Nonniin, nyt on vihdoin saatu pitkään kestänyt pähkäily päätökseen – annoin talon myynnin välittäjälle ja vitsit tuntuu jännältä. Meillä kävi muutamakin välittäjä katsomassa taloa ja kaikki olivat oikein mukavia ja asiantuntevia. Päätös oli vaikea tehdä, vielä kun yksi vaihtoehto oli myydä talo itse. Puntaroitiin asioita ja intuitiolla valitsin luontevimman vaihtoehdon. Päädyin Bo:hon ja välittäjäksi valitsin Mikko Aholan. Ensi viikolla on varsinaiset kuvaukset ja sen jälkeen kohde pläjähtää eetteriin, mutta nyt se on jo Bo:n Sneak Peek -osiossa!

parempi laittaa vaan toimeksi, ennen juhannusta, muuten myynti taas venyisi syksyyn.

Onneksi sain toimeksi, kiitos vaan ystävien tsempin. On ihan totta, että parempi laittaa vaan toimeksi, ennen juhannusta, muuten myynti taas venyisi syksyyn. Toki meillä on vielä muutama kohta jotka halutaan fiksailla, mutta tällaiset deadlinet on tosi tehokkaita motivaattoreita saada kaikki kuntoon. Muutenhan täällä ei mitään isompaa hommaa ole, kun kaikki paikat alkaa olla läpikäyty, että joku pääsee kyllä ihan vaan kantamaan tavarat sisään, ellei halua muuttaa värejä tai pintoja oman makunsa mukaiseksi. Tai möyriä pihaa mieleisekseen, mutta nämähän on niitä omakotitaloasumisen iloja, aina on jokin paikka jota haluaa vähän laitella, vaikka kaikki olisikin kunnossa. Tai sitten vaan laittaa robottiruohonleikkurin surraamaan ja lekotella terassilla – kukin tyylillään.

Toivottavasti talo saisi pian uudet omistajat, sillä sormet syyhyävät jo seuraavaan kotiin, oi että nyt on jännää!

2 Comments

  1. Grey Noise Reply

    Onnea myyntiin!
    Mä sain omani myytyä 2 päivässä 🙂
    Hyvä niin, koska 2 asunnon loukku ei houkuttanut ajatuksena!

Write A Comment