Oltiin eilen Helsingissä pienellä päiväreissulla. Haahuiltiin kaupungilla ja syötiin hyvin. Välissä käväisin myös Asenteen toimistolla palaverissa – oli niin kiva taas nähdä kollegoita. Ja oli mukava viettää poikaystävän kanssa myös rentoa kaupunkipäivää. Kyllä tällaiset pienet reissupäivät vaan piristävät paljon. Kamera ei ollut mukana ja kännykälläkään ei tullut juuri kuvia napsittua, oli ihan hirveän harmaa päväkin valon suhteen, niinpä tänne ei matkasta päätynyt mitään kuvamateriaalia.

Tähän postaukseen sitten päätyivät sekalaiset leinikkikuvat joita eräänä päivänä innostuin ottamaan. Ette varmaankaan ole välttyneet seurailemasta instassa pyörinyttä 5 asian haastetta, jossa pyydetään kertomaan itsestä satunnaisia faktoja. Minut tähän haastoivat Annika, Maru ja Raw Beauty. Ajattelin nyt jakaa nämä vastaukset myös täällä blogissanikin.

Tässäpä tulee jo kerrotut faktat ja bonuksena yksi lisää.

Olen ollut monta vuotta baarissa töissä

Moni ei sitä tiedäkkään, mutta olen tosiaan työskennellyt useamman vuoden baarissa. Se aika oli tosi hauskaa ja vauhdikasta. Toisaalta se on tehnyt sen, että en enää sitten jälkeenpäin välittänyt hirmuisesti yöelämästä. Työskentelin samalla myös päivätöissä, joten lopulta baariura sai jäädä kun elämä kävi aika raskaaksi työn puolesta.

Olen muutenkin sellainen, että minun on tosi vaikea sanoa ei millekkään työlle. Niinpä olen jo nuoresta saakka tehnyt mitä kummallisempia hommia. Mutta niistä kaikista on vaan ollut paljon iloa ja hyötyä.

Halusin jo lapsena sisustussuunnittelijaksi

Minulla on ollut pienestä saakka selvä toive – tulla sisustussuunnitteljaksi. Toinen haaveammatti oli ala-asteen opettaja, mutta selvästi tajusin että olen moiseen ihan liian ”boheemi”. Olen siis ihan pienestä (alle kymmenvuotiaasta) lukenut kaikki mahdolliset sisustuslehdet ja opiskellut itsenäisesti alaa. Halusin aina vanhempien kanssa sisustus/huonekalukauppoihin ja tiesin monista tuotteista lapsena jo enemmän kuin myyjät. Välillä se vähän huvitti aikuisia.

Tykkään tosi paljon pullasta

Tämä ainakaan ei ole pitkään minua seuraaville uusi tieto. Olen perinyt selvästikin isältäni pullatykkäyksen. Välillä minun täytyy rauhoitella itseäni, ettei tulisi ihan joka päivä syötyä viinereitä tai muita pullia. Työmatkan varrella on leipomo ja tekisi mieli kurvata sen kautta joka aamu. Rajoitan kuitenkin pullapäivät noin kolmeen per viikko.

Puhun tosi kovaa kun innostun

Olen sellainen aika innostujatyyppi – kun pääsen hyviin keskusteluihin muutun helposti innostuksesta äänekkääksi ja innostuneeksi. En tarkoita sitä että jyräisin toiset ja puhelisin päälle (okei ehkä joskus), mutta rakastan hyviä keskusteluita ja niistä syntyneitä innostuksia. Muutenkin omaan aina mielipiteitä ja minusta sellaiset ihmiset joilla ei ole mitään sanottavaa mihinkään ovat aika tylsiä. Mielestäni ei ole olemassa vastausta – en tiedä. Ellei tietysti kysytä jotakin täyttä faktaa, mutta itse ainakin koitan aina miettiä jonkinlaista näkökulmaa tai ajatusta kysymyksiin. Tykkään hurjasti myös kaikenlaisesta ideoinnista.

Inhoan liikuntaa

Tämäkin lienee tullut selväksi aiemminkin. Mutta olen taas pisteessä, jolloin kaikenlainen liikunta on jäänyt pois ohjelmasta. Viimeksi vuosi sitten aloitin kotijumpat ja niin vaan sekin on lopahtanut. Talvella on tullut laistettua lenkkeilystä koireienkin kanssa, käyn vaan minimikävelyt ja kaikki pidemmät metsälenkit ja muut ovat olleet talvitauolla. Nyt on kyllä ihan pakko taas ryhdistätytyä liikunnan suhteen, vaikka tiedänkin ettei sitä kerralla kestä pitkään.

Bonusfakta

Tykätään katsella sarjoja suoratoistopalveluista. Meilläkin on joka iltainen rituaali rentoutua ruudun äärellä ja katsella jotakin yhdessä. Mutta valitettavasti hyvin usein minun katseluni muuttuu uneksi. Tykkään tosi paljon nukkua vieressä kun toinen katselee sarjaa. Jotenkin se on niin rauhoittava ja rentouttava tilanne. Taustalla pyörii vaimea ääni ja päivän touhuilujen jälkeen on ihanan rento olo. On kyllä sanottava että tuohon nukahtamiseen kyllä vaikuttaa mitä sarjaa katsotaan, jos siinä tapahtuu tarpeeksi ja se on kaikin tavoin hyvin tehty, en nukahda ollenkaan niin helposti.

Saa muuten heittää sarjasuosituksia, tuntuu että ihan superhyviä on vaikea löytää kun on jo tullut katsottua kaikki oletushyvät sarjat.

 

2 Comments

  1. hei,
    viime aikojen sarjasuosikkeja on olleet Babylon Berlin, Bonusperhe, Eroja ja avioeroja ja Valkoisia valheita. Kaksi viimeistä on brittidraamaa, eka saksalainen ja toinen ruotsalainen ja kaikki näkyy Areenasta. Muuta suoratoistopalvelua meillä ei olekaan, Areenassa on riittänyt katseltavaa ainakin sarjojen osalta.

  2. Anne

    Voi kiitos paljon noista vinkeistä, ehdottomasti menee katselulistalle. Sitä aina vaan aukaiseen Netflixin, vaikka tosiaan on niitä muitakin palveluita mistä katsella ohjelmia 🙂