”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Glamlin

Minä olen aika maltillinen kosmetiikan käyttäjä. Olen viimeaikoina karsinut hurjasti turhia puteleita, koska pidän selkeydestä myös kylppärin kaapissa ja meikkipussissa. Tässä bloggaajana olisi mahdollisuus saada testiin vaikka kuinka paljon kosmetiikkoja pr-toimistoista pyytämällä, mutta olen todella harvoin itse pyytänyt yhtään putelia, koska en halua ”turhia” tuotteita kaappiin. Pikku hiljaa olen opetellut mitä tuotteita oikeasti tarvitsen ja käytän. Yritän välttää tilannetta, jossa kaappi pursuaa puolittain käytettyjä tuotteita.

Tämä on johtanut siihen, että harkitsen tarkkaan mitä kosmetiikkatuotteita hankin itselleni. Toisaalta haluan pitää erityisen hyvää huolta ihostani, jotta se säilyy mahdollisimman freesinä ja raikkaina aina tästä eteenpäinkin. Iän myötä ihonhoidon merkitys korostuu entisestään ja oikeanlaisten tuotteiden valinnalla on myös väliä. Suosin pääosin luonnonkosmetiikkaa, vaikka käytän välillä myös muutakin.

Sain äskettäin mahdollisuuden testata Glamlin-palvelua, joka on ikäänkuin oma kauneuskonsultti netin välityksellä. Kuulostaako hankalalta – ei se todellakaan ole. Glamlinin sivuilla täytetään omat tiedot ja tarpeet eli oma kauneusprofiili, sitten sinut ohjataan henkilökohtaiseen keskusteluun Glamlinin asiantuntijan kanssa. Keskustelussa voit kysellä sinua askarruttavia asioita esimerkiksi ihonhoidosta tai meikeistä.

Itselläni oli ostoslistalla seerumi, yövoide ja naamio. Juttelin Glamlinin asiantuntijan kanssa omista iho-ongelmistani, joita on nyt talven jälkeinen pintakuivuus ja orastava couperosa kasvojen keskiosassa.

tuotteet valitaan sinun tarpeisiisi

Kun sitten oli käyty läpi toiveeni, sain jäädä odottelemaan Glamlinilta pakettia, jonka sisältö tulisi minulle yllätyksenä. Minusta on ihanaa että asiantuntija valitsee sopivat tuotteet minulle laajasta valikoimasta. Voin olla ihan varma, että kaikki ovat täsmällisesti minulle ajateltuja ja parhaita mahdollisia valintoja. Olen nimittäin usein vältellyt menemästä esimerkiksi tavaratalojen kosmetiikkaosastoille, sillä tuntuu, että siellä saa vähän puolueellista neuvoa, riippuen kenen merkin konsultin kanssa juttelee. Pidän siitä että mikään erityinen tuotemerkki ei ratkaise suositusta. Glamlinin tuotevalikoima on laaja, sieltä löytyy todella paljon vaihtoehtoja niin selektiivisen- kuin luonnonkosmetiikankin puolelta.

Itse priorisoin luonnonkosmetiikkaa ja sitä löytyikin paketistani. Täytyy sanoa, etten oikeasti olisi osannut valita noita tuotteita itse.

Ihanasti pakatusta paketista (arjen luksusta) löytyi hoitoneste, naamio, seerumi ja yövoide. Olen nyt vajaan viikon testaillut tuotteita ja kaikki ovat tuntuneet todella sopivilta omalle iholleni.

En edes muista kuinka monta kertaa olen täällä paasannut hyvän seerumin puolesta, se on todellakin mielestäni ihonhoidon kulmakiviä. Glamlin-paketistani löytyi V10 Plus Ceramide Serum, joka on kätevässä pumppupullossa (hygieninen koska pipetti aina vahingossa koskettaa ihoa annostellessa), tätä riittää muutama tippa aamuin ja illoin iholle, erittäin riittoisa tuote. Sen seuraksi Naturativ Night Cream -yövoide, joka on myös pumppupullossa.

Paketissa oli myös Senja-hoitovesi. Hoitovettä en ole ennen testaillutkaan, mutta se on kuulemma vielä hoitavampi ja kosteuttavampi kuin perinteinen kasvovesi. Tämä taputellaan kasvoille sormin. Olen jo nyt ihan koukussa!

Providan Almond Mask -kasvonaamio on tarkoitettu erityisesti siihen couperosa-ongelmaani. Tämä poistaa ihoärsytystä ja sopii todella herkällekin iholle. Hoitaa erittäin hyvin pintakuivaa ihoa ja couperosaa. Iho on tämän jälkeen silkinpehmeä.

Glamlinista voi tilata useamman tai vain yhden tuotteen kerrallaan, myös hintaluokka valitaan itse, joten tuotteet valitaan sinulle antamasi hintaraamin mukaan. Jos paketista löytyy jokin, mistä et välitä, voi tuotteen/tuotteet palauttaa.

 

ihana etu lukijoilleni – koodilla MUOTI MIELESSÄ saat ylimääräisen lahjan pakettiin

Sain muuten teille lukijoille kivan edun. Kun testaat Glamlin-palvelua saat koodilla MUOTI MIELESSÄ yhden yllätystuotteen tilaukseesi.

Ja mainitsenpa vielä, että arvostan sitä, että tässä ei sitoudu mihinkään, vaan jokainen tilaus on sen kertainen. Ja kun taas esimerkiksi kaipaa uutta huulipunaa – kyllä Glamlinista saa meikkivinkkejäkin, kun syöttää kyselyyn oman kuvan – tai vaikkapa tehokasta kosteusvoidetta, voi viesteillä omalle kauneuskonsultille.

Minä ainakin jäin koukkuun ja varmasti tulen käyttämään palvelua jatkossakin.

  • Loppuun vielä kuunteluvinkki: Noora&Nooran ”Perjantain parhaat”-podcastissa oli puhetta myös Glamlin-palvelusta. Pääset kuuntelemaan jakson tästä linkistä.

Comments are closed.