Oi miten ihana ihana viikonloppu on takana, se oli sekoitus lepäilyä, ystäviä ja kotitouhuja. Vietin myös hurjan paljon aikaa puhelimella, sillä aktivoiduin instagramin storyissa ja sain niin paljon yksityisviestejä, etten koskaan. Puhelin (eli seuraajat) oli melkein koko ajan mukana, kun vastailin viesteihin. Mutta se oli aivan älyttömän hauskaa. Eilen illalla vielä nappasin makuuhuoneesta kuvia, valo on siellä kaunein illan kaiheessa. Nyt on se hetki kun korkkasin kauan säästämäni tuoksukynttilän ja valmistelin sängylle rentoutumiskeitaan.

Sain naapurilta sangollisen herkullisia omenoita, nyt täytyy googlailla omenaherkkuja, sillä kaikkia en malta syödä sellaisenaan. Kuvassa omput ovat kokonaisina, mutta oikeasti popsin ne aina valmiiksi lohkottuina, en tiedä miksi mutta minusta ne maistuvat sellaisena vielä hitusen paremmilta. Onko teillä joku erityinen bravuuri, mitä valmistatte omenoista.

nyt täytyy googlailla omenaherkkuja

Sunnuntaisiivouksessa en tällä kertaa vaihtanut lakanoita; olen kertonut usein että sunnuntai on meillä tyypillinen lakananvaihtopäivä. Halusin nimittäin kuvata äskettäin ostamani Midnattin hiekanharmaat lakanat, vähän ne ovat viikon käytössä rypistyneet, mutta koska olin vähän kipeä, en saanut kuvattua niitä heti freeseinä. Muuten tuli siivoiltua makkari ja se on vaan ihan paras fiilis kun paikat on puhtaat pölystä, ikkuna on ollut koko päivän auki ja ilma on raikas. Pidän nyt makuuhuoneen todella selkeänä, koska silloin pienetkin somisteet näyttävät tuovan piristystä. Overosen tuoksukynttilää en ollut raaskinut polttaa koko kesänä, mutta syyskuun alun kunniaksi sytytin sen tuomaan tunnelmaa makuuhuoneeseen.

 

Minulla on nuo pienet kaverit koko ajan vierellä kun touhuan kotona, tai jos laskeudun johonkin hetkeksi tulevat he heti viereen. Välillä ovat vähän tielläkin, mutta eihän sitä raaski komentaa. Luin jostakin, että koira on kyllä onnellisempi kun se ei ole liian ”läheisriippuvainen” mutta kai se on vähän rodustakin kiinni. Coton de Tulearit ovat todella ihmisläheisiä.

Kyllä oli muuten ihana palkita itsensä touhukkaan päivän jälkeen omenaherkuilla ja löhöilyllä. Kuvia varten kaivoin Kinfolkin The Table -kirjankin esille ja selailin sitä innolla, kaikenlainen ruokainspiraatio kiinnostaa nyt kovasti.

Ihanaa, kaunista ja energistä viikkoa teille!

2 Comments

  1. Hei Anne! Kiitos kivasta blogista. Olisiko sinulla vinkata jotain hyväksi havaitsemaasi lattiamoppia? Minulla on uuden osto edessä ja sinulla on ollut paljon hyviä siivousvinkkejä, ajattelin siis että ehkä osaat vinkata tässäkin asiassa.

    Kiitos ja kivaa syksyä <3

  2. Anne

    Hei, kiitos sinulle kivasta palautteesta. Mopin valintaan vaikuttaa vähän mikä lattiamateriaali sinulla on. Meillä on öljyvahattu parketti ja minä pesen sen Sinin parkettimopilla, sen saa väännettyä tosi kuivaksi. Sankona on Sinin uusi siivoussanko (sain sen joululahjaksi) ja se on minusta aivan mahtava. Jos taas lattia on liukkaampi, niin levymoppi on tehokas, näissäkin luotan mieluiten Siniin mutta on minulla ollut myös siivousliikkeestä ostettuja versioita. Mutta moppiin kannattaa satsata ja ostaa samalla pari pesupäätä, on ihana kun aina lattian pesun yhteydessä voi laittaa puhtaan liinan tai moppipään. Pesen aina pesukoneessa käytön jälkeen nämä.