*postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan tehty pyyteettömästi omasta halusta

Olen kuulkaas aidosti huolissani kivijalkakauppojen tilanteesta. Itse olen saanut tuta minkälaista taistelua pienen kivijalkakaupan elämä on nykyään. Kaupan alan ahdinko koskee lähes kaikkia, niin pienempiä kuin suurempiakin yrityksiä. Sydämeni kuitenkin läpättää pienten ja ahkerien yrittäjien puolesta. Niinpä enemmän kuin mielelläni jatkan postaussarjaani oman kotikaupunkini Turun pikkukauppojen esittelystä. Tällä kertaa piipahdin kamerani kanssa viehättävässä Vilona Storessa. Kesäpukeutuminen on ihanaa ja minäkin olen innostunut nyt todella paljon keveistä ja värikkäistä vaatteista. Niinpä oli ilo poimia putiikista muutamia mielestäni erityisen ihania juttuja teille esiteltäväksi.

Vilonaa luotsaa ihana Tarja, joka hyppäsi yrittäjäksi työskenneltyään pitkään tekniikan parissa. Tarja palvelee iloisella otteella kaikkia asiakkaita ja auttaa löytämään erilaisiin tilanteisiin sopivia asukokonaisuuksia. Pikkuliikkeissä palvelu on olennainen osa konseptia ja siitä asiakas saa nauttia ihan automaattisesti liikkeessä piipahtaessaan. Kotoisassa liikkeessä on myös mukava sovitella erilaisia asukokonaisuuksia kiireettömästi, samalla saa pähkäilyapua mikäli sellaiseen on tarvetta.

Juteltiin Tarjan kanssa tämän kevään muodista. Nyt on kovasti värikästä ja iloista kuosia, kepeitä kankaita ja rohkeita yhdistelmiä. Itsekin olen alkanut yhä enemmän kokeilla rohkeampaa otetta klassikkotyylini rinnalle. Rento poikamaisuus on aina ollut oma tavaramerkkini pukeutumisessa, mutta voi miten virkistävää onkaan pukea perusosasten seuraksi jotakin jännittävää.

Olette ehkä huomanneetkin minun tämän hetkisen viehtymyksen poltetun oranssin ja lämpimän ruskean sävyihin. Vilonassa Tarja on järjestellyt rekit sävymaailmojen mukaan. Näin on helppo suunnata suoraan itselleen vetoavimman värimaailman äärelle. Minä tietysti menin ensimmäisenä hypistelemään tuon lämpimän sävyisen rekin vaatteita. Kaapistani löytyy pallokuosiset keveät Second Femalen housut, jotka ovat osoittautuneet aivan mielettömän ihaniksi. Niihin olen yhdistänyt niin puuvillaisen neuleen kuin lämpimänä päivänä valkoisen t-paidankin. Nyt sykähdyin erityisesti tuon pellavaisen ruskean paidan äärellä.

Oman pukeutumiseni kulmakiviä eli valkoisia t-paitoja löytyy niin yksivärisenä kuin erilaisin teksteinkin. Tuossa hyllyllä näkyy vielä olevan pino omaa suosikkiani, Minimumin perusvalkoista t-paitaa. Sen kanssa kuvan nahkainen minihame olisi aivan ihana yhdistelmä. Käteen vielä korikassi ja jalkaan sandaalit – minun näköiseni kesälook olisi siinä.

Mustavalkoista ja hiekan sävyjä. Vaikka nyt on paljon värejä ja kuoseja, on beige ehkä silti se kuumin trendiväri juuri nyt. Bongasin rekistä tuollaisen keinomokkapintaisen kietaisumallisen bleiserin – ah, se on mieletön. Näkisin tämän esimerkiksi mustan ohuen kotelomekon päällä lämmikkeenä, tai farkkujen ja topin kanssa yhdistettynä. Vilonassa oli muuten myös kokohaalareita, sellaista täytyisi joku kerta myös sovitella.

beige taitaa olla se kuumin trendiväri juuri nyt

Itselläni kesään kuuluu myös sininen sävymaailma. Pyjamatyyli on klassikko ja viehättää minua aina. Nyt nostin esille rennot housut ja tuon hurmaavan pussihihaisen raitapaitiksen.  Sinivalkoisuudesta tulee mieleen ihan välimerellinen lomamatka.

Minulla on Vilonasta saadut mustat kengät, samat jotka tuossa kuvissa on punaisena ja vihreänä. Ne ovat aivan superihanat jalassa. Sainkin niistä tosi paljon kyselyitä kun ne ovat blogissa ja instassani vilahdelleet. Vielä on joitakin kenkiä jäljellä ja mustinakin. Jos etsit kesän juhliin ihania kenkiä niin näitä voin kyllä suositella.

Kaikista tähän juttuun poimimistani vaatteista, tuo Karen by Simonsenin mekko on jostain syystä suosikkini. Siinä viehättää huolettomuus ja modernius. Bongasin seuraksi hyllystä vielä tuon aivan ihanan nahkaisen olkalaukun, eikö aika hyvä yhdistelmä tuon mekon kanssa.

Punaista näkyy nyt paljon ihanissa mekoissa. Vaikka itse olen vierastanut aina omaan pukeutumiseeni punaista väriä, täytyy sanoa että ehkä voisin sovittaa punapohjaista mekkoa, ne näyttää niin freeseiltä.

Olipas muuten pitkästä aikaa kiva tehdä tällaista vaatebongailujuttua. Aikoinaan näitä tuli Sokos-yhteistyön myötä tehtyä hurjan paljon. Innostuin taas itsekin kovasti pukeutumisjutuista kun hääräsin poimimassa noita vaatevinkkejä tähän postaukseen.

Mutta parasta oli saada olla toivottavasti avuksi kivijalkakaupalle. Siksi päätinkin, että tulen tekemään aina välillä näitä nostoja tänne blogiin ja muistuttamaan teitäkin piipahtamaan kaupungilla kivijalkamyymälöissä. Nyt on muuten juuri mukava aika mennä vaikka sovittelemaan kesän juhliin ihania vaihtoehtoja.

Lukaisitko jo talvella tekemäni ekan osan tästä kivijalkamyymäläsarjasta: Turun kivijalkamyymälät

Jatkoa siis seuraa ja saa antaa ehdotuksiakin mihin menisin kameroineni piipahtamaan!

9 Comments

 1. Näyttää kivalta liikkeeltä. Missä se sijaitsee?

 2. Anne

  Vilona on kyllä viehättävä putiikki. Se sijaitsee Turussa Yliopistonkadulla, kävelykadulla Stockan puolella katua, vanhaa Anttilaa vastapäätä 🙂

 3. Kiitos vinkistä. Minulta mennyt ihan ohi 🙁
  Jaan myös huolesi kivijalkakaupoista – kaukana keskustoista olevat kauppakeskukset ja verkkokaupat eivät vaan sovi mulle ollenkaan.

 4. Tosi kiva postaus. Sain hyviä ideoita ja Turun alueella asuvana haluan kyllä ehdottomasti joku päivä käydä tuossa putiikissa. Tykkäsin kovasti silloin aikoinaan sinun Sokos yhteistyöjutuista. Lisää näitä vaatejuttuja :)!

 5. Anne

  Kiva kun löysit tätä kautta, kannattaa piipahtaa, on niin viehättävä liike 🙂 Minustakin on kivointa shoppailla ihan oikeassa kaupassa livenä.

 6. Anne

  Kiitos ihanasta palautteestasi, tulin tästä hyvin iloiseksi 🙂 Yritän tsempata vaatejuttujen kanssa, minä tykkään kyllä tehdä niitä, nyt on vaan jäänyt jostain syystä vähemmälle.

 7. Kivoja vaatteita, ei todennäköisesti löydy Vilona verkkokauppaa, vinkkaa seuraavan kerran kun itse käyt liikkeessä, että perustaisi sellaisen : )

 8. Anne

  Vilonalla ei ole verkkokauppaa, mutta varmasti toimitus onnistuu meilitse/puhelimitse, mikäli kuvissa näkyy jotain mielenkiintoista 🙂