ihailen myös värimaailmaa, viininpunainen, ruskeat, keltaiset, tumma vihreä ja kaikki muutkin syvät sävyt ovat niin upeita heleämpien herkkien värien kanssa yhdisteltyinä. Maailmassa on aivan ihania sävyjä ja niillä pystyy luomaan mielettömiä tunnelmia. Tämäkin asunto on muuten sisustettu jo monta vuotta sitten, mutta näyttää edelleen ajankohtaiselta.

Suuret ja matalat sohvapöydät tulevat taas. Niille kootaan tunnelmaa luomaan erilaisia asetelmia. Omassa olohuoneessa nautitaan joka päivä isosta sohvapöydästä. Pikkupöytiä sitten on kiva sirotella nojatuolien viereen ja sohvan sivustalle. Kaikenlaiset umpinaiset matalat tasot ovat kivoja keveämpien pöytien rinnalla.

Tumma puu hiipii taas pinnalle. Itse tiedän pitäväni aina enemmän tammesta, joten ihailen tummempia puunsävyjä toisten kodeissa. On aika helpottavaa kun tietää että tykkää aina tammesta, oli muoti mitä tahansa, ei tarvitse vaihdella omiakalusteita joka muodin perässä. Mutta olen sitä mieltä että jotkut ihmiset ovat selkeästi tumman puun tyyppejä ja ovat sitä sitten aina. Sitäpaitsi puu ei ole koskaan pois muodista, se vaan vaihtelee miten paljon ja missä sitä on.

Sisustuksessa on nyt pinnalla ehkä hivenen kansainvälisempi tyyli kuin vähän aikaa sitten. Tietynlainen rentous on vaihtunut trendikkäämmissä sisustuksissa maltilliseen luksukseen. Ihailen tuollaista, mutta olen itse ihan liian boheemi elämään noin ylellisessä kokonaisuudessa.

Onneksi voi ihailla monenlaisia tyylejä, parasta on silti opetella tuntemaan oma tyylinsä.

Ihanaa viikkoa!

Comments are closed.