Hei pitkästä aikaa, onpas vahingossa (oikeesti) venähtänyt tänne kirjoittaminen. Viikonloppuna oli aika kiireistä; perjantaina ja lauantaina olin menossa Espoon suunnalla. Lauantaina, itse asiassa pidimme Iittala-brändilähettiläiden kesken pikkujoulut Marjan upeassa kodissa. Oli ihana nähdä Vienaa, Kirsikkaa ja Marjaa ihan rauhassa. Eilen sunnuntaina puolestaan touhuttiin kotona ja aloitettiin vihdoin työhuoneen uudistus. Paljon on siis ollut menoja ja puuhaa.

Minulla on kuvia varastossa, mutta halusin tarjoilla tähän viikon alkuun nämä inspiraatiokuvat jotka jokin aika sitten tallensin koneelleni. Juuri nyt nimittäin satelee hiljokseen lunta ja tunnelma on jotenkin ihanan kotoisa. Niinpä tuli fiilis jakaa kotoisuutta täällä blogissakin. Kuvat ovat belgialaisen suunnittelijan Vincent Van Duysenin kotoa. Vaikka näissä onkin omaan tyyliini enemmän klassisuutta, löydän silti todella paljon ihasteltavaa ja inspiraatiota kokonaisuuksista.

Värimaailmat ovat ihanan savuisia, pellavaiset sävyt yhdistettynä sinertäviin harmaisiin puhuttelevat kovasti. Seinien pehmeät sävyt ja lukuisat lehti- ja kirjapinot tuovat tunnelmaa.

On myös hauska nähdä, miten paljon esimerkiksi matot vaikuttavat huoneen ilmeeseen. Olohuone näyttää ihan erilaiselta mustavalkoisten mattojen kanssa, kun toisten kuvien heinämatoilla. Tuollaiset klassiset heinämatot ovat muuten ihania, olen aina tykännyt niistä. Erityisen paljon ihastelen myös makuuhuoneen kirjahyllyseinää, petausta ja valuvia verhoja. Nyt on kyllä ehdottomasti taas trendikästä valita pitkiä verhoja pehmentämään sisustusta.

Nämä kuvat ovat muuten jo aika vanhoja, olen törmännyt niihin ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten. Silti tuolta löytyy kovasti nyt pinnalla olevia elementtejä – jotka ehkä ovatkin aika klassisia. Tällainen sisustustyyli on aika ihana. Se on kutsuva ja samalla selkeä. Jos ajattelee vaikkapa ajattomia pintamateriaaleja, niin ei oikein voi mennä pieleen jos valitsee maalattuja pintoja, betonia, lankku/parkettilattiaa jne. luonnollisia pintoja.

Nyt toivottelen mukavaa viikkoa, palataan ihan pian täällä!

Comments are closed.