Minua jännittää ihan hirveästi juuri nyt. Jännittää pelkästään alkaa kirjoittaa tätä juttua. Onhan se ollut tiedossa ja tähtäimessä, että me muutetaan jossain vaiheessa. Tämä ihana talo on meille vähän liian suuri ja haluamme jatkaa eteenpäin seuraavaan yhteiseen kotiin. Tarkoitus on ensin laittaa tämä koti myyntiin ja sitten katsastaa meille sopiva uusi koti.

uusi koti haaveissa!

(tämä kuva on monen vuoden takaa, ensimmäinen versio makkarista)

Jotenkin mistään kodista luopuminen ei ole tuntunut näin hankalalta, olen vitkutellut tätä myyntiin laittamista nyt melkein vuoden. Toisaalta on ollut ihana laitella täällä paikkoja kuntoon ja nauttia uudistuksista. Mutta nyt on paras aika laittaa omakotitalo myyntiin, joten nyt ei ole enää vitkastelun hetki. Meillä on käynyt välittäjä katsomassa ja juttelemassa, nyt seuraavaksi pitää päättää kenelle annetaan koti myyntiin ja siitä se lähtee rullaamaan.

etsiikö joku kesäksi ihanaa muuttovalmista taloa

Ajattelin sitä ennen kuitenkin vinkata täälläkin, jos joku hakee juuri nyt itselleen tai tietää että joku on etsimässä viehättävää ja kohtuullista omakotitaloa Hirvensalosta. Tässä on 4 h + keittiö + sauna+ tilava kodinhoitohuone. Tilaa on vaikka lapsiperheellekin. Paikka on mitä rauhallisin ja naapurit maailman parhaimmat. Minulle voi laittaa meiliä jos haluaa kuulla lisää.

Tässä kodissa on aivan ihana henki, tietysti kun se on oma koti. Mutta muutenkin, täällä on niin valoisaa ja raikasta. Pidän siitä että talo on maltillinen, ei hulppea mutta nykyaikainen. Oma tyylini ei ole ylellinen, vaan ennemminkin ajattoman käytännöllinen, sitä tämä talokin on.

Mitäs me sitten halutaan tilalle? Ensimmäinen etappi olisi löytää kiva remontoitava rivitalokolmio. Sellainen jonka voi hyvällä omalla tunnolla remontoida täysin uudelleen, mutta jossa on jo iän myötä vehreytynyt piha ja tunnelma. Meille on parempi vaihtoehto siirtyä rivitaloon kuin kerrostaloon, sillä tuota puutarhatarviketta on kertynyt ja samoin on koirat. Tavoitteena on siitä sitten alkaa suunnitella omaa taloa jossain vaiheessa, mutta otetaan etappi kerrallaan. Nyt just haluaisi päästä todellisiin remppatoimiin, suunnittelemaan uutta kotia ihan alusta saakka. Miten mahtavaa pitkästä aikaa päästä jossain vaiheessa taas suunnitelemaan ja remontoimaan.

Ensin on kuitenkin tämä talo, saapas nähdä kuinka kauan sen myyminen kestää..

Jännittävää!

 

2 Comments

  1. Anne

    Oi tosi kiva kuulla, katsotaan miten nopeaan tai hitaasti hommat etenevät 🙂