Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3

Ystävänpäivään sopii erityisen hyvin hempeät kuvat, joten tämä koskmetiikkapostaus onkin hyvä laittaa juuri tänään liveksi. Taannoisella Tukholman matkalla tuli ostettua muutama kiva juttu meikkihyllylle ja ajattelin esitellä ne teillekin. Tykkään itse ainakin kovasti kurkata toisten kosmetiikkakaapille tai meikkipussiin.

uusi tuoksu: Gucci Bloom

Hajuveden valinta on ollut minulla todella pitkä prosessi. Jossain vaiheessa en käyttänyt tuoksua juuri ollenkaan ja niin ollen taisin herkistyäkin aika paljon tuoksuille. Nyt olen taas löytänyt hajuvesien maailmaan ja kaipasin tuoksuvalikoimaani jotakin uutta. Toiveissa on ollut kukkainen, kepeä ja raikas hajuvesi. Sellainen mikä ei ole kuitenkaan liian kukkainen tai liian vihreä tai liian mausteinen – kuulostaa melkein mahdottomalta. Me tuoksuteltiin porukalla Viking Gracella hajuvesiä, ihan liiallisuuksiin asti. Mutta löytyihän sieltä minulle toiveiden mukainen tuoksu, Gucci Bloom vihreä. En asettanut mitään rajotteita tuotteen merkille, bonuksena tuli kaunis pullo – vaikka on myönnettävä, etten ole erityisemmin Guccin fani. Mutta koska tuoksu toimi niin sehän on pääasia.

Minäkin nappaan usein blogeista tuotesuosituksia. Taisin lukea jostakin aikanaan kehuja tälle Löwengripin dödölle ja nyt päätin sellaisen ostaa. Tämä innosti myös pakkauksen takia, tuubimainen deodorantti on kätevä pakata matkalle mukaan. Ja tietysti tässäkin, onhan tuo kaunis puteli. Nyt kun olen testaillut, niin itse tuotteena ok, mutta ehkä kuitenkin se normisti käyttämäni tuote (Rexona!) on parempi. Mutta tästä tulee ainakin matkadödö.

Koska talvi ja koska kuivat kädet – käsivoiteita ei voi olla – kotona, laukussa, työpaikalla – liikaa. Niinpä poimin taas yhden ostoskoriin ja tässä(kin) ihan ensimmäisenä vetosi puteli. Mutta L:A Bruketin tuotteisiin voi aina luottaa, aivan ihana raikas yrttinen käsivoide. Suositus tälle.

Viimeaikoina ponnarini on kiinnittynyt niskaan mustalla hiusdonitsilla. Vannoin aikoinaan että en ikinä enää sorru moista käyttämään. Noh, tuosta on niin kauan aikaa että päätös alkaa olla ancient history – joten ei muistella enää noita aikoja vaan annetaan donitsille mahdollisuus. Onhan se nyt kätevä, ei katko hiuksia ollenkaan niin paljon kuin kuminauhaponnari. Lisäksi samassa syssyssä saa ekstramuhkeutta ponnariin. Jotenka donitsi se on. Strassipinninkin olen ostanut, sen käyttämistä vielä totuttelen. Mutta kenties vaikkapa iltakampauksen somisteeksi ihan kiva.

Ostin laivalta myös pitkästä aikaa uuden kynsilakan, tosin saman joka on ollut ennenkin kaapissani. Nimitäin Chanelin jo melkein klassikoksi muodostuneen Particuliere-sävyn. Muistatteko kun se aikanaan lanseerattiin, kaikki halusivat sen sävyn enkä muista koskaan minkään kynsilakkavärin aiheuttaneen moista kuhinaa. Kuulemma Stockalla oli siihen oikein jonotuslistakin. Onko teillä ollut tuota sävyä? Itse tykkään siitä (taas) ihan valtavasti, etenkin luonnonvalkoisen neulepaidan seurana niin kiva.

Uusista kosmetiikkatäydennyksistä saa aina niin kivasti tsemppiä hoitaa itseään paremmin.

6 Comments

 1. Ihania, uusia tuotteita.

  MInullakin hajuveden valinta kestää. Minun täytyy tuoksutella uusia tuoksuja useamman kerran omalle iholleni, ja joskus käy niin, että ehdin jo siinä vaiheessa kyllästyä tuoksuun. Tykkään luultavasti samankaltaisista tuoksuista kuin sinä, joten tuota Bloom-versiota täytyy käydä kokeilemassa!

  Sinulle suosittelisin Chanelin Chance Eau Tendre -tuoksua. Meillä on ystäväni kanssa ihan erilainen maku, hän tykkää todella raskaista ja mausteisista hajuvesistä, mutta tästä hajuvedestä tykkäämme molemmat. Tämä on niitä harvoja tuoksuja, joista uskallan ostaa 50 ml:n pullon ja jonka tiedän käyttäväni loppuun. Välillä tosin pidän sitä sivussa. Kun otan sen taas tauon jälkeen esille, ihastun siis taas uudemman kerran.

 2. Anne

  Hajuveden löytäminen on kyllä haasteellista, kun haluaa sen ”täydellisen”. Itsellä kaikki aiemmat tuoksut olivat saatuja, joten oli vihdoin aika löytää itse itselleen mieluisa tuoksu. Kiitos paljon tuosta hajuvesivinkistä, kuulostaa ihanalta – taisin sitä kyllä testaillakin jo, sillä se jäi mieleen juuri yhtenä kivana tuoksuna. Saahan tuoksuja olla muutamakin kaapissa.

 3. Sain puolisolta vuosi sitten Gucci Bloomin ja on kyllä hyvä tuoksu. Mikähän siinä on että siipalta saatu tuoksu on parempi kuin itse valitut ❤️

 4. Anne

  No se on kyllä totta 🙂 Mustakin oli just ihana nyt kun oltiin yhdessä valitsemassa tätä tuoksua.. <3

 5. Siis noi hiusdonitsit on kyllä tehnyt nyt semmoisen comebackin et melkein itseäkin alkaa houkuttaa kokeileminen…

 6. Anne

  Niinpä, silmä alkoi tottua ja idea donitsista ei enää tuntunutkaan hullummalta – hassu maailma :))