Heei! Touhukkaan viikonlopun jälkeen on ihana istuskella työpisteellä. Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. Meillä se meni sekä kavereiden kanssa että kotihommia tehden. Molemmat ihanaa puuhaa. Olen niin fiiliksissä siitä, että saimme eilen sunnuntaina maalattua kotona kaikki listat siistiksi. En tiedä miksi sitä on tullut lykättyä niin kauan, maalilla saa niin kätsysti freesattua pintoja ja homma ei lopulta ole kovin työlästäkään. Minä olen sellainen nopea imuroija, silloin saattaa vähän kolista lattialistoihin ja ovenpieliin. Nyt on viirut fiksattu ja lupaan olla tästä lähin tarkempi imuroidessa. Ehkä ne lattialistan päälliset vaan kannattaa pyyhkäistä mikroliinalla imurin putken sijaan.

Mutta nyt on mahtavaa astua kotiin sisälle, kun jo tuulikaapista saakka on siisti ja freesi ilme. Sitäpaitsi tänään meillä on taas näyttö, niin toivottavasti tulee katsojille sellainen olo, että tänne voi muuttaa heti ja vaan kantaa tavarat paikoilleen.

(pallopaita Minimum*saatu Vilonasta / farkut ja kassi Zara / tossut Calvin Klein)

Kuvan asu ei liity varsinaisesti tähän päivään, sillä vietän työpäivää koneen ääressä pukeutuneena lempparitrikoisiin (jotka tuhrin eilen maaliin)  ja pehmoiseen t-paitaan. Juuri naureskelin tätä työmeininkiä; onnea on kaverit jotka myös tekevät kotoa käsin töitä, välissä voi ikään kuin chattailla työkavereiden kanssa. Tosin tuumattiin juuri porukalla, että kaikki mielummin siivottais kun tehtäisiin töitä – joskus on sellainen fiilis kun on kotona. Mutta onneksi on tämä työhuone, tänne kun asettuu, kytkeytyy työmoodi päälle.

Kerroinkin että piti eilen mennä myymään Portsan korttelikirppikselle, mutta kova sade kirjaimellisesti vesitti ne aikeet. (Laitoin äsken IG Storyyn joitakin juttuja myyntiin kirppiskassista.) Mutta toisaalta hyvä niin, saatiin sitten tehtyä kotona noita fiksauksia.

Mutta hei eikö oo ihana tuo pallopaita. Taas yksi pallovaate lisää kaapissa, mutta niin tykkään palloista ja pilkuista. Muutenkin tuo väriyhdistelmä on aika kiva, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin – valkoinen, ruskea ja viljan keltainen.

Energistä viikkoa!

Comments are closed.