Miten olisi taas vaihteeksi kunnon ”blogihömppäjuttu”. Bongasin Marjukalta (taas kerran kiitos hänelle inspiksestä) hauskan 12 x 3 asiaa -jutun. Koska tykkään kirjoittaa tällaisia, ajattelin napata kysymykset tännekin. Marjukka puolestaan oli bongannut tämän Caritan blogista. Joten mukava kun syntyy tällaisia ketjuja.

Mutta pidemmittä puheitta asiaan eli tässä asioita..

Kolme asiaa joista pidän erityisen paljon juuri nyt:

-Kodin remontoimisesta ja editoimisesta ehdottomasti. Rakastan kun saadaan laitettua paikkoja kuntoon ja tulee siistiä ja vähän uudenlaista ilmettäkin kotiin.

-Joulun odotuksesta. Olen vähän hämmästynyt että sanon näin. Minä, joka olen potenut usein tähän aikaan todellista jouluangstia. Nyt meinaan raahata joulukuusenkin tuota pikaa sisälle.

-Töistä. On niin kivaa kehitellä uusia työjuttuja. Blogityön lisäksi innostaa Koodiin suunniteltavat jutut. Vuoden tauko myymälästä teki niin hyvää ja nyt menee kyllä suurella innolla aamuisin töihin.

Kolme asiaa joista en erityisemmin pidä nyt:

-Paperitöistä. En vaan kestä niitä just nyt enkä koskaan. Jotenkin tässä kuussa ne ovat tuntuneet erityisen puuduttavilta.

-Mun hiuksista. Tämä säätila tekee niistä ihan mahdottomat. Ovat sähköiset ja lirut ja päätä myöten. Minusta siitä ei ole kauaakaan kun kävin kampaajalla, mutta kai se on pakko taas varata aika hiusten freesaukseen. Ja tähän samaan vuodenaikakuivuuteen liittyy ihonkin kuivuus. Mutta siihen on helpompi puuttua hyvillä ihonhoitotuotteilla.

-Väsymys. Kun en jaksa valvoa iltaisin millään tarpeeksi kauaa sarjaa katsellessa, vaan nukahdan aina kesken kaiken. Itse asiassa juuri samassa kohtaa joka ilta, eli varttia ennen kuin jakso loppuu.

Kolme asiaa joita tein viikonloppuna:

-Siivosin ja järkkäilin kotona. Lempipuuhaani ja sitä teen aina kun vaan voin. Tiedättehän jo, tuntuu etten muusta puhelekkaan.

-Kransseja tyttöjen kanssa. Voi että miten kivaa. Vaikka jälkikäteen tajusin, että olisi voinut valmistautua vielä paremmin sopivammilla (lue itselle helpommilla) tarvikkeilla. Mutta kranssit tehty ja niillä mennään.

-Vietin aikaa siskon perheen kanssa, se oli niin ihanaa. Nähdään harvoin, mutta soitellaan ja viesteillään onneksi usein.

Kolme asiaa joita olen oppinut lähiaikoina:

-Tavara on tavaraa ja ihmiset ovat tärkeimpiä. Toisaalta tavaraan liittyy niin paljon muistoja ja joskus niistä on vaan tosi vaikea päästää irti.

-Että jos keskityn niin osaan enemmän kuin uskoisinkaan. Ainakin olen huomannut sen kun olen viimeistellyt itse uusia kotisivujani.

-Että on ihana pyrähtää minilomalle vaikkapa ihan Helsinkiin, se rentouttaa tosi paljon.

 

Kolme asiaa joita en osaa vieläkään yrityksistä huolimatta:

-Avata ruokapakkauksia tai melkein mitään muitakaan pakkauksia. Se punainen nauha – vitsi mun kohdalla. Paketit repeävät aina mistä sattuu jos yleensä repeävät.

-Hiljentää tahtia. Oikeasti teen kaiken todella rivakasti ja hätäisesti ja nopeasti. Vaikka kuinka yritän rauhoittaa tekemisiäni, se ei ole onnistunut.

-Laulaa, paitsi en kyllä ole harjoitellut – muiden onneksi.

 

Kolme asiaa joita haluaisin osata juuri nyt:

-Leipoa. Joulu lähestyy ja olisi ihana pyöräytellä kauniita ja herkullisia leivonnaisia. Minulta se ei onnistu tuosta vain. Tein itsenäisyyspäiväksi Red velvet -kakun, se oli ihan hyvää kyllä – muttei kovin kuvauksellinen. Siksi sitä ei kuvissani ole näkynyt.

-Rauhoittua tekemisissäni. Eli palaan tuohon edelliseen kohtaan.

-Oppia nauttimaan jonkinlaisesta liikunnasta tai edes ulkoilusta.

Kolme asiaa joita minun pitäisi tehdä vielä tänään:
(ei kyllä hirveästi kun on myöhäinen lauantai-ilta)

-Leikkiä koirien kanssa. Olen touhunnut ihan liikaa työjuttuja tänään ja he ovat olleet vähän paitsiossa.

-Käydä suihkussa.

-Jaksaa katsoa sarjaa nukahtamatta.

Kolme asiaa jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä:

-Toisen kainaloon sukeltaminen ja jutustelu.

-Juurikin tämä blogin kirjoittaminen ja kuvien käsittely. ”Uudessa työhuoneessa” on kiva tehdä töitä ja istuskella yhdessä. Nytkin molemma tässä vierekkäin näpytellään omia koneitamme. Samalla ollaan yhdessä.

-Koirien halailu.

Kolme asiaa jotka puen mielelläni päälle nyt:

-Kuvan asusta ne löytyvät. Ostin itselleni tuon takin ja sitä olen käyttänyt jo paljon, mielelläni sen vetaisen päälle aina kotoa lähtiessäni.

-Villapaita. Tuskin tarvitsee sanoa enempää tästä.

-Nilkkurit. Kumma kyllä, olen onnistunut haalimaan kaappiini muutaman parin nilkkureita, jotka ovat jalassa mukavat. Kuvissa yhdet niistä.

Kolme asiaa jotka haluaisin hankkia juuri nyt:

-Uudet ruokapöydän tuolit. Kyllä, kuulitte oikein. Vaikka rakastan klassisia seiskatuoleja, halutaan vaihtaa ne johonkin muuhun. Ihan vaan koska voi, heh.

-Villapaidan. Niinpä. Mutta mulla ei ole yhtään luonnonvalkoista ihanaa muhkeaa neuletta….

-Pölynimurin. Haaveilen Dysonin varsi-imurista.

 Kolme asiaa joista unelmoin tänään:
(tänään en kyllä ole oikeasti unelmoinut mistään – kaikki on niin hyvin)

-Yleisesti siitä, että pienessä kivijalkapuodissamme alkaisi taas käydä kuhina. On aika stressaava aika näin kauppiaan näkökulmasta.

-Suklaasta.

-Kasvonaamiosta, jospa jaksaisin vielä laittaa sellaisen. No, ehkä yöksi.

Kolme asiaa joita odotan lähitulevaisuudelta:

-Ihanaa joulun aikaa. Rentoutumista ja läheisyyttä. Kauniita kattauksia ja herkullisia ruokia. Leppoisia lepohetkiä. Jutustelua ja naurua.

-Lempeää ja valoisaa talvea.

-Ihania uuden vuoden kekkereitä.

Postauksen asukuvat ovat syksyn Stockmann-kamppiksesta. Mutta ne ovat ajankohtaisia siksi, että sen jälkeen kun tuon Marellan takin ostin, en ole sitä kuvannut vielä tänne blogiin. Tuon piponkin ostin itselleni, sehän on Pupulandian Jennin Stockalle suunnittelemasta mallistosta.

Mutta nyt sinne suihkuun, että jaksan ehkä katsoa sen sarjan loppuun nukahtamatta..

 

Comments are closed.