Vaihteeksi asukuvia tänne, miten se onkin ollut taas niin tahmeaa – nimittäin siirtyä itse kameran eteen. Onneksi on valoa vaikka ilta-aikaan, jos tulee äkillinen innostus nappaista vaatekuvia blogiin. Niin kävi eilen illalla. Yhtäkkiä sohvalla rentoillessa sain päähäni kaivaa kameran jalustan ja tallentaa asun, jossa vietin ystävien kesken vappua. Tästä tulikin jo IG:ssä toiveita esittelystä, kun kuvasin asua storyjen puolella.

(t-paita Minimum*saatu Vilona Storesta / neule Minimum / hame SamsoeSamsoe / kengät Mentor*saatu Vilona Storesta / laukku Chanel)

Yksi parhaista asioista keväässä ja kesässä on mahdollisuus käyttää valkoista t-paitaa joka on ikuisesti suosikkivaatteeni. Oikeastaan kuljen aina valkoisessa t-paidassa, mutta kylmempinä aikoina sen päällä on aina neule tai muu lämmike. Mielestäni valkoisen teepparin ympärille voi rakentaa melkein minkälaisen vain asukokonaisuuden. Se myös tarvittaessa ”rentouttaa” fiinimpiä vaatteita. Tällä kertaa kaipasin nimenomaan jotain rentoa tuon kiiltävän hameen pariksi. Tämä Minimumin t-paita / Vilona Store saa myös täydet pisteet mallista ja materiaalista, tästä tuli Nanson t-paitojen rinnalla vaatekaapin suosikki. Suosittelen lämpimästi mallia, jos pidät laillani perusmallisista teeppareista.

Mainitsinkin varmaan täällä joskus, että saatoin ostaa kolme tällaista samanlaista neulepaitaa eri sävyissä. Minumumin puuvillaneule on niin mainio, että kaikille kolmelle on tullut nyt jo paljon käyttöä. Tämä oranssinsävyinen on kivan piristävä luonnonvalkoisen ja harmaan neuleen rinnalla.

Itamenoissa puuvillaneule oli vielä hyvä lisä kepeään asuun. Viehätyin kovasti sävy sävyyn sopivista hameesta ja neulepaidasta. Harvoin minun päälläni näkee värikkäitä asuja, mutta kun oikea sävy sattuu kohdalle, innostun mielelläni kokeilemaan värikkäämpääkin tyyliä. Nyt minä ihastelen tällaista pehmeää poltettua oranssia vaatteiden lisäksi myös sisustuksessa. Sohvalta löytyy samaan sävyyn torkkupeitto ja sisustuksen yksityiskohdissa on Iittalan ihania pomeranssin värisiä kynttilälyhtyjä.

Nyt minä ihastelen tällaista pehmeää poltettua oranssia vaatteiden lisäksi myös sisustuksessa.

 

Kengistä olen saanut muuten todella paljon kysymyksiä! Nämä ihanuudet olen saanut turkulaisesta Vilona Store -putiikista, samoin kuvien valkoisen Minimum-t-paidan. Kengät ovat Mentor-merkkiset ja todella mukavat jalassa, testailin kunnolla vappuna kun niillä kävelin koko illan. Jos jotakuta nämä kiinnostaa vielä, niin kannattaa kysyä Vilonasta miten niitä on jäljellä, kengät ovat nimittäin heillä juuri alennuksessa.

(Sivuhuomautus vaatekaapiston ovista – sain niistä kyselyitä; ovet ovat uudet ja teetetty mittojen mukaan Unique Homessa, lisää ovista: Makuuhuoneen muutos vaatekaapin ovilla).

En kyllä malta odottaa vieläkin lämpimämpiä kelejä, sillä olen niin ihastunut erilaisiin hame/mekkoasuihin. Jotenkin yllätin itsenikin sillä, koska farkut ovat aina olleet pukeutumiseni peruspilari. Nyt vaan vaihteeksi kaipaa jotakin kepeämpää ja naisellisempaa. Eli ehdottomasti tulen pukeutumaan tänä keväänä ja kesänä värikkäämmin ja naisellisemmin.

Oletko sinä hurahtanut hameisiin?

2 Comments

  1. Käytän aina Aasian lomilla mekkoja, mutta jotenkin täällä ei tule usein käytettyä. Olen päättänyt ryhdistäytyä, etenkin koska ostin ennen viimeistä lomaa kaksi mekkoa, joissa molemmissa on oranssia! ?

  2. Anne

    Mulla on niin sama, lämpimällä säällä mekko on ihan itsestään selvyys, mutta heti kun asteita alkaa olla alle 20, niin tuppaan pukeutumaan mielummin housuihin. Enkä kyllä tiedä miksi, ovathan hameet ja mekot vaan niin ihania. Ehkä talvella en niin tykkää, kun palelen, mutta nyt kyllä on ihan hyvä hamekeli 🙂