En tiedä kuinka moni teistä seuraa myös siskoni Suvin Valkoinen Harmaja -blogia. Ihanan omakotitalon lisäksi siskon perhe rakentaa parhaillaan aivan ihanaa kesämökkiä huikealle paikalle meren rannalle. Mökki on Suvin suunnittelema ja tämän heidän mökin innoittamana syntyi samalla Kannustalolle kokonainen Fregatti-talomallisto. Olen niin ylpeä siskostani, jonka yksi unelma on toteutunut hänen päästessään suunnittelemaan kokonaista talomallistoa unelmiensa talon henkeen. Suvi on kirjoittanut blogiaan yhtä kauan kuin minäkin, eli kymmenisen vuotta. Tänä aikana Suvista on kuoriutunut aikamoinen sisustusasiantuntija ja hän on päässyt toteuttamaan monenlaisia sisustuksellisia haasteita. Suvin päätyö on muualla, mutta sisustusblogi on siskolle ehdottomasti myös mieluinen sivutyö/harrastus.

Suvin blogissa pääsee seuraamaan tarkemmin mökin valmistumista, blogista Villa Fregatille löytyy ihan oma kategoriansa. En oikeastaan malta odotella että mökki valmistuu ja pääsen chillailemaan tuonne ihaniin merimaisemiin. Ollaan monta kertaa jo ennätetty piipahtaa katsomassa tonttia ja rakennustyömaata. Tietysti olen päässyt utelemaan jo Suvin sisustusvalintojakin ja voin kertoa, että kokonaisuudesta tulee älyttömän ihana.

Suvin blogissa pääsee seuraamaan tarkemmin mökin valmistumista, blogista Villa Fregatille löytyy ihan oma kategoriansa.

Nykyään rakentamisen trendinä tuntuu olevan maltillisempi tyyli, taloista ei enää tehdä tarpeettoman suuria, vaan ihmiset kaipaavat vähemmän tavaraa, kompaktia mutta mukavaa elintilaa, helppohoitoisuutta ja kohtuullisia kustannuksia. Näihin nykyajan tarpeisiin tämä Suvin yhdessä Kannustalon ammattilaisten kanssa luoma Fregatti-talomallisto vastaa täydellisesti. Talot sopivat niin omakotitaloiksi, kuin vapaa-ajan kodeiksikin.

Talokin voi olla muunneltava, esimerkiksi ikkunoiden irroitettavat ristikot ovat mielestäni todella hauska idea. Talon ilme muuttuu aika tavalla ristikoiden myötä. Pidän tuollaisten ohuiden ristikoiden tunnelmasta, niistä ei tule liian romanttista vaikutelmaa, vaan ennemminkin kutsuvan klassinen. Ihania yksityiskohtia ovat tietysti hulppeat ikkunat kaikkinensa, esille jätetyt kattoparrut, vino katto ja pyöreä ikkuna. Kaikista eniten taidan kuitenkin ihastella talojen ulkoverhousta, jossa on rimalomalaudoitus, se näyttää samaan aikaa modernilta ja perinteiseltä.

Talomallistoon voit tutustua Kannustalon sivuilta tästä. Nyt kyllä nousee omakin talokuume korkealle. En malta odottaa että me päästään joskus toteuttamaan omaa rakennusprojektiamme.

Mutta siis kaikenkaikkiaan tämän postauksen pointti oli kertoa teille, kuinka ylpeä olen siskostani – minusta nyt on kyllä aihettakin!

Comments are closed.