*kuvissa esiintyvä Marimekon Milli Matkuri -laukku saatu pr-lahjana

Tiedän että siellä moni odottelee innoissaan esittelyä uudesta laukustani. Olin muutama päivä sitten Helsingissä Marimekon vieraana juhlistamassa uuden nahkalaukkumalliston lanseerausta. Saimme tilaisuudessa lahjaksi omat laukut, jotka vielä nimikoitiin meille. Kiitos Marimekko! Minun laukkuni on musta Milli Matkuri, jota olin jo ihaillut pressikuvista.

Tämä laukku on ihan täydellisesti minun makuuni. Olen aina rakastanut ajattomia tote-mallisia laukkuja, joita voi kantaa kädessä tai käsivarrella lyhyistä sangoista ja toisaalta joissa on myös olkahihna, että laukun saa tarvittaessa olalle tai olan yli. Tästä ei laukku enää ajattomammaksi voi mennä.

Olen nykyään onnellisempi kun minulla on vähän mutta hyviä vaihtoehtoja

 

Marimekon nahkalaukut on valmistettu italialaisesta nahasta, joka on elintarviketuotannon sivutuote. Vuori on värjätty Marimekon omassa painossa Helsingissä, ompelu tehdään Unkarissa.

Olen nykyään onnellisempi kun minulla on vähän mutta hyviä vaihtoehtoja. Omasta kaapistani olen karsinut esimerkiksi laukut minimiin. Tällä hetkellä omistan (poislukien kesän korikassit) yhden käden sormin laskettavan määrän laukkuja.

(neule by Malene Birger / farkut Weekday / laukku Marimekko*saatu /

tossut Adidas / kaulakoru Sugar*saatu)

Hiljalleen aletaan elää alkusyksyä pukeutumisessa. Neulepaidat ja paljaat nilkat ovat yksi lempiyhdistelmistäni, elokuu ja syyskuun alku taitavat olla lempipukeutumisaikaani. Hymähtelin kun tungin villapaidan korkeavyötäröisten persikan väristen farkkujen sisään. Vähän kieltmämättä tuli kuuma kaupungilla eilen. Mutta istuskelimme ulkona terassilla, niin eipä tarvinnut palella ainakaan.

Oletko sinä huokaillut Marimekon uusia laukkuja? Minusta tämä mallisto on kiinnostavinta pitkään aikaan pukeutumispuolella. Tulette näkemään tätä Milli Matkuria asukuvissa todella paljon, sillä tiedän jo nyt, että on vaikea tarttua enää eteisessä mihinkään muuhun laukkuun.

Comments are closed.