(kuvat: Muuto, Flos, Iittala ja &Tradition)

Jos seuraat minua instagramissa, olet ehkä huomannut kuinka aktiivisesti meidän kotona on käynnissä muutosprojekteja. Ei riitä että kunnostetaan paikkoja maalaamalla ja nikkaroimalla, sen lisäksi osa kalusteistakin vaihdetaan. Sain myytyä monia vanhoja huonekaluja ja nyt on se kiva vaihe, saa tilailla uusia kalusteita. Ensin täytyy tehdä päätöksiä.

haluan omassa kodissa sisustaa niillä tuotteilla joita omassa liikkeessä myydään

Kollaasissa on koottuna nyt kaavailtuja juttuja. Muuton Compile-hylly ja Ply-matto on tilattu! Möin tosiaan String-hyllykön, Linien maton, Seiska-tuolit ja muutaman muunkin kalusteen. No miksi – joku saattaa kysyä. Yksinkertaisesti kahdesta syystä; ensinnäkin haluan omassa kodissa sisustaa niillä tuotteilla joita omassa liikkeessä myydään ja toiseksi on aika muokata kotia meidän näköiseksi. Minusta aika hyvät syyt. Onneksi olen ostanut aikanaan laadukkaita klassikoita, jotka saavat vielä pitkälti elämää toisten kodeissa.

Palataanpa kalustevalintoihin. Ruokapöytä on Muuton tammikantinen ja siihen seuraksi ajateltiin vaihteeksi mustia tuoleja. Saadaan kotiin vähän kontrastia. Tuolivalinta onkin kinkkisempi, sillä on niin paljon ihania vaihtoehtoja. Nyt kuitenkin eniten taitaa ihastuttaa tuo &Traditionin uutuus Pavilion-tuoli. Sitä on sekä käsinojallisena ja käsinojattomana. Olisi aika kiva jos käsinojattomia olisi neljä ja käsinojallisia kaksi pöydän päissä. Tuoli on superkaunis selkäpuolelta, sieltähän sitä paljon katsellaan.

Avohyllyyn ajattelin koota kauniita ja vaihtelevia esillepanoja kirjoista ja lasiesineistä. Mietin mustan ja valkoisen hyllyn välillä, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen, koska se uppoaa valkoiseen taustaan ja tuo esineet hyvin esille – näin esinevalinnoilla voi vaikuttaa myös näkymän sävymaailmaan.

Muutenkin olohuone on kokenut pientä muutosta, sillä Desenio-yhteistyön ”miten asetella taulut” myötä innostuin sijoittamaan taulukollaasin sohvan takaseinälle. Se muutti koko tilan ilmettä todella paljon. Sohvaryhmästä möin matonkin, joten nyt siihen odotellaan uutta Muuton Ply-mattoa. Halusin rennon ja ylellisen villamaton, sillä en koe omaksi kovin ylellisen näköisiä mattoja. Ennemminkin haluan sen ylellisyyden tulevan aidosta ja laadukkaasta villasta, kuin muhkeasta ulkonäöstä. Vaalea matto raikastaa sohvaryhmänkin ja antaa tilaa erilaisille koristetyynyvalinnoille.

On kiva rakentaa sisustukselle pohjaa, joka kestää aikaa, on raikas ja jota voi muunnella pienten yksityiskohtien avulla eri näköiseksi. Taidan viikonloppuna ottaa vielä uudelleen sovitukseen töistä pari pikkutuolia ja jos ennätän kuvaan niitä vielä tänne blogin puolelle.

Tervetuloa siis seuraamaan olohuoneen muutosprosessia!

seuraa minua myös
instagramissa
facebookissa

4 Comments

  1. Tosi kivoja juttuja tulossa osaksi teidän olkkarin uutta ilmettä! 🙂 Ja hauska sattuma, että ollaan mietitty muutamaa samankaltaista juttua meillekin uuteen kotiin. Mustat tuolit (Artekin Lukki) on häälahja ja ne onkin jo tilattu ja tulossa ensi viikolla! 😀 Matoksi ollaan funtsittu juuri tuota samaa Muuton Ply-mattoa, mutta vaikea valita kaikista ihanista väreistä ja olen vähän kahden vaiheilla! Innolla odotan miltä matto teillä näyttää! Mukavaa loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua! 🙂

  2. Anne

    Oi, kuulostaa siis ihanalta myös teidän suunnitelmat 🙂 Minäkin ihastelin niitä maton sävyjä, mutta päädyin siihen vaaleimpaan, kun halusin freesiyttä vaihteeksi. Mukavaa viikonloppua! 🙂

  3. Hei, ovatko ko.tuolit hyvät istua? Myös pähkinänväriset ovat kauniit. Odotan kovasti postausta mihin tuoleihin lopulta päädytkään 🙂

  4. Anne

    Juu, koeistuttiin niitä Köpiksen matkalla. Mulla on kotona yksi ”tuolinatsi” joten mitään sellaista ei voisi valita, joka ei olisi hyvä käytössä. Innolla odotan itsekin uutta kokonaisuutta 🙂