Olen viimeaikoina hankkinut joitakin uusia vaatteita kevääksi. Talven jälkeen on taas niin ihana vähän uudistaa vaatekaappia ja täydentää sitä muutamilla uusilla jutuilla. Vaikka pyrinkin vähentämään koko ajan vaatteiden määrää ja hillitsemään liikaa ostamista, on silti näin kauden vaihtuessa ilo saada uusia vaatekappaleita.

Esittelin joitakin ostoksia IG Storyssa ja sain todella paljon palautetta, että videoesittely oli kiva. Ehdottomasti siis tulen tekemään niitä lisää. Toivottiin kuitenkin myös asukuvia vaatteista, joten lupasin niitä toteuttaa. Nämä kuva nappasin jalustan kera heti töistä päästyäni. Olohuone kylpi valossa, joten kuvasusvalo oli tällä kertaa todella haasteellinen. Mutta kyllä näistä selvää saa

tänä keväänä ihastuin erityisesti leveälahkeisiin farkkuihin

Jalassa minulla on leveälahkeiset Mangon farkut. Niihin sain inspiraation Totemen ihanista leveälahkeisista farkuista. Olen joskus sovitellut merkin farkkuja itselleni, mutta mallit eivät ole ihan istuneet omaan kroppaani. Farkut on se pirullisin ostettava, sillä eri merkkien välillä leikkaukset vaihtelevat tosi paljon. Myös Leviksellä on aivan ihanat leveälahkeiset farkut tähän kevääseen, mutta sekään malli ei sopinut minulle. Mangon farkkumallit puolestaan ovat aina olleet omalle vartalolleni hyviä, joten (hammasta purren) tein pienen farkkutilauksen Mangolle. Ostin nuo kuvan leveälahkeiset farkut, valkoiset farkut ja vielä yhdet perusmalliset suoralahkeiset farkut. Kaikki olivat juuri nappiin sopivia, eli sikäli tilaus oli tosi onnistunut.

(neule Minimum / farkut Mango / kello Cartier)

Kuvien neulepaita on Minumum-merkkinen ja ostin tuota samaa neuletta kaksin kappalein, toinen on harmaa. Löysin neuleet täältä Turusta Elementistä, jossa sattui olemaan mid season -ale ja näistä tuli sopivasti alennusta. Tähän neuleeseen olen enemmän kuin ihastunut, sillä itselleni vaan sopii parhaiten tuommoiset perusmalliset neulepaidat. Kevääksi täyspuuvillainen neule on mukavan kevyt villaisten neuleiden jälkeen. Tämä poltettu oranssi on itselleni outo värivalinta, mutta joskus on kiva kokeilla värillisiäkin vaatteita. Ostin myös Helsingin reissulta Samsoen saman sävyisen hameen, se sopikin tuon neuleen kanssa hauskasti yhteen.

Nyt pitäisi seuraavaksi mennä vaatekaapiston luokse ja vetää sieltä ihan kaikki vaatteet pois. Sitten lajitella ne pinoihin – mikä menee talvisäilöön, mikä kirppikselle, mikä on loppuun kulunut (alusvaatteet ja sukat) ja mitä vaatteita käytän juuri nyt. Talvivaatteet pääsevät ylähyllyille ja nyt käytettävät vaatteet siististi käsille. Vaatekaapin siivouksen jälkeen on taas mukava valita vaatteita ja suoriutua arjen vaatehuollosta. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin tuoda puhtaita pyykkejä sekaiseen vaatekaappiin!

Jokos olette tehneet kevään vaatehankintoja?

Comments are closed.