Voi miten kiva viikon aloitus tänään olikaan. Aamulla tein vähän töitä koneella ja kävin koirien kanssa ulkoilemassa. Sitten piipahdin asioilla ja iltapäivästä aloinkin valmistautumaan päivällistä varten – oltiin nimittäin saatu meidän #turkufoodclub -porukalle kutsu maistelemaan Ravintola Shibuin uusi menu. Teen tästä vielä myöhemmin oman juttunsa ”Turun kivijalkakaupat” -postaussarjaani.

Samalla kun kerran kaupungissa kokoonnuttiin kavereiden kanssa, on hyvä ottaa yhdessä asukuvia. Henna oli tällä kertaa kameran takana ja sainkin kivat asukuvat esiteltäväksi.

(farkkutakki HM / mekko Vila / tossut Superga*saatu / aurinkolasit Le specs)

En ehkä keksi helpompaa kesäasua kuin tämä. Ilmava mekko, valkoiset tossut ja tuulta vastaan päälle heitetty väljä farkkutakki. Sain jokin aika sitten Supergalta yllätyspaketin, jossa oli nuo hohtavan valkoiset tossut. Näissä on perinteistä mallia hitusen paksumpi pohja.

On muuten ollut aika ihana totutella varovasti rakentamaan työpäivät eri tavalla kuin ennen. Vaikka kesästä aionkin nauttia rennosti ja skarpata työn suhteen kunnolla vasta syksyllä. On minulla silti kivasti ohjelmaa ja työasioita tehtävänä. Mielelläni myös kuulisin teiltä toiveita jos sellaisia on, nyt on niin paljon aikaa kuvata ja kirjoittaa tännekin kaikenlaista. Eli mitä laitetaan?

   

Vilan pallomekon muuten ostin Kokkolasta alerekistä. Minun on aina pakko päästä piipahtamaan Aukialla siellä käydessämme, jostain syystä onnistun aina löytämään sieltä jotakin kivaa itselleni. Noin muuten kesävaatevalikoimani alkaa olla oikein hyvässä mallissa, kiittelin hellepäivinä kovasti viimekesäisiä hellemekkolöytöjäni, oli ihana kun kaapissa oli valmiina vaihtoehtoja. Äskettäin ennätin myös kaiken hässäkän keskellä siivota kaappiani ja myydä joitakin vaatteita tänne Turkuun avatussa Maanantaimarketissa – siinäkin ihana liike, jonka voisin esitellä teille joku kerta. Suosittelen piipahtamaan; tämän tyylinen konsepti, second hand -vaatteet / viehättävä kahvila puuttuikin kaupungista.

Ihanaa kepeää kesäviikkoa teille!

3 Comments

  1. Kukka-ja pallomekkojen esittelyn sijasta leikittelevän tyttömäisesti toivoisin hieman syvyyttä postauksiin. Olisi mielenkiintoista tietää enemmän yrittäjänä kohtaamista onnistumisista ja vaikeuksista ja siitä, miltä tuntuu kun 20 vuotta työnä ollut kauppa pannaan pakettiin. Seuraan sinua satunnaisesti, mutta minusta kovin suurelta tuntuvasta muutoksesta on vaiettu kokonaan, vaikka Koodi on muuten ollut sika näkyvästi esillä.

  2. Anne

    Kiitos toiveesta, katsotaan tuleeko fiilis availla näitä asioita täällä blogissa. Noin muuten olo on lähinnä onnellinen ja iloinen, kivijalkakaupan pitäminen ilman palkkaa ja aina hymyssä suin ei ole ollut kovin mielekäs yhtälö. Niinpä en koe haikeutta, vaan ennemmin helpotusta. Muutenkaan en tiedä miksi tästä asiasta pitäisi tehdä suurempi numero täällä. Itsehän tavallaan irtauduin Koodista jo parisen vuotta sitten kun jäin päätoimiseksi sometyöläiseksi, silloin tavallaan pistin omassa päässäni projektin pakettiin.

  3. Toivoisin enemmän asukuvia, mutta ei niitä yhteistyö-, vaan ”Annea”! ?