Aloitetaanpas postaus tällä bonuskuvalla. Siinä toiset loikoilevat ja ihmettelevät kun heilun kameran kanssa. Kuten näette, meidän sohva on saanut ylleen aikamoiset vilttivuoraukset. Heitän nimittäin välillä päiväksi tuon pellavaisen päiväpeiton valkoisen sohvan ylle, kun koirat ovat keskenään kotona he nuohoavat erityisesti sohvalla ja vaikka valkoinen sohva on helppo pestä, tuumin että miksei sitä suojaisi päiväsaikaan peitolla. Pesuväli on pidentynyt huomattavasti sen ansiosta. Viltti on helppo huitaista pois sohvalta kun palaa kotiin.

Mutta tämän postauksen varsinainen aihe on eilisen Helsingin reissun tuliaiset. Olipas muuten erittäin kiva päivä. Se alkoi hitusen erikoisella aamupalalla, nautittiin nimittäin aamiainen Stockan näyteikkunassa. Iittala kutsui meidät vieraakseen ja oli kattanut näyteikkunaan uudella Raami-astiasarjalla ihanan aamupalapöydän. Siinä sitten istuskelimme nauttimassa tuorepuuroa, smoothieta ja sämpylöitä. Ohikulkijoita taisi vähän hymyilyttää.

Päivän ohjelma jatkui työpalaverin muodossa, sen jälkeen olin hetken shoppailemassa ja iltapäivästä suuntasin kohti Asennemedian 4-vuotisjuhlia.

Tilaisuudessa kuulimme monenlaista informaatiota, vähän kerrattiin menneitä, katsottiin tulevaisuuteen ja tietysti syötiin ja juhlittiinkin. Tiedättekö mitä, oli myös palkintojen jako, jossa Asennemedia palkitsi muutamia vaikuttajia eri kategorioissa. Olin ihan superhämmästynyt ja otettu kun minäkin sain kotiinviemisiksi palkinnon! Tämä kunnia tuli panostuksestani yhteistyökumppaneihini. Vieläkin olen aivan hämilläni ja tietysti superinnoissani tästä tunnustuksesta. Tästä saa valtavasti tsemppiä työhön ja tekemiseen.

Pakko sanoa, että olen äärimmäisen onnellinen saadessani kuulua Asenteen huikeaan joukkoon. Kokonaisuus on ihan poikkeuksellinen, sekä henkilökunta että kollegat ovat kaikki todella motivoituneita ja ihania tyyppejä. Kaikki auttavat toisiaan ja ottavat jokaisen vastaan avosylin. Vaikka itse olen ollut mukana vasta vajaa kaksi vuotta, on silti tunne että kuulun joukkoon.

Oli aivan huikeaa taas nähdä kaikki tyypit!

Päivän teemoista yksi oli tulevaisuuden näkymät somessa. Paljon on puhuttu siitä mihin suuntaan blogit ovat kehittymässä. Yksi suunta on ns. paluu juurille. Kaikki blogeja pitkään lukeneet muistamme, kuinka kaikki alkoi – niillä asukuvilla. Siitä on tultu paljon eteenpäin ja välillä oikein hengästyttää mihin some johtaa ja mitä tapahtuu. Tavallaan onkin mukava hengähtää ja miettiä sitä ydintä. Itse ainakin koen, että haluan lukea blogeja inspiraatioina ja ilahduttavana piristyksenä. Oliskohan aika palata vähän rennompaan otteeseen. Kuten tällaiseen ostosesittelyyn – vaikka totuuden nimessä ostoksia ei tehdä enää siihen mallin kun joskus aikanaan. Mutta hei, joskus kuitenkin ostan jotain. Ja vastuullisuus, se on tottakai itsestäänselvä osa jokaisen ajattelevan aikuisen arkea, näin ainakin uskon.

No pidemmittä puheitta esittelen Helsingin tuliaiset, sen kunniakirjan lisäksi. Ostin nimittäin kauan himoitsemani luonnonvalkoisen neuleen Samsoe Samsoelta. Tämä oli alennuksessa ja olen supertyytyväinen löytööni. Tiedättekö, että paidan koko on L, vaikka normaalisti olen kokoa S. Mutta neuleissa saa olla minusta väljyyttä, joten tämä oli koostaankin huolimatta ihan nappijuttu.

Ostoslistallani oli myös matalat ja tukevat talvikäyttöön sopivat kengät, jotka ovat kuitenkin tarpeeksi siistit myös sisällä käytettäväksi. Esimerkiksi suunniteltuun Tukholman huonekalumessumatkaan tarpeelliset, sillä kengillä täytyy jaksaa kävellä koko päivä, niin ulkona kuin sisälläkin. Löysin nämä Vagabondilta. Kengät ovat mukavat jalalle ja tänään jo testailin töissä, olivat oikein passelit niin sisällä kuin kaupunkikierroksellakin. Perinteiset nauhanilkkurit ovat aina ajattomat ja sopivat erilaisiin asuihin. Tyytyväinen näihinkin.

Lisäksi kasseista paljastui Iittalan Raami-sarjan juomalaseja, jotka sain pr-lahjana. Tuo savuinen vihreä väri on aivan ihana. Raami on muutenkin vienyt sydämeni. Huomenna esittelen teille noita uutuuksia tarkemminkin.

Huomatkaa myös maljakossa olevat unikot – ah!

 

seuraa minua myös
instagramissa
facebookissa

4 Comments

  1. Tuo Raami-sarja on aivan ihana, ostin syvät lautaset eilen kotiimme ja nyt tekisi mieli ostaa lisää sarjaa. Tykkään!

  2. Hei, Nuo kengät on kivat. Mikä sen mallin nimi on?

  3. Anne

    Sanos muuta, olen aivan totaalisen rakastunut tuohon astiastoon, kohta onkin tulossa siitä aikamoinen hehkutuspostaus, mutta se vaan on ihan huippu. Osuu omaan design-filosofiaani ihan täydellisesti, tietty kun on yhden lempparimuotoilijani suunnittelema. 🙂

  4. Anne

    Nii on, hyvät jalassa ja käytännölliset. Mallin nimi on Amina.