Olette varmaan huomanneet, kuinka täällä blogin puolella eletään arkielämää ja postaukset ovat syntyneet lähinnä kotinäkymistä ja askareista. Kun on pitkään pois kameran edestä, jotenkin kynnys asukuviin nousee. Mutta vielä suurempi kynnys on se asu – jokatalvinen villapaitaunivormu on käytössä ihan päivittäin. Kaikista mieluiten vedän päälleni aamuisin kuvan kokonaisuuden. Sekä neule että farkut ovat HM:stä, josta huomaan tekeväni mainioita löytöjä, silloin kun ketjuliikkeen valikoimia käyn tutkailemassa.

jokatalvinen villapaitaunivormu on käytössä ihan päivittäin

Monissa blogeissa on nyt kova karsimisvimma ja ostoksia harkitaan tarkemmin kuin koskaan ennen. Sama on myös itselläni. Vaatekaapissani on oikein väljää ja uusia ostoksia pyrin tekemään jatkuvasti harkitummin. Jossain vaiheessa karsin suuren määrän vaatteita ja tuntuu että miten pärjään jäljelle jääneillä. Kun aikaa kului hitusen, huomaan tottuneeni vähempään ja nyt taas on fiilis, että karsia voi lisääkin. On aika rajua karsia kerralla todella paljon pois, mutta kun karsinnan tekee osissa, saa varmasti editoitua parhaan kokonaisuuden.

Talvella pukeutumisinspiraatio on aina hakusessa. Turhaudun kun ajattelenkin liikaa vaatteita, joten olen antanut itselleni talvirauhan. Mietin asukokonaisuuksia vain jos on jotain erityistä menoa, kuten vaikka viikonloppuna kun kävimme ulkona tyttöjen kesken. Silloin oli todella kiva pukeutua hameeseen ja laittaa jalkaan korkonilkkurit.

Oletteko te löytäneet jotakin erityisen mukavia ja lämpimiä  asukokonaisuuksia, jotka eivät ole villapaita+farkut?

Onneksi mennään kevättä kohti, aivan varmasti innostun taas muotijutuista ihan eri tavalla. Asukuviakin tulee blogin puolelle taatusti useammin. Kotijuttujen lisäksi minun pitäisi kirjoitella teille pari kauneusjuttuakin, nimittäin talvella on tullut pari uutta rituaalia, jotka ovat itselläni toimineet kuivuvan ihon kanssa. Palaan niihin pian.

Ja sanonpa vielä kotijutuista – meillä on aikamoinen päivitys tulossa olohuoneen sisustukseen. Möin instagramissa paljon juttuja pois ja olen nyt tilaillut uusia myytyjen tilalle. Pääsette seuraamaan muutosta täällä blogissa. Virkistävää pöllyttää kotia!

8 Comments

 1. Sama uniformu itselläkin. Mua häiritsee H&M:n vaatteissa ja varsinkin neuleissa se, että ne on pääasiassa keinokuitusia. Tosi kivan näköisiä, mutta en halua ostaa akryylineuleita tai viskoosi- tai lyocell- tai polyesterpaitoja. Tosi usein jää siis ostamatta.

 2. Ja piti vielä sanoa, että tykkään eniten asupostauksista! Totta, ei mitään ihmeellisiä asuja, mutta silti aina kivoja ja sun tyylisiä.

 3. Neulemekko esim. merinovillasta ja villaiset sukkikset ovet minun lempparini. Mekon täytyy olla villaa eikä keinokuitua, sellaiset eivät lämmitä.
  Sen lisäksi villaiset alushousut ohuenohuesta villasta.

 4. Kiitos asuvinkistä! Klikkasin ostoskoriin tuon neuleen, joka näyttää ihanan pehmoiselta. Toivon vaan, että koko on oikea…

 5. Anne

  Minäkään en pidä keinokuituisista vaatteista, tai korjaus, olen tarkka mitä keinokuituja valitsen ja mihin tarkoitukseen. Mutta HM:n valikoimista löytyy myös luuonnonmateriaaleja tai sekoituksia. Tämä kuvan neule on suurelta osin luonnonmateriaalia samoin tietty farkut. Ketjuliikkeistä tekee hyviä löytöjä kun osaa katsoa materiaalit. Mutta kieltämättä monta ihanaa neuletta on jäänyt ostamatta, kun materiaalilapussa on pelkkää keinokuitua…

 6. Anne

  Ah miten kiva kuulla 🙂 pitänee siis ryhdistäytyä asupostauksissa!

 7. Anne

  Itse olen vasta viime aikoina löytänyt mekot ja hameet. Niitä tulisi kyllä käyttää enemmän. Omasta kaapista ei löydy kovin lämpimiä versioita, villainen mekko kuulostaa aivan ihanalta ja mukavalta. Nyt on niin kylmä että haluaa lämpöä 🙂

 8. Anne

  Ah, kiva että oli vinkiksi. Tuo neule on ollut aivan superlaatuinen, olen käyttänyt sitä koko talven ja pessyt koneessakin useamman kerran. Siinä ei ole yhtään nyppyjä tai mitään. Koon suhteen on turha huolia, malli on sellainen että varmasti onnistui.