Taas on viikonloppu – tuntuu että viikot menee kyllä hurjan nopeasti, etenkin kun on valoisaa, sitä ehdottomasti tekee enemmän asioita. Olen muutenkin sellainen, että tylsistyn jos pitää vaan olla paikallaan kauan. Ehkä voisin opetella vähän rentoutumista enemmän.

Kerroinkin meidän aloittaneen kavereiden kanssa perjantaiperinteen, että tavataan mahdollisuuksien mukaan perjantaisin töiden jälkeen. Eilen taas käytiin porukalla syömässä ja istuskelemassa. On niin mukava vaihtaa kaikkien viikon kuulumiset. Näissä kuvissa me ollaan Hennan kanssa menossa kokoontumispaikkaamme, saatiin tuupattua kamera Hänelle, niin kerrankin on tällaiset hauskat kaverikuvat tilanteesta.

Istuttiin monta tuntia Blankon terassilla, eikä tullut oikeastaan yhtään kylmä. Minäkin olin pukeutunut kevyeen mekkoon, mutta villatakki ja pehmoinen ohut villakangastakki lämmittivät tarpeeksi. Huomio – Hennalla oli kyllä takki mukana, se vaan ei näy kuvissa.

Sain muuten Hennalta haasteen kertoa 5 faktaa itsestäni. Koska juuri ennätin se jo toteuttaa, muutin vähän haastetta ja pyysinkin tällä kertaa miestä kertomaan minusta random asioita. Tässä tulee hänen suustaan asioita minusta:

Hyvä huumorintaju, aina on hauskaa.

Hätäinen, joskus tulee tehtyä ennen kuin ajattelee.

Kätevä emäntä, eli toisin sanoen hyvä ja nopea kokkaamaan.

Hyvä nukkumaan – liiankin hyvä.

Hyvä ideoimaan asioita.

Pakko itse kommentoida vielä noihin ominaisuuksiini; lisäisin myös kärsivällisyyden. Se on aika hassua ottaen huomioon tuon hätäisyyden. Ja olen joskus vähän saamatonkin, vaikka tykkään puuhastella koko ajan, on asioita joita lykkään. Juuri nyt esimerkiksi istun ja näpyttelen olohuoneen ruokapöydän ääressä, koska meidän olohuoneessa on edelleen kaikki työhuoneen tavarat. Että tervetuloa viikonloppu, koti on kaaos.

Joskus minusta on tärkeää priorisoida asioita. Kuten eilen, valittiin ennemmin ystävien näkeminen kun kodin siivous viikonlopuksi. Tänään ollaan molemmat töissä, niin lauantai meneekin sitten siinä. Tai minä pääsen kyllä jo aikaisin kotiin, joten toivon aurinkoista päivää, että saisin intoa touhuta sekä sisällä että vähän pihallakin.

valittiin ennemmin ystävien näkeminen kun kodin siivous viikonlopuksi

(takki Nanso*saatu / mekko Other Stories / nilkkurit Billi Bi / kassi Iittala*saatu)

Kuvasin IG Storyyn eilen tuota mekkoasua ja sain tosi paljon yksityisviestejä siitä, noista videomuotoisista asuesittelyistä näköjään tykätään paljon. Innostun kyllä itsekin niitä tekemään, jotenkin on vielä kivempi miettiä mitä laittaa päälle, kun jakaa sen asuinnostuksen toisten kanssa. Tuo Nanson takki on niin ihana, saan siitä aina hirmusti ihasteluja ja kyselyitä, missä vaan viiletänkään takin kanssa. Se on sitäpaitsi ihan täydellinen näihin lämpeneviin kevätsäihin, kevyt ja ilmava.

Heräsin muuten tänään ihan omia aikojani seitsemän jälkeen. Normaalisti olisin kääntänyt kylkeä ja jatkanut unia herätyskellon soittoon saakka (eli puoli kymmeneen) – mutta haluan muuttua aamuihmiseksi ja päätinkin nousta keittelemään kahvia, käsittelemään näitä kuvia ja kirjoittamaan tätä postausta. Juuri nyt on se aika kun kello soisi, onneksi en jatkanut unia, sillä olen saanut nauttia aivan ihanasta aurinkoisesta aamusta.

Mukavaa viikonloppua!

1 Comment

  1. Ihania kuvia teistä! <3
    On niin hienoa että me tavalliset talliaisetkin näymme somessa ja blogeissa, ei pelkästään kauniit kuulu kuviin, persoonallisuus on vähintäin yhtä mielenkiintoista. 🙂