Voi miten kauan on taas venähtänyt ihan tällaisesta asupostauksesta. Tänään oli töissä pieni rauhallinen tauko ja nappasin itsestäni asukuvat. Tajusin että täytyy tuoda jalusta töihinkin, oli aika hankala saada kamera säädettyä itselaukaisijalle ilman sitä. Muuten tykkään kyllä itse ottaa itsestäni kuvia, se on paljon rennompaa, vaikkei laatu ole niin hyvä kun taitavien kuvausapulaisteni ottamissa kuvissa.

Mulla on nyt ollut mielessä kodin laittaminen, kuten olette huomanneet. Omakotitalon kun käy läpi kohta kohdalta, siinä riittää puuhaa. Vuosien varrella tavaraa on kertynyt niin paljon ja paikkoja on freesattava. Odotan innolla että pääsen kuvailemaan ihan kunnolla teille uusia näkymiä. Tykkään siitä mitä ollaan saatu aikaan. Joulu maltetaan varmasti levätä, ainakin aatto, mutta katsotaan miltä alkaa joulupäivänä näyttää, kun kaksi touhukasta tyyppiä on vuorokauden vaan loikoillut ja syönyt.

Mutta ihana kun on tiedossa monta yhteistä vapaapäivää, nyt on tehty kotihommia molempien työpäivien lomassa ja välillä meidän maalaushommat on venyneet tuoneen yöhön saakka. Aamulla onkin sitten väsyttänyt todella paljon ja herätyskelloa on siirretty eteenpäin monta kertaa. On käynyt sitten niin, että aamukahvit siirtyivät työpaikan keittiöön. Täällä Koodissa on plussaa ehdottomasti se, että seinän takana on ruokakauppa paistopisteineen, sieltä on niin helppo kipaista kahvin seuraksi tuore leivonnainen.

En ole kuulkaas vielä tehnyt varsinaisesti joulun eteen paljoakaan. Joulukuusi tuli naapurista ja se on laitettu paikallee, samoin parit jouluvalot viritelty kotiin. Eilen ostin pikkuisen jouluruokia, mutta muuten olen täysin laiminlyönyt joulujutut. Viikonloppuna sitten suuntaan lahjaostoksille, joita ei kyllä ole kun pari ja hankin kukat sekä loput syötävät. Sitten sunnuntaina illalla koti on varmasti kunnossa ja lahjat paketoitu, niin pääsee aattoaamuna relaamaan ja nauttimaan tunnelmista. Sitä aina miettii joulua hössötyksen kautta, mutta lopulta tehtävää ei ole yhtään niin paljon kuin oli ajatellut. Se edellisen postauksen tehtävälistakin kun on omalta kohdalta pitkälle ruksittu jo pidemmän ajan kuluessa. Ja kun paikat on yleisestikin kotona kunnossa, ei juhlaan tarvitse muuta miettiä kun menu ja kukat.

 (neule HM / samettihousut Lindex / kengät BilliBi)

Niin, kuvien asusta vieä sananen. Löysin äskettäin Lindexistä nuo beiget samettihousut ja en voinut vastustaa niitä, sillä sekä malli että lahkeen pituus olivat itselleni ihan täydelliset. Nyt olenkin viihtynyt niissä pari viikkoa putkeen. Tänään yhdistin sammareihin mustan muhkean puuvillapatenttineuleen ja mokkaiset nilkkurit. Niin yksinkertaista ja mukavaa.

Mukavaa viikonloppua ja muistakaahan nauttia jouluvalmisteluista, eikö niitä ihana tehdä!

Comments are closed.