”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Oslo Skin Lab

Yksi tärkeimmistä kauneusasioista itselleni on ihosta huolehtiminen. Minua on aina kiinnostanut paneutua oman ihon hyvinvointiin ja hoitamiseen. Muistan jo ihan teinistä saakka lukeneeni kaikki mahdolliset kauneusjutut, lähinnä juuri ihonhoitoa käsittelevät, meikkaaminen ei niinkään ole ollut itselläni se juttu, vaan erityisesti ihosta huolehtiminen. Siksi niin mielelläni kirjoitan tänne blogiinkin ihonhoitoon liittyvistä kokeiluistani ja rutiineistani.

Olen huomannut iän myötä, että ihon kuntoon vaikuttaa hurjan paljon huolellisen ihonhoitorutiinin lisäksi sisäiset asiat; kuten esimerkiksi ruokavalio, stressi ja sääolosuhteet. Itselläni ainakin ihon kunto vaihtelee näiden mukaan vuoden eri aikoina. Talvella ja kesällä ihoni kärsii tavallista enemmän paikallisesta kuivuudesta ja saattaa hilseillä, tilannetta ei paranna jos lipsahdan syömään epäterveellisemmin ja etenkään jos lisänä on stressiä noin muuten. Viime vuosina stressiä on ollut aika ajoin runsaastikin, viimeksi nyt keväällä sitä oli taas työasioiden puitteissa – tunnollisen ihmisen syndrooma koettelee minua välillä. Siitä päästään taas sitten lohtuherkkuihin, mikä se onkaan, että silloin maistuu niin hyvin hiilarit ja sokerit.

Olen lukenut useiden blogikollegoiden testailuita sisäisesti käytettävästä kollageenivalmisteesta, enkä epäröinyt hetkeäkään, kun minulta kysyttiin halusinko testata Oslo Skin Lab The Solution-kollageenijauhetta yhteistyön merkeissä. Tällä hetkellä haluan huolehtia itsestäni erityisen hyvin, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Tämä tarkoittaa ensimmäisenä stressin vähentämistä, ruokavalion ryhtiliikettä ja ihonhoitoon panostamista entisestään.

Sisäisesti käytettävä kollageenijauhe

Kollageeni on aine jota ihossamme on luonnostaan, se on proteiini ja osa sidekudosta. Iän myötä, eli noin kolmen kympin jälkeen, ihon kollageenipitoisuus alkaa laskea huomattavasti ja samalla ihon kimmoisuus laskee ja rypyt alkavat syventyä. Kollageeni on tärkein yksittäinen ihon kiinteyteen ja kimmoisuuteen vaikuttava aines. Kollageeni auttaa ihon vastustuskykyyn vapaita radikaaleja, saasteita, aurinkoa ja muita stressitekijöitä vastaan.

Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhe nautitaan sisäisesti, näin elimistölle tarjotaan boostia kollageenin määrään. Aika järkeenkäypää tarjoilla elimistöön sisäisesti ainetta, joka sieltä häviää; näin minä ainakin tuumin, kun aloitin pari kuukautta sitten kollageenikuurini.

Kollageenijauhetta voi huoletta käyttää normaalien kauneudenhoitorituaalien yhteydessä, se ei vaikuta mitenkään niihin. Kollageenijauhe tehoaa kaikkialla ihossa, toisin kuin esimerkiksi pistoshoidot, jotka auttavat aina vain paikallisesti tiettyihin alueisiin. Kollageenilisä ei ole kuuri, vaan sen teho perustuu jatkuvaan käyttöön ja pitkäaikaisesti käytettynä se tietysti tehoaa parhaiten.

Minä tykkään panostaa itseni hoitamiseen aamulla ja illalla. Aamulla nautin vitamiiniannokseni aamupalan yhteydessä. Minusta on aina helpoin huolehtia tarpeellisista ravintolisistä heti päivän alkajaisiksi, nykyään on vielä mahdollisuus pitkiin aamupalahetkiin. Näistä hetkistä usein teille kirjoitankin, koska koen aamut oleelliseksi osaksi päivän muodostumista vähän kuin mantralla –  hyvä aamu = hyvä päivä.

-sekoitan annospussillisen Oslo Skin Lab -kollageenijauhetta vesilasilliseen-

-kahvia en laista aamuisin, mutta nyt en laista vesilasillistakaan-

Näin nautin kollageenijauheen

Oslo Skin Lab -kollageenijauheen voi sekoittaa esimerkiksi smoothien, jogurtin tai puuron joukkoon. Jauhe ei maistu miltään, eikä muuta ruoan makua. Minä olen omaksunut kollageenijauheen juomisen veteen sekoitettuna. Myönnän, että aamuinen vesilasillinen on unohtunut aikaisemmin monta kertaa, olen vaan siirtynyt suoraan kahvin kimppuun. Nyt kun kollageenijauhe on osa aamupalaa, tulee samalla juotua se tärkeä lasillinen vettäkin. Huomasin että esimerkiksi blogikollegani Hanna ja Didem juovat kollageenijauheen sitruunaveden kanssa, sekin olisi hyvä vaihtoehto, mutta myönnän, etten muista aina ostaa sitruunaa jääkaappiin, joten ihan pelkän veden kanssa sen yleensä juon. Olen hirmuisen tarkka kaikenlaisista koostumuksista, voin sanoa, että tämän saa helposti nautittua, maku on todella mieto ja miellyttävä ja jauhe sulaa hyvin veden sekaan. Ihana tapa aamuisin.

Plussaa koostumuksesta myös matkustavan kannalta; kerta-annosjauhepussit ovat käteviä pakata reissuun mukaan.

Kahden kuukauden käytön jälkeen kollageenijauheesta on tullut osa kauneudenhoitorutiineitani. Koen että erittäin kuiva ja välillä atooppinen ihoni kaipaa lisäapua ulkoisen hoidon lisäksi myös sisältä päin. Kuivuuden lisäksi ongelmani on veltto iho, se on minulla geeneistä johtuva ominaisuus (näin kuulin kerran ihotautilääkäriltä), eli kollageeni on erityisen tärkeä minulle. Viime aikoina olen huomannut erityisen hyvin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen ulkonäköön; stressi ja aurinko koettelevat ainakin minulla aina ihoa. Haluan mieluiten näyttää luonnolliselta, raikkaalta ja huolitellulta, siihen auttaa parhaiten positiivinen ajattelu ja sisäinen hyvinvointi, silloin ihokin voi mahdollisimman hyvin.

Katso kivat tarjoushinnat Oslo Skin Labin sivuilta tästä.

Comments are closed.