Ajattelin tehdä tänään tämmöisen ”minun päiväni” -postauksen. Kyllä sitä vaan tapahtuu kaikenlaista päivän aikana, vaikka ei poistu kotoa mihinkään. Aamu alkoi sängyssä jo muutamiin viesteihin vastatessa. Sitten keitin kahvia ja sainkin viettää aamuhetken yhdessä miehen kanssa. Sain myös houkuteltua hänet nappaamaan minusta asukuvia. Mutta tällä kertaa kuvista ei meinannut tulla mitään. Niin ihana aurinko paistoi täydeltä terältä, sisällä ja ulkona, valo oli huisin upea, mutta kuvaamiseen hankala.

(paitapusero Nanso*saatu / farkut HM / takki Nanso*saatu / kengät Vagabond)

Kuvista ei tullut hyviä ulkona eikä sisällä, tuossa pari kuvaa kuitenkin. Olenko viime aikoina ollut vähän känkkä kuvattava… Kokeilin muuten pitkästä aikaa vanhoja silmälasejani, kun löysin ne eteisen laatikosta. Voisi taas ottaa käyttöön nuokin välillä, tosin vaatii vähän totuttelua, koska vaikka arvot ovat samat, on linssien hionta aina hieman erilainen. Siksi minun ainakin tulee käytettyä koko ajan samoja silmälaseja.

Kun toinen lähti töihin jäin hetkeksi ihmettelemään mitä tekisin seuraavaksi. Nuo yllä olevat asukuvat olin jo ennättänyt purkaa koneelle ja käsitellä. Todetakseni, etten tykännyt kuvista. Taisin vähän kiukutella siitä kuvaajalle (anteeksi). Nautittiin koirien kanssa auringosta ja höpöttelin IG Storyja. Rohkaisin mieleni ja aloitin Instagramin puolella uuden juttusarjan, joka kulkee nimellä ”siivouscorner”. Katsotaan keksinkö sille jonkun paremman nimen. Mutta idiksenä on vastailla seuraajien kodinhoitoaiheisiin kysymyksiin Storyissa. Teen sarjaa joka viikko ja laitan aiheista sitten tänne blogin puolellekin koosteen. Kirjoitan tästä vielä tänne erikseen.

Pyysin seuraajilta kodinhoitoaiheisia kysymyksiä ja niitä on nyt jo tullut hurjan paljon. Ihan mahtavaa, kirjaan kaikki ylös ja vastailen niihin osissa. Olen tästä ihan innoisani!

tekeillä on uusi kodinhoitoaiheinen sarja Storyihin, joka jatkuu myös täällä blogin puolella, pysykää kuulolla

 

Esittelin Instagramissa myös peikonlehdelle löytämääni alustaa. Ratkaisu olikin helppo, ostin Granitista betoniruukun ja laitoin sen ylösalaisin kasvin alle. Nyt sain peikonlehden juuri toivomalleni korkeudelle, eikä tuo alusta näytä liikaa ”huonekalulta”.

Nappailin muutenkin satunnaisia kuvia olohuonesta. Joskus tekee mieli vaan testailla erilaisia kuvakulmia. Näistä näkee miten kasvien vaihtaminen muutti huoneen tunnelmaa. Nyt tuo fiikus pääsee paremmin oikeuksiinsa ehjää seinänpätkää vasten. Olen myös onnistunut haalimaan Iittalan Aalto-kokoelmaan vaasiin toivomiani valkoisia ruskuksen oksia.

seuraa minun Storyjani Instagramissa @anne_muotimielessa

Tällä viikolla vinkkasin Storyissa ekologisemmasta tuikkuvaihtoehdosta. Bongasin kauppareissulla kasviöljypohjaiset tuikut jotka on valettu biohajoavaan kuppiin. Sain paljon kiitoksia tästä vinkkauksesta, joten ajattelin vielä jakaa sen täällä blogin puolellakin. Itse ainakin olen vähentänyt huomattavasti yletöntä kynttilöiden polttamista. Kuitenkin haluan tunnelmoida kynttilöillä, mutta teen sen harkitummin. Katson kynttilähyllyllä minkälaisia vaihtoehtoja ostoskoriini laitan.

Lupasin aiemmin myös päivitellä silloin tällöin omia lounasvinkkejäni. Tänään tekaisin nopean, mutta todella herkullisen herkkusienipastan itselleni.

Ruskistin kevyesti oliiviöljyssä sipulia, chiliä ja tummia herkkusieniä. Heitin sekaan kypsät pastat, pyörittelin ja lisäsin joukkoon raastettua parmesania, suolaa ja pippuria. Olisin vielä silannut kokonaisuuden yrteillä, mutta nyt kotoa löytyi ainoastaan tuoretta timjamia, sitä laitoin varovasti. Koko pastan tekemiseen meni vartti. Ja jälkkäriksi söin vielä ruusunmarjaviilin. Hyvä lounas, parempi loppupäivä!

pian arvon Instagramissa tuon ihanan Iittalan Raami-karahvin ja lasit!

Äsken vielä nappasin muutamia kuvia Iittalan Raami-sarjan karahvista ja laseista. Olen nimittäin laittamassa niistä arvontaa Instagramiin ihan pian. Pysykää siis siellä kuulolla, arvonta tulee pian. Tuo karahvi ja lasit ovat ihan lemppareitani, niin on mahtava kun sain Iittalalta sellaiset arvottavaksi IG:ssä.

Nyt tässä kirjoittelenkin tätä postausta, kello on jo puoli kuusi. Yksi työpäviä kotosalla on taas kulunut. Näiden kaikkien tekemisten ohessa, olen vastaillut muutamiin työmeileihin ja sumplinut kaikenlaisia aikatauluja. Ja tietysti olen myös vastaillut saamiini somekommentteihin, niihin menee aikaa, mutta mielelläni teille vastailen <3

 

 

4 Comments

 1. Eevastiina

  Nämä sekalaiset postaukset on tosi kivoja! Siivouscorneria odotan myös kovasti. Mukavaa viikonloppua sinne Turkuun! 🙂

 2. Anneriitta

  Ihastuttava peikonlehden asettelu! Itse peikonlehden ruukku myös aivan täydellinen, minkä merkkinen onkaan? Mukavaa syksyn jatkoa? -Anne-Riitta

 3. Anne

  Ihana kuulla, kiitos 🙂 Tajusin itsekin tätä tehdessä, että pidän myös lukijana toisilla just tämmöisistä höpinäpostauksista, missä nostetaan arkisia kivoja juttuja. Eli näitä teen siis lisää. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

 4. Anne

  Kiitos, nyt toivon vaan ettei tuo ole liian valoisa paikka sille. Peikonlehti on istutettu Plantagenista ostettuun ruukkuun. Mukavaa syksyn jatkoa myös sinulle <3