Nyt on ollut tehokas viikon aloitus, niin tehokas, että piti juuri tarkistaa onko tänään tiistai vai keskiviikko. Jotenkin hirveää kun sekoaa päivissä. Ollaan puuhasteltu pihalla ja se on ihanaa. Lisäksi ollaan käyty asioilla. Kun lähtee pihalta ihmisten ilmoille, tulee oikeasti vähän pukeuduttua siistimmin, minun tämän hetkinen lemppariasuni on tässä. Tällainen vilukissa tykkää pukeutua puuvillaneuleeseen heti kun tuulee enemmän ja on pilvistä. Yksi parhaista ostoksistani onkin ollut nuo Minimumin puuvillaiset neuleet, joita siis minulla on kolme eri väristä. Kaikkia on jo nyt tullut käytettyä hurjan paljon.

(neule Minimum / hame HM / kassi Tyttö ja Vuohi / tossut Superga*saatu / aurinkolasit Le Specs)

Kevyt pellavasekoitehame on uusi ostos, halusin jotakin vaalea ja rentoa hiukan päivettynyttä ihoa vasten ja löysin tämän simppelin hameen. Nythän näkyy paljon erilaisin puisin napein somistettuja hameita ja mekkoja.

Nämä kuvat napattiin kännykällä, kun oltiin pienellä iltakävelyllä. Samalla halusin vaihteeksi kokeilla myös videota ja Hän teki minulle tuosta noin vaan kivan asuvideon. Olisi hauskaa alkaa tehdä enemmänkin videoita tänne blogiin. Mitä olette mieltä? Ja millaisista aiheista haluaisitte nähdä videoita?

Katso asuvideo:

 

 

6 Comments

 1. Voi, kun ihana oli tuo video. Kivaa vaihtelua. Olisi kiva nähdä myös sisustus videoita jatkossa. Kivaa kesäpäivää sinne☀️

 2. Tosi kiva video! Näitä mieluusti lisää. Tykkään kovasti sellaisista My Day/Päivä kanssani-videoista, sellainen olisi mukava nähdä. Ihanaa heinäkuuta!

 3. Ihana video! Näitä ehdottomasti lisää! Olisi muuten tosi mielenkiintoista kuulla, kuinka hoidat hiuksiasi? Itselläni on saman mittaiset hiukset kuin sinulla ja aina katselen ihaillen hiuksiasi. Mukavaa heinäkuuta!

 4. Anne

  Oi miten kiva kuulla, kiitos 🙂 Täytyy tosiaan tehdä (pyytää poikaystävää tekemään) enemmänkin videoita. Ja sisustusaiheisetkin on hyvä idis. Ihanaa kesäistä loppuviikkoa myös sinulle!

 5. Anne

  Mukava kuulla että vidoista tykätään! Minäkin haluaisin lisää näitä 🙂 ja voi, tuo olisikin hyvä idea. Ihanaa heinäkuuta myös sinulle!

 6. Anne

  Jes, niin kiva kun tykkäätte näistä. Ja voi että, minä just tappelen näiden hiusten kanssa, mutta toki voin jossain postauksessa kertoa miten itse niitä käsittelen. Mukavaa heinäkuuta sinullekin!