Kukaan ei voi väittää, ettei talvi koettelisi ihoa ja hiuksia. Itse olen ollut aina aika säntillinen kauneudenhoitorutiineissani. En koskaan jätä illan ihonhoitorutiineita välistä tai unohda hoitoainetta hiuksista. Silti on monta pientä asiaa, joihin kiinnittämällä huomiota, ihon kuivuustilanne helpottuu.

Halusin jakaa teille pari huomiotani, joilla olen saanut kuivat kädet hallintaan ja kasvojen sävyn tasoittumaan.

Vanha klisee – juo vettä. Olen oikeasti skarpannut tässä. Kuljetan kotona mukanani sievää karahvia aina sinne missä oleskelen. Kun vettä on aina vieressä, sitä tulee juotua helpommin.

keskityn huolelliseen käsien kuivaamiseen pesun jälkeen!

Toinenkin vinkki liittyy veteen! Huomasin jossain vaiheessa, että olen aika huithapeli kun kuivaan kädet käsien pesun jälkeen. Kuivaan ne lähinnä kämmenpuolelta, mutta kämmenselkä jää aina käsien pesun jälkeen märäksi. Päätin kokeilla mitä tapahtuu, kun keskityn huolelliseen käsien kuivaamiseen pesun jälkeen. Uskotteko – mutta käteni eivät ole enää olleet sellaiset hilseilevän korppukuivat. Toki olen aina tykännyt rasvata niitä usein, mutta rasvaamisen tarvekin on vähentynyt tuolla simppelillä kikalla.

Toinen oivallukseni on kasvojen ihon sävyyn liittyvä. Vaikka ihonhoito ja säännölliset rutiinit siinä ovat aina olleet itselleni selvä asia, on erilaiset seerumit ja öljyt tulleet erityisen tärkeiksi viimeisten parin vuoden aikana. Tänä talvena olen sivellyt ihoon kahdesti päivässä erityisen paljon hoitavia nesteitä ja öljyjä. Uskon vahvasti siihen, että seerumi ja öljy ovat tärkeämmät kuin mikään kosteusvoide. Ennenkin olen sanonut, että panostan mieluiten kasvojen hoidossa noihin tehotippoihin. *kuvan tuotteet saatu

Iltaisin kasvojenpuhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitän iholle seerumia ja öljyä, sen jälkeen vasta yövoiteen ja silmänympärysvoiteen. Olenpa lotrannut useammankin seerumin kanssa kerralla.

Aamuisin lisään jälleen tehotippoja iholle ennen meikkaamista.

Ihan selvästi ihon sävyni on tasaisempi kuin koskaan talvisin.

Kuvassa on muuten mukana myös yksi kauneusjuttu joka ilahduttaa; olen jälleen alkanut käyttää korvakoruja. Kuvan upeat Kuu Collection -sarjan korvikset olen saanut Lapponialta.

Tuo ihon hyvä kunto (talvi-ihoksi) on ollut myös siinä mielessä kiva, että olen voinut keventää arkimeikkiäni. Minusta aikuisella iholla ohut meikki on kaunein. Käytänkin tällä hetkellä Lumenen seerumimaista meikkivoidetta ihan kevyesti kasvojen keskiosassa, jätin puuterinkin pois. Näin iho näyttää kosteutetulta ja heleältä. Muutamiin kohtiin sipaisen peiteainetta, siihen käytän Kick’sistä löytämääni peiteainesivellintä, se on muuten oikein oiva tuote.

Meikissäni tykkään korostaa erityisen paljon kulmakarvoja, minusta kulmat antavat hurjasti ryhtiä kasvoille. Erilaisia kulmakyniä ja muita on tullut kokeiltua paljon. Tämän hetken ehdoton suosikki on Anastasian Brow wiz sävyssä Taupe. Se tekee uskomattoman kauniin lopputuloksen. Kynä on vaan herkkä menemään katki ohuen teränsä takia, joten sitä kannattaa säilyttää alkuperäisessä pahvirasiassa. Viimeistelen vielä kulmat Lumenen kulmakarvageelillä.

Noin muuten lisäänkin arkimeikkiin vielä ripsarin, poskipunan ja huulikiillon. Sit on valmista.

Saa jakaa omia talven kauneusoivalluksia – taistelu kuivaa ihoa vastaan on käynnissä joka päivä!

Comments are closed.