En ikinä kesällä usko sitä – nimittäin että kun syksy saapuu niin olen siitä ihan innoissani. Vaikka kuinka rakastan hellettä, että voi potkaista jalkaan varvastossut ja kipaista ulos pelkässä t-paidassa, toisaalta nautin syksyisistä väreistä ja siitä täyteläisestä tunnelmasta jota nyt tarjoillaan.

Viikonloppuna olen saanut nauttia yhdesäolosta, ulkoilusta, hauskasta yhteisestä kuvaushetkestä ja ihan vaan liikaa nukkumisesta ja rentoilusta. Rauhallinen viikonloppu, mutta mitä parhain.

Eilen sunnuntaina piipahdettiin kaupungilla kuvaamassa yksi ensi viikon kamppis. Samalla ikuistettiin nämä asukuvat ja mentiin vielä kuvaussession päätteeksi juomaan jokilaivalle yhdet oluet.

(trenssi Marimekko*saatu / neule Second Female / farkut HM / nilkkurit Vagabond / laukku Chanel)

Tällä viikolla on paljon töitä, siksi otin kaiken irti yhteisistä vapaista. Nyt maanantaina meillä on vähän kuin pidennetty viikonloppu, sillä ekstravapaa jatkuu vielä tämän päivän verran. Tehdään vähän kotihommia ja ollaan vain. Erilainen maanantai. Minähän täällä usein paasaan maanantain pienestä uudesta alusta, niin nyt lykkään sen alun tiistaille. Olen mestari lykkäämään juttuja, jos ette vielä tienneet sitä. Teen kyllä kaiken ajallaan, olen ajoissa tapaamisissa, mutta sen minkä voi lykätä niin helposti myös lykkään.

Kuvien asussa on muuten kaikki elementit vanhoja. Tuon trenssin sain muutamia vuosia sitten Marimekon yhteistyön myötä, neuleen ostin vissiin edellistalvena, farkut viime talvena, samoin nilkkurit. Laukku on kymmenen vuotta vanha, ihan paras ostos ikinä.

Minun vaatkaapissa on todella maltillisesti vaatteita. Myönnän että tykkään ostella välillä uutta, mutta olen tunnollisesti laittanut aina jotakin kiertoon uusien tieltä. Tiedän mistä vaatekappaleista pidän ja lopulta kelpuutan vanhemmasta päästä kaappiin vain niitä mitä oikeasti on tullut käytettyä. Itse asiassa äsken juuri tein taas karsinnan, kun olin pihakirppiksellä myymässä. Sieltä jäi vielä joitakin ihania juttuja jäljelle ja nyt ne ovat eteisessä Ikea-kassissa. Suuri houkutus olisi kiikuttaa ne takaisin vaatekaappiin henkarille, siellä on nimittäin nyt tilaa, mutta taidan malttaa ja laittaa ne vielä johonkin myyntiin.

Olen nyt ihastunut tunkemaan neuleen korkeavyötäröisten housujen sisään.

Olen nyt ihastunut tunkemaan neuleen korkeavyötäröisten housujen sisään. Pienellä kikalla asun mittasuhteista tulee taas ihan erinäköinen. Tuo kuvan puuterin värinen neule on ollut aivan ihana. Ostin sen Dotsista, silloin sitä oli jäljellä enää L-koko, mutta en välittänyt kokolapusta (olen oikeasti kokoa S), vaan ostin sen silti. Neuletta on tullut käytettyä tosi paljon, niin kotona kuin muutenkin. Olen pessyt sen koneessa ties kuinka monta kertaa ja se on vieläkin aivan mainiossa kunnossa. Olenkin huomannut, että hyvät neuleet kestävät hurjan kauan. Minulta löytyy laadukkaita neuleita kaikista hintakategorioista, olennaista on osata valita kaupassa oikeanlainen materiaali. Siihen materiaalilappuun kannattaa kurkata, mutta myös tekokuitusekoitteiset neuleet voivat olla hyviä.

Ihana muuten kun on ollut näin lämpimiä ilmoja, mieluusti käytän trenssiä ennen kuin täytyy siirtyä villakangastakkeihin. Muhkea neule ja trenssi ovat ihana yhdistelmä.

Kivaa viikkoa!

Comments are closed.