”kuvissa näkyy Vallilalta saatuja tuotteita”

Omassa makuuhuoneessa meillä on tuplaleveä täkki, eikä tätä Vallilan lakanamallia ollut tuplaleveänä, joten nämä ihanuudet päätyivät ilahduttamaan yövieraita. Tuo moderni ja silti rehevän perinteikäs kuviointi on ripauksen romanttinen, mikä on minulle hyvä asia, sillä olen itse pehmeiden kuviointien ystävä. Yöpöydäksi on nostettu Saarisen marmoripöytä, asettelin sille kauniita luettavia ja perintöesineitä; messinkisen kynttilänjalan ja pienen persikan sävyisen vanhan Arabian lautasen. Pullea kynttilä on Granitista.

(kuvissa Vallilalta saadut tekstiilit: 2 kpl Nummi-pussilakanasettiOlivia-tyyny ja Maija-tyyny)

Puinen laveri ja seinävalaisin ovat molemmat Ikeasta. Levitettävä sänky on ollut tosi kätevä valinta. Nyt hankittiin vielä lisäksi ilmatäytteinen vieraspatja, joka levitettiin lapsia varten työhuoneeseen. Sekin oli muuten tosi hyvä, vaikka olinkin ensin sellaista kohtaan skeptinen. Mutta se onkin käytännöllinen myös säilytyksen kannalta, sillä ilmapatja mahtuu kassiin ja vaikka yläkaappiin säilytykseen. Nyt on nukkumatilaan isommallekin vierasmäärälle kerrallaan.

Pakko sanoa, että tämä vuoden pimeimmän ajan valo on ihana kuvata – siis silloin kun ennättää olla paikalla sen pienen valonpilkahduksen ajan ja kun käyttää jalustaa apuna. Luitteko muuten jo mun jalustakuvausvinkit tästä.

 

Huoneen sävymaailma muutti heti kun sytytti kynttilän. Harmaaseinäisissä tiloissa etenkin valon sävyjen muutos näkyy kauniisti. Mutta hämärässä kuvaaminen on paljon helpompaa sellaisessa tilassa missä ei ole valkoiset seinät tai muuten paljon valkoista.

Tämän viikon olen viettänyt pientä joulunaluslomaa, oltiin viikonloppuna ihanalla minilomalla Helsingissä, kirjoitankin pian ihanasta hotellistamme teille. Sitten viikolla ollaan tehty ahkerasti kotihommia ja nautittu vieraista. Nyt viikonloppuna täytyy sitten tehdä töitä ja ensi viikosta onkin myös tulossa kiireinen.

Ihanaa viikonloppua!

Comments are closed.