Monella on varmasti alkanut kesäloma juhannukselta, meillä on vielä tämä viikko töitä ja sitten alkaa parin viikon loma. No, itsellä loma ja työ ovat varmasti sekaisin, mutta yritän minäkin viettää enemmän aikaa rentoillen. Joten tällä viikolla teen hommia varastoon parhaani mukaan.

Juhannus oli kyllä ihanan rento. Vietimme juhannusaaton Hennan luona ystäväporukalla, siellä vierähti koko ilta ja olikin hauskaa ajella täysin rauhallisessa kaupungissa takaisin kotiin päin. Harvoin sitä muuten tulee kesäöinä ajeltua autolla. Lauantain vietimme pientä ajelua ja kauppareissua lukuun ottamatta kotona. Tärkeimpänä puuhana oli nurmikon perusteellinen hoito, niin että illallinenkin venyi vasta iltamyöhälle.

Tänään olen herännyt viikkoon erityisen aikaisin. Pihan nurmi on kasteltu, koirien kanssa ulkoiltu, syöty kahteen otteeseen aamupalaa ja tehty töitä koneella. Sitä tässä jatkan edelleenkin, aamu on siis sujunut kutakuinkin kaavan mukaan. Tämä asu kuvattiin jokin aika sitten, kesäiltana kun olimme olleet istuskelemassa ravintolalaivalla. Kesän viileä ilta sai pukemaan päälle bleiserin.

On muuten aivan erityisen ihanaa kuvailla iltavalossa, silloin tulee tosi kauniin sävyisiä valokuvia.

(bleiseri HM / t-paita Minimum*saatu Vilonasta / farkut HM /

tossut Adidas / laukku Marimekko / aurinkolasit Chanel)

Toivottavasti teillä oli ihana ja leppoisa juhannus! Tästä alkaa varsinaisesti se kesä, nyt odotellaan lämpöä ja lomia. Tällä viikolla olisi ihana piipahtaa Maijan kanssa vaikka Uudessa kaupungissa päiväretkellä. Onko teillä jotain hyviä vinkkejä sinne, jos ennätämme reissun toteuttaa?

2 Comments

 1. Anne Uussaari

  Hei Anne!

  Omia suosikkejani Uudessakaupungissa ovat munkkikahvit Pakkahuoneen rannassa (http://karilla.fi/pakkahuoneen-kahvila-ja-terassi/ , vierasvenesatama jossa kesä keskiviikkoisin myös iltatori), huisan hauska BONK-museo toimimattomine koneineen (http://www.bonkcentre.fi/), Taidetalo Pilvilinna (http://nokkala.net) ja Taidelainaamo Horisontti Alisellakadulla.

  Iso kirpputori josta voi löytää oikeasti vanhaakin tavaraa https://www.kaupanpaikka.fi/ tai matkanvarrelta Nopperlan antiikkimarkkinat 14.-15.7. http://www.antiikkiklaara.fi/

  Niin ja sitten ehdoton suosikkini; Crusell-viikkojen yhteydessä järjestettävä Lyhtyjen yö 1.8.(http://crusell.fi/lyhtyjen-yo). Piknik lyhtyjen valossa ja tänä vuonna Pepe Willbergiä kuunnellen (ilmainen). Herkut ja oma lyhty(jä) mukaan :).

  Uusikaupunki on oikeasti mukava kesäkohde!

 2. Anne

  Hei, oi kiitos näistä vinkeistä. Meidän Ukin reissu jäi suunnitellusta ajankohdasta, mutta nyt ainakin haluaisin sinne! Katsotaan koska ennätetään. Sun kommentti oli muuten mennyt vahingossa roskakoriin noiden linkitysten takia – onneksi huomasin. Ihana kun laitoit vinkkiä.