Tervetuloa tänne uudelle sivustolleni.

Kaikenkaikkiaan tämä sivujen käyttöönotto kesti vuoden. Nyt jälkikäteen en oikein tajua miksi vitkuttelin näin kauan. Suurimmat kiitokset sivuistani saa siskoni Suvi, joka hoiti kaiken tärkeimmän, jotta pääsin käsiksi tähän uuteen sivupohjaan. Nyt siis ollaan siirrytty Bloggerista WordPressiin. Sivusto domainkin on vaihtunut, pohdin pitkään vaihdanko sen omalle nimelleni ja koska nyt niin moni on jatkanut bloggaamista omalla nimellään, päätin minäkin tehdä niin. Vuosien varrella olen monet kerrat naureskellut kymmenen vuotta sitten väliaikaiseksi valittua Muoti mielessä -nimeä. Nyt kun se on vakiintunut käytössä, en voi kokonaan siitä luopua, koska ilmeisesti moni tuntee minut ennemminkin muotimielessä-tyyppinä kuin Annena. Mutta olen oma itseni jatkossa. Tässä uudessa pohjassa on vielä joitakin asioita, mitä täytyy säätää. Esimerkiksi mobiilinäkymä ei toimi kunnolla, kommentit voisivat näkyä alapalkissa ja mitäs muuta pientä kaikkea. Tuleeko teille mieleen jotakin toiveita tai vinkkejä. Itselleni WordPress on vielä vähän harjoittelua ja kokeilua, mutta kivasti tulee uutta motivaatiota koko hommaan kun oppii taas uutta.

-monikanavaisuus käytössä-

Blogin lisäksi haluan jatkossa panostaa enemmän myös muihin kanaviini. Blogin facebook-sivut päivittyvät säännöllisesti ja ohjaan sinne myös instagram-päivityksiäni, jos ette ole innostuneet instasta. Myös instagramiani lupaan työstää enemmän ja etenkin storyja eli videoita olisi tarkoitus kuvailla paljon. Huomaan että niistä pidätte kovasti ja on tosi kiva saada teiltä yksäreitä ja jutella siellä puolella. Jos et vielä instagramia ole aktivoinut, niin suosittelen. Nykyään siellä kommunikoidaan paljon ja sieltä saa joka päivä jotakin inspiraatiota. Yleensä myös instagramissa vinkkaan uusista postauksista täällä blogin puolella, joten niistäkin pysyy kärryillä vaikka sieltä kautta. Mistä kautta te muuten yleensä seuraatte blogeja?

-seuraa minua instagramissa @muotimielessa

-seuraa minua facebookissa Muoti mielessäTämä uusi sivu on yksi suurimmista jutuista, joita olen blogin suhteen tehnyt. Siksi olen hiukan jännittynyt ja kovasti innoissani. Haluaisin että tänne on kiva tulla ja että tekemäni jutut olisivat innostavia ja rentouttavia – molempia siis yhtaikaa. Joskus on nimittäin hyvä saada tsemppiä jonkin asian tekemiseen tai hoitamiseen, saada ideoita ja vinkkejä. Toisinaan puolestaan kaipaa kenties vain rentoutumista, kauniita kuvia ja kepeitä ajatuksia.

Näillä eväillä viikonloppuun. Blogiin on tulossa viikonlopun aikana kotiaiheisia juttuja, joten palataan taas pian tälläkin alustalla.

Ihanaa perjantaita!

2 Comments

  1. Moikka! 🙂 sivustosi näyttää oikein kivalta ainakin näin läppärin näytöllä. Tykkään blogistasi juuri siksi kun tämä on aina rento ja positiivinen paikka jossa inspiroitua sekä muodista että sisustuksesta! Mukavaa ja innostavaa kevättä.

  2. Anne

    Oi että, kiitos Suvi kommentistasi ja miten mukava kuulla 🙂 Ilmeisesti tosiaan mobiilinäkymä on vielä vähän epäkunnossa, mutta toivottavasti sekin ratkeaa pian. Sinulle myös mukavaa ja innostavaa kevättä!