Ah, olipas ihana ja rentouttava viikonloppu. Tuntuu että ehdittiin tehdä kaikenlaista kivaa. Pääosin vaan nautittiin ilmasta ja kotoilusta, mutta ennätettiinpä vierailla Raision alppiruusupuistossa, viettää aikaa veljen tytön kanssa ja käydä kahdestaan istuskelemassa jokilaivoilla. Kun näihin aktiviteetteihin lisää vielä runsaan joutenolon puutarhassa, niin täydellinen viikonlopun resepti on siinä.

Mutta miten taas kävi näin, myöhästyttiin alppiruusujen kukinnasta jälleen kerran. Tai no vielä enemmän kuin viime vuonna, silloin piipahdin puistossa Maijan kanssa ja saatiin sentään ikuistettua kukkaloistoa. Tällä kertaa kuvia napsittiinkin lähinnä asustani, okei se oli tarkoituskin, olen näet nyt sitten skarpannut tällä saralla. Mutta eivätpä lakastuneet kukat paljon haitanneet, puisto oli silti todella viehättävä ja tunnelman kruunasi ihana auringonpaiste.

 

(t-paita ja hame Minimum*saatu Vilona Storesta / tossut Superga*saatu / kassi Tyttö ja Vuohi / farkkutakki Lee*saatu / aurinkolasit Le Specs)

Vaikea uskoa, että ensi viikonloppuna on jo juhannus, se tuntuu tulevan joka vuosi niin yllättäen. Meillä oli tarkoitus lähteä siskon mökille Kokkolaan, mutta työesteiden vuoksi juhannusjuhlintaan on aikaa vain kaksi päivää, eikä kannata sen vuoksi lähteä niin pitkälle ajelemaan. Olisi ollut tosi mahtavaa päästä viettämään Villa Fregatin esimmäistä juhannusta! No, pian alkaa loma ja sitten mennään katsastamaan mitä mökkiraksalla on taas tapahtunut. Tällä kertaa vietetään juhannusta siis ihan kotosalla, kenties vähän kavereita nähden. Kaavailimme myös jotakin kivaa pikku retkeä lähiympäristöön.

Olen muuten saanut useita kyselyitä tuosta korikassistani. Ostin sen muutamia vuosia sitten Tyttö ja Vuohi -liikkeestä täältä Turusta. Heillä on myös verkkokauppa ja kurkkasin, niin tuota kassia (ei ole mainoslinkki) on edelleen saatavana, vieläpä kahdessa koossa. Omani on kokoa M. Tästä on tullut ihan kesälempparini ja kassi on kestänyt oikein hyvin kovaa käyttöä.

Tässäpä taas näitä asukuvia oli, kerrassaan yhdeksän kappaletta tällä kertaa – sain nimittäin noottia edellisistä asukuvista, oli kuulemma vähän liikaa. Ihan sama, niin moni on toivonut enemmän asukuvia blogiin ja nyt kun olen näiden tahtiin päässyt niin kuvaa pukkaa – odottakaas vaan. No, tällä viikolla on luvassa muitakin juttuja, ruokaa ja kauneutta ainakin.

Ihanaa kesäistä viikkoa teille!

Comments are closed.