”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Nanso

Olen niin mielissäni, että saan jatkaa yhteistyötä Nanson kanssa. Syksyllä käytetyin takkini oli ehdottomasti Nanson Ylle-takki. Sain siitä aina kehuja, missä tahansa liikuinkin, moni kyseli kenen takki on. Arvatkaa vain olinko innoissani, kun huomasin että ihanaa Ylleä on tullut kevääksi lempivärissäni eli beigessä. Koska tällainen kevyt takki on ehdottomasti yksi käytetyimpiä vaatekappaleita, ei haittaa vaikka kaapissa olisi niitä kaksikin eri sävyistä.

Olen nyt käyttänyt tätä takkia muutamia päiviä ja voi miten isolta harppaukselta se tuntuukaan kevättä kohti. Fiilis on kevyempi ja raikkaampi, silti villaisella takilla tarkenee hyvin – no kunhan kietoo kaulahuivin kaulaan tuulisempana päivänä. Yllen malli on todella kiitollinen monenlaiselle vartalotyypille, takki ikään kuin laskeutuu kantajansa päälle, sen ei ole tarkoituskaan hivellä jokaista vartalon mutkaa, vaan laskeutua kevyesti. Minulla on koko S ja se on mukavan väljä, kuten tämän takkimallin kuuluukin olla. Suosittelen valitsemaan oman normaalin koon.

Tässä raikkaassa asussa muutkin osat ovat Nanson kokoelmista. Kuka täällä blogissa ei vielä tietäisi, että kaapistani löytyy valehtelematta viitisenkymmentä valkoista t-paitaa. Suurin osa on neuleden alla käytettäviä alustoppeja tai yöpaitoja, mutta ne parhaimmat yksilöt ovat asujen peruspilareita, valkoisia t-paitoja joilla raikastan perusasukokonaisuudet.

Koska olen aina käyttänyt valkoisia t-paitoja, olen mielestäni oivallinen asiantuntija niiden suhteen. Voin lämpimästi suositella kaikkia Nanson t-paitamalleja, minulla ne ovat ehdottomasti vaatekaapin käytetyimpiä osasia. Sekä Tasku-teeppari että tämä Boxi-teeppari ovat loistavia. Tasku on pehmoinen ja hitusen ohuempi ja perinteinen malliltaan, kun taas tämä Boxi on jämäkämpää kangasta ja malliltaan modernin väljä. Boxi on kaunis myös housujen tai hameen päällä käytettäväksi, sillä helmassa on sivuissa kauniit pienet halkiot. Minusta on ihan mahtava löytää tämmöiset vaatekaapin perusjutut kotimaiselta merkiltä.

Nansolla on nyt maaliskuun ajan kanta-asiakkaille -25% alennus kaikista takeista!

Jalassa minulla on Tyyni-housut, joissa vyötärön kuminauha tekee niistä rennot. Materiaali on lyocellia, joka näyttää ja tuntuu harjatulta silkiltä. Olenkin kaivannut vaatekaappiini tällaisia rentoja housuja, jotka ovat kuitenkin asustettavissa vaikka iltamenoihin saakka. Nyt sujautin jalkaan uudet valkoiset tossut, mutta kokeilin housuja myös mustien korkeiden perusavokkaiden kanssa ja sekin kombinaatio näytti tosi kivalta. Voisin hyvin kuvitella meneväni illalla ulos noissa housuissa ja kepeässä topissa sekä korkkareissa. Erittäin monikäyttöiset housut siis.

Vinkkaanpa, että housujen kanssa sopii tosi kivasti myös Tyyni-paita, joka on unelmaisen kevyt ja varmasti tosi ihana päällä.

Pidin erityisen paljon tuosta asukokonaisuudesta. Luulenkin pukeutuvani keväällä lähinnä tuollaisella reseptillä. Kun vaatekappaleet ovat äärimmäisen yksinkertaisia ja mukavia, saa niiden tyyliä muokattua erilaisten asusteiden avulla. Halusin näihin kuviin mahdollisimman pelkistetyn lookin, jotta asu pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Huvitin itseäni toivomalla aurinkoa, kokeilin siis asustaa Chanelin ikivanhoilla aurinkolaseillani. Mutta ehkä kohta niitä pääsee ihan oikeasti jo käyttämäänkin.

Toinen asukokonaisuus on samaa tyyliä, perusvaatteita, joita haluaa pukea mieluiten päälle. Raitapaita minulla on ollut melkein aina kaapissani. Jostain syystä sain niistä hetkeksi tarpeekseeni ja pienen tauon jälkeen olen taas ihan fiiliksissä ajattomista raitapaidoista. Nansolla on tämä Kemut-paita, johon ihastuin kovasti. Siinä on venemäinen pääntie, leikkaus on kapea ja tässäkin on helmassa pienet halkiot sivuilla. Paita sopii hyvin puettavaksi sekä housujen sisään tai päälle. Tai sitten puolittain housuihin, kuten minä tein.

       Raitapaidan kanssa puin päälleni paljon käytetyt ajattomat Nanson Viistasku-farkut. Olen saksinut näistä lahkeet rennosti lyhemmäksi, sillä pidän hitusen vajaamittaisesta lahkeesta. Se ei kuvasta näy, kun valitsin nauhanilkkurit jalkaani, mutta erityisen paljon odotan paljaita nilkkoja ja pikkukenkiä. Silloin mielestäni farkutkin näyttävät parhaimmilta. Mustat mukavat farkut ovat itselläni ympärivuotisessa käytössä, ne puen päälleni vähintään silloin kun en aamulla keksi mitä haluaisin pukea päälleni. Silloin on parasta turvautua helpoimpaan ja mukavimpaan vaihtoehtoon.

Pukeutumisessa kiehtoo oma tyyli, vaivattomuus, mukavuus ja selkeys

Tällaiset asut missä ei ole erityistä yllätyksellisyyttä ovat kovasti mieleeni. Pukeutumisessa kiehtoo oma tyyli, vaivattomuus, mukavuus ja selkeys. Oman vaatekaappini peruspilarit ovat löytyneet aika pitkälti Nanson valikoimista. Taidan vielä täydentää vaatekaappia parilla uudella t-paidalla, heti kun olen jaksanut siivota sen viidenkymmenen teepparin vuoren. Kevätkaapin kuntoon laittamisessa on juuri parasta inventoida loppuun käytetyt perusjutut ja päivittää niitä uusiin ja raikkaisiin.

*kuvien Nanson vaatteet saatu yhteistyön mukana

Nansolla on myös hurmaavia kuosillisia vaatteita, mutta luotin omissa valinnoissani omaan intuitiooni ja maltoin olla tarttumatta leveähelmaiseen kuviolliseen hameeseen, vaikka se olisi näyttänyt ihanalta valkoisen t-paidan kanssa. Minulla on kuitenkin kaapissa edelleen Nanson kirpeän vihreä vekkihame, jota taas odotan pääseväni käyttämään.

Nanson myymälöissä ja verkkokaupassa on parhaillaan käynnissä season sale, joten nyt voi bongata monia tuotteita alehintaan. Ja tosiaan lisäksi on vielä tuo kantisale -25% takeista, kuten ihanasta Yllestä.

Tämän beigen Yllen olen jo muuten ennättänyt bongata myös Jennin ja Sofian päällä.

Tulispa jo pian hiukan lämpimämpää, niin että voisi viilettää Ylle auki ja pikkukengät jalassa paljain nilkoin.

Comments are closed.