Sunnuntaisin minulla on ollut usein tapana laittaa tänne blogiin ihania sisustusinspiraatiokuvia, joita olen bongaillut. Jostain syystä sunnuntaista on tullut minulle eräänlainen sisustusinspiraatiopäivä, sillä silloin selailen eniten inspiraatiokuvia, niin lehdistä kuin netistäkin. Joskus kasaan lehtiä pinoksi asti sänkyyn, toisinaan sohvannurkkaan ja nautin niistä koirat kainalossa. Tänään puolestaan ollaan hengailtu tässä olohuonessa, välillä jutellen ja välillä laitteita selaillen. Takassa palaa tuli ja tunnelma on leppoisa.

Aamupäivällä oli kokkauspuuhia, kokeilin uutta reseptiä, joka on tulossa blogiinkin. Keittiö- ja kuvauspuuhien lomassa siivottiin vähän ja sitten rentouduttiin. Illallisseuraakin saatin, on aina kivempi kokata vähän isommalle porukalle. Niinpä huikkasin kavereille, että saa tulla syömään – spontaanit ruokahetket niin kivoja.

Noh, miksi valitsin juuri nämä kuvat tähän sunnuntaihin. Koska tänään tuumin, että haluan selkiyttää vähän täällä paikkoja. Olen jo pikkuhiljaa aloittanut karsimisen, vähemmän rekvisiittaa ja lisää harmoniaa. Kuvien seesteinen tunnelma on ihana, vaikken noin minimalistista ympäristöä itselle osaa ajatella. On kuitenkin ihana katsella upeiden materiaalien luomaa harmoniaa ja hennon harkittua sävymaailmaa.

Tuollaisia podiumeja on näkynyt jo jonkin aikaa sisustuksissa. Ne ovatkin aivan ihania, juuri haaveilin tänään tuommoisesta meidän suuren peikonlehden alle.

Kirjat ja pikkuesineet on aseteltu niin nätisti tuohon hyllyyn. Minusta on kiva, kun kettiössä on huonekalumaista tunnelmaa ja koko keittiön kaapistosysteemi ei ole ihan perinteinen. Lisäisin itse aina keittiön kiinteään sisustukseen jotain yllättävää.

Miten ihanan ajaton ja silti ajankohtainen onkaan tuo ruokatilan sisustus. Niukka värimaailma on kyllä elegantti. Tuossakin tulee todistettua mustan teho sisustuksessa, se vaan ryhdistää kaiken.

Tuollaiset upeat seinän sisään menevät liukuovet ovat mahtavia. Joskus haluan seuraavaan kotiin ainakin yhden upean liukuoven. Tuo lipasto on muuten tanskalaisen Montanan, heillä on todella ihania hentorakenteisia kirjahyllyjä, lipastoja ts. koko säilytysjärjestelmä ihan mihin vaan.

Kuvat on lainattu ruotsalaisen Residence-lehden sivustolta, tästä pääset kurkkaamaan kuvista tehtyyn juttuun.

Lopuksi vielä kylppärikuvia. Terrazzo-tyylinen laatta näyttää ihan italiahenkiseltä. Voi miten innostava on katsella yksinkertaisia ja silti ovelia kylppäriratkaisuja. Ah, ihana inspiraatio!

Comments are closed.