Hellou arkiviikko ja sadeaamu. Minusta tuntuu, että aloitan täällä blogissa usein uuden viikon jonkinlaisella asupostauksella. Siitähän voisi tehdä vaikka epävirallisen kaavan. Muutenkin uskon kaikenlaisiin kaavoihin ja konsepteihin. Ihmisen on helppo olla kun on jonkinlaiset suuntaviivat. Tietää jokseenkin mitä tuleman pitää missäkin. Mitä olette mieltä – teettekö te itsellenne suuntaviivoja.

Oma pääkoppani toimii tärkeimpänä kalenterinani. En tiedä miten, mutta onnistun aika hyvin pitämään aikatauluni kasassa katsomatta kalenteriini. Toki talletan kaiken myös kirjalliseen muotoon, sillä välillä on hyvä nähdä menot ja deadlinet yhdellä silmäyksellä. Nyt katson tätä ja ensi viikkoa – molempina on tiedossa Helsinki-päivät. Keskiviikkona suunataan mm. Habitareen kurkkaamaan sisustusjuttuja.

Sisustusjutuista tuli mieleeni; esittelin Instagramin Storyssa asiakkaalleni tekemää sisustuskonsultaatiota ja olitte siitä innoissanne. Myös siitä kun kerroin vähän työstäni, muustakin kuin tästä mikä täällä näkyy. Teen siis tilauksesta sisustuskonsultaatioita, suunnitelmia, järkkäilyjä, somistuksia – tai ihan mitä vaan koti tarvitsee.

Moni kyseli tuohon kohteeseen valitsemastani valaisimesta ja sain siitä idean, voisin tehdä välillä kanaviini jonkinlaisia ”sisustusnostoja”. Nytpä minulla onkin jo työn alla ensimmäinen juttu liittyen tähän.

(paita Karen by Simonsen*saatu Vilona Storesta / farkut Nudie / villatakki Selected Femme /

laukku Marimekko*saatu / tossut Superga*saatu)

Ideointi, se on vahvasti nyt työpöydälläni – enkä pistä pahakseni, sillä se on ihan lempihommaani. Viikonloppuna sain myös intoa päivittää Instagram-tililleni (@anne_muotimielessa) tarinoiden kohokohtia kategorioittain. Sieltä nyt löytyy esimerkiksi meidän kotikierros. Tämä erityisesti teidän pyynnöstänne, nyt sitä pääsee kurkkaamaan rauhassa. Päivitän siten taas kierroksen kun saan luotua kotiin syysilmettä. Mutta on kätevä tallentaa suosituimpia tarinoita muistiin katseltavaksi. Käypä kurkkaamassa.

näissä kuvissa on jotenkin tosi hyvin syksyn harmaus vangittuna; sameaa, sateista ja hämärää

Tuo viimeisen kuvan pöllähtänyt ilme kuvaa vähän viikon alkua. Pöppörö olo leppoisasta viikonlopusta ja suuri into tarttua tämän viikon haasteisiin. Niin, pakko myös sanoa sananen vaatteista – koska syksy ja pukeutumisinto.

Kuvien mustat pillifarkut ovat ikuisuuden vanhat. Minä ihastun aina tähän aikaan vuodesta taas uudelleen mustasta. Ehkä se sopii nyt vielä paremmin, kun hiukset eivät ole ihan vaaleat. Olen muuten tosi tyytyväinen tuohon hiusväriini, nyt ei ole huolta juurikasvusta. Ja hei, koska farkut ovat juuri nyt (villapaitojen lisäksi) se kiinnostavin syysvaate, niin löysin viime viikolla aivan ihanat uudetkin farkut. Esittelen ne kun ennätetään ottaa asukuvat.

Kivaa viikkoa!

Comments are closed.