Luonnonkukkien ja kuivakukkien lisäksi olen nyt hurahtanut pitkästä aikaa harsokukkaan. Ostin nipun harsokukkia ruokakauppareissulta ja laitoin ne maljakkoon ilman vettä, jotta saavat kuivua siihen paikoilleen. Vähän nuo kukinnot supistuvat pienemmiksi kuivuessaan, mutta tällaisesta herkästä kimpusta on iloa pitkään. Kimppu on seilannut nyt sekä olkkarin sohvapöydällä, että tässä vierashuoneen pikkupöydällä.

Tajusin juuri, että en ole koko arkiviikkona kirjoitellut blogiin mitään. Niin ne päivät ovat hiljalleen kuluneet, vaikka mitään erityistä en ole tehnytkään. Tämä ihana ihana helle verottaa inspiraatiota tällä puolella, on ihana vaan nautiskella harvinaisesta lämmöstä. Olen toki pihahengailujen lisäksi nähnyt ihmisiä, sekin on parasta. Siinä samalla ystäviä treffatessa ja muuten kaupungilla käydessä on taas tullut hankittua muutama uusi juttu. Ajattelin tehdä tällaisen hyvin perinteisen ”ostosesittelypostauksen”. Mietin juuri näitä kuvia napsiessani, että miksi nykyään niin harvoin tulee kuvattua ja kirjoitettua tämmöistä; pieniä yksityiskohtia, oivalluksia ja löytöjä.

 

Nyt kesällä olen mieluiten napannut ulos lähtiessäni korikassini mukaan, se on kuitenkin verrattain iso ja siinä ei ole olkahihnaa, niinpä ostoslistalla oli jokin kevyt ja käytännöllinen niinikassi/korikassi. Löysin Zarasta kivan niinikassin, jossa on sekä käsikahvat että olkahihna. Laukku itsessään on tosi kevyt ja näin se on mukava ottaa mukaan vaikka kauppareissulle tai mihin vaan kesällä asioille matkaakin. Pienehkön koon ansiosta aion käyttää tätä myös iltamenoissa, jotenkin tämä tuntuu kesämekon kanssa paremmalta kaverilta kuin ylellinen nahkalaukku.

Kevyt korikassi tai niinilaukku on kesämekon parina ihan paras valinta

  *kuvan Minimum -pallopaita saatu Vilona Storesta

Olen ihastellut Minimumin tämän kesän malliston toffeen väristä pallokuosia, etenkin tästä kuosista olevia hameita. Piipahdin taannoin ihanassa Vilona Storessa hakemassa kuvauslainaan paria paitaa ja en voinut vastustaa tätä Minimumin pallopaitaa. Ystävällinen Tarja antoi sittemmin tämän ja kuvauslainapaidan minulle lahjaksi, kiitos paljon! Minulla on jo tosi monta pallokuvioista vaatetta kaapissani, pallohulluus on iskenyt.

Tein jokin aika sitten IG Storyyni videoita meikkipussin siivouksesta, kyselin kiinnostusta tarkempaan esittelyyn käyttämistäni arkimeikkituotteista ja lopulta melkein kaikki vastanneet olivat kiinnostuneita meikkiesittelystä. Sellaisen siis toteutan ihan pian, ainakin IG:n puolella, mutta katsotaan teenkö siitä oikein blogiinkin postauksen. Olen nimittäin löytänyt nyt aika hyvän maltillisen päivämeikkirituaalin.

Hillitty meikkityylini ei ole kovin jännittävä, yleensä en esimerkiksi käytä silmissä ripsivärin lisäksi mitään muuta (lukuunottamatta mahtavaa luomien pohjustusvoidetta, joka tekee luomista tasaisen väriset). Mutta iltaisin ja välillä muulloinkin mielelläni käytän luomiväriä. Nyt ihastuttaa oransiin taittava ruskea sävymaailma. Käväisin edellisen postauksen kuvia varten oikein meikissä, vaikka meikki on hillitty, niin ammattilainen sai ihon oikein hehkumaan. Minä piipahdin meikissä täällä Turussa Cityklinikalla, arkimeikki maksaa siellä 30 euroa. Voin lämpimästi suositella sitä, jos haluat joskus olla erityisen huoliteltu ja jos kaipaat neuvoja meikin tekemiseen. Ihastuin kovasti meikkaajan käyttämään vaaleanruskeaan, hiukan punertavaan luomiväriin ja siitä inspiroituneena päätin vihdoin ostaa itselleni kunnollisen luomiväripaletin, jossa on juuri tuollaisia nyt minua kiinnostavia sävyjä. Katselin paletteja ja lopulta päädyin Nakedin Reloaded-palettiin. En ole vielä kunnolla ennättänyt testailla tätä, mutta parin kokeilun jälkeen aivan älyttömän hyvä ostos. Huomenna lauantaina lähdetään tyttöjen kanssa ulos, paletti pääsee ensimmäiseen kunnon käyttöönsä.

Tänäänkin piipahdin kaupungilla, minulla oli asiakaskäynti päivällä (teen sisustusneuvontaa asiakkaille tarvittaessa!) ja käväisin kurkkaamassa alennusmyyntejä. Tein pari mahtavaa löytöä, niitä esittelin jo tämän päivän IG Storyissä, käy sieltä kurkkaamassa mitä löysin.

Nyt ostoshöpinät sikseen ja pihalle, siellä on viilennyt hitusen, niin voi nautiskella terassi-istuskelusta.

Mahtavaa viikonloppua!

Comments are closed.