Kiitos vielä hurjan paljon kaikille sisustustauluarvontaani osallistuneille! Suoritin äsken arvonnan ja tällä kertaa voittajaksi osui Maarit. Hänelle olen jo laittanut meiliä voitosta.

Kiitos myös kaikille ihanasta palautteesta, tulin niin iloiseksi lukiessani niitä. Lisäksi sain tärkeää infoa blogin sisällön kehittämiseen – teitä lukijoita kuunnellen.

eniten toivotaan juttuja sisustukseen liittyen

Kun analysoin vastauksianne, tuli selväksi että eniten toivotaan juttuja sisustamiseen liittyen. Se ei ollutkaan yllätys, sillä sisustusta on niin paljon ollutkin blogissani, että luonnollisesti lukijakunta on sen mukaan tänne löytänyt. Ehkäpä olen kuitenkin viimeaikoina vielä enemmän kääntynyt sisustukselliseen sisältöön, ihan koska se on nyt elämässäni erityisen ajankohtaista.

Monipuolisuutta myös kiiteltiin ja toivottiin. Itsekin pidän blogeista, joissa sisältö vaihtelee tai vaikka aihepiiri ei vaihtelisi, niin ainakin jutuissa olisi jonkinlainen ”yllätys”. Tarkoitan että aina ei voi etukäteen tietää mistä bloggaaja kirjoittaa tai minkä idean jakaa.

Asukuvistakin tunnuttin pitävän, joten niitä tulee varmasti jatkossakin näkymään. Tosin muotiblogityyppiseksi tämä blogi ei enää taivu, sen aika meni minun osaltani. Muoti ja vaatteet eivät enää kiinnosta samalla intensiteetillä kuin joskus.

Pukeutumisinspiraatio sinänsä ei ole minusta kuluttamiseen liittyvää. Itse ostan nykyään todella vähän vaatteita ja keskityn jatkuvasti pitämään vaatekaapistoni hallitun kokoisena. Tiedän aika hyvin mistä pidän ja niihin vaatteisiin satsaan eniten. Eli asukuvissa tulee näkymään edelleenkin oma simppeli tyylini, maustettuna pienellä jujulla.

Reseptit, kodinhoito ja työni sisustusliikkeessä mainittiin myös kiinnostavina aiheina. Näistä kaikista kirjoittelen mielelläni. Itse asiassa blogissa tullaan kevään aikana keskittymään aika paljonkin nimenomaan kodinhoitoon. Itse olen aiheesta kovasti innostunut ja minua kiinnostaa jakaa vinkkejä ja inspiraatiota tähän liittyen myös teidän kanssanne.

Blogiin otan mukaan myös vastuullisuuden teeman. Pidän teitä lukijoitani järki-ihmisinä, joiden elämään itsestään selvästi kuuluu vastuullisuuden ajatteleminen. Koskee se sitten kierrättämistä, ostokäyttäytymistä tai muita valintoja. En halua liikaa paapoa näissä, mutta mielelläni jaan omia oivalluksia näihin liittyen, silloin kun se luontevasti aiheeseen sopii ja samoin toivon teiltä teidän vinkkejänne tähän tärkeään aiheeseen.

Kaikenkaikkiaan blogin linja tulee siis säilymään samanlaisena kuin ennenkin, eli lifestyle-painoteisena. Ohjenuoranani tulee olemaan jatkossakin ”kaunis arkielämä”.

Comments are closed.