Täällä on vietetty vapaata viikonloppua, joka tuntuu tosi kivalta. Vaikka vähän väliä onkin ollut ylimääräisiä vapaapäiviä, tuntuu ettei ole ollut aikaa ihan vaan perinteiseen viikonloppumöösäämiseen. Käytän rentoilusta ”möösää”-termiä, siitä on tullut meidän vakkarisana. No huomasin eilen lauantaina, että en kovin kauaa malta istuskella paikoillani, en edes lehtiä selaillen. Minä vaan rakastan kotona puuhaamista. Sisällä on paikat kutakuinkin kunnossa ja niinpä suuntasin eilen pihalle ja uurastin lapiohommissa ja nyt kyllä huomaan saaneeni samalla kunnon lihaskuntotreenin, sen verran on kipeänä lihakset – mutta sehän on vaan hyvä. Hyötyliikunta on minulle se mieluisin urheilulaji.

Koirulaiset ovat nauttineet kun ollaan saatu olla yhdessä koko ajan. He ovat seurana niin sohvalla kuin pihallakin. Sohvalla kaikkien lemppari on pehmoinen torkkupeitto, joka on Iittalan ja ihanaa kevyttä villaa. Sen päällä ja alla aina oleskellaan kun sohvalla vietetään aikaa. Saatan istuskella ihan muuten vaan ja katsella kotona ympärilleni, samalla kuuntelen musiikkia. Hyvät kaiuttimet on meillä olohuoneen keskipiste, telkkaria ei olohuoneesta löydy ja olen siitä iloinen. Meillehän tuli vasta vähän aikaa sitten yleensäkin telkku, nyt sitä käydään katsomassa vierashuoneen sohvalta käsin. Se onkin mainio ratkaisu, vetäydytään iltaisin sinne katsomaan suoratoistopalvelusta jokin sarja ennen nukkumaan menoa. Mutta varsinainen telkkari ei dominoi olohuonetta. Itse asiassa, koko telkku ei ole edes kytketty antenniin, katsotaan vaan pelkkiä suoratoistopalveluita sen kautta.

jos teillä on postaustoiveita, niin listatkaa niitä tuonne alle tai laittakaa IG:n puolella niitä minulle

Nappailin eilen myös muutamia tällaisia satunnaisia kotikuvia. Huomaan miten erilaisia kuvia tulee kun ei suunnittele niitä yhtään ja kuvaa ihan vaan käsivaralta ilman jalustaa. Sitten kun ottaa varsinaisia sisustuskuvia, on eri asia sommitella ja keskittyä jalustahommiin. Molemmat on kivoja. Minulla onkin monta kohtaa kotona vielä, jotka haluan kuvata kunnolla tänne. Ensinnäkin kodinhoitohuoneen muutos, tason, vetimien ja hanan vaihto teki uskomattoman muutoksen kodarille. Nyt jopa harmaat kaapit näyttävät raikkaammilta. Sitten voisin kirjoitella vähän muutama vuosi sitten laitetusta mikrosementtilattiasta, eli kylppäriäkin voisin kuvata vaihteeksi. Lisäksi ajattelin esitellä kosmetiikkakaappini, sillä olen nyt saanut sen niin hyvin hallintaan, että ehkä teille on siitä myös vinkkiä ja inspoa siivota oma (jos sellaiseen on aihetta).

Muutenkin, jos teillä on jotakin postaustoiveita niin laittakaa ihmeessä, pyrin taas ryhdistäytymään toivepostausten suhteen. Ainakin IG:n puolella toivottiin asukuvaa mun vappuvaatetuksesta, jota esittelin Storyn puolella.

Nyt taidan mennä jatkamaan pihahommia, jotka aloitinkin jo heti aamupalan jälkeen. Tänään olen jo kitkenyt pitkän aidan alustan ja vähän heilutellut lapiota. Mietin miten rakastankaan pihapuuhasteluita, kyllä oma piha, vaikka olisi pienikin, on aarre.

Ihanaa sunnuntaita!

Comments are closed.