Blogissa on maanantai ilman asukuvaa. Sen sijaan katsellaan vaihteeksi taas meidän sänkyä; onhan se aina kuvauksen paikka kun vaihtaa eriväriset lakanat. Minä olen hurahtanut Midnattin lakanoihin ja nyt meillä on niitä kolmet eri väriset. Koska makkarimme on todella yksinkertainen, luo pelkkien lakanoiden vaihtaminen sinne erilaista tunnelmaa. Jokin hempeä kiehtoi ja niinpä vuorasin huonetta roosalla ja terrakotalla.

Miten muuten nyt onkin kylmentynyt yhtäkkiä sisällä niin paljon – tai tietysti on koska aurinko ei enää lämmitä koko päivää. Tässä juurikin hytisen viltissä ja kirjoittelen tätä tekstiä. Haaveilin tänään jostakin karmir-villaisesta oloasusta trikoiden ja t-paidan (lue villapaidan) tilalle. Tokaisin haaveen miehelle ja hän kävi noutamassa minulle lämmintä päälle; eli nyt istun viltissä pukeutuneena ylisuuriin miesten college-pöksyihin ja huppariin. Sellainen kasmir-asun korvike täällä. Mutta kyllä tuolla olkkarissa rapisee siihen malliin, että saan kohta lämmitellä takkatulen äärellä….

Minä niin tykkään tuosta vanhasta Arabian pienestä lautasesta. Siirtelen sitä kotona aina minne sattuu – eli sinne missä tarvitaan ripaus persikkaisen roosaa piristettä. Mietin tänään, että tekee tosi hyvää välillä pöllyyttää omia somistustottumuksia. Viikonloppuna tyhjensin olohuoneesta ja vierashuoneesta kaikki tekstiilit ja muut somisteet pois. Oli tosi kiva koota kokonaisuus uudelleen ihan alusta saakka. Siirtelin myös viherkasveja eri paikkoihin. Jotenkin sitä usein jämähtää tiettyyn kokonaisuuteen liian pitkäksi aikaa. Yritin tehdä saman uudistuksen olohuoneen avohyllyllekin, mutta vaikka kuinka kokeilin, oli minusta alkuperäinen somistus paras, eli se sai jäädä toistaiseksi sellaisekseen.

Viikonloppuna olen myös taas ahkerasti päivittänyt IG Storyja. Olen usein viikonloppuisin yksin kotona, kun toisella on töitä. Silloin minusta on tosi mukavaa päivitellä tekemisiä seuraajille ja jutella sitä kautta teidän kanssa.

seuraa minua Instagramissa: @anne_muotimielessa

Touhuillessani mietin myös, että nykyään tulee tosi vähän vaan loikoiltua ja lueskeltua. Pitää oikein pakottaa itsensä pysähtymään. Itse en ole koskaan ollut mikään harrastajatyyppi. Nuorena kokeilin vähän kaikenlaista, mutta en vaan kertakaikkiaan löytänyt mitään itseä kiinnostavaa harrastusta. Voisiko sitä sanoa, että sisustaminen ja koti on aina olleet omia harrastuksia. Harrastamisessa kuitenkin on pointtina se, että toteuttaa itseään siinä mikä tuntuu hyvältä. No minusta kotiympäristöstä huolehtiminen tuntuu hyvältä. Siinä on vaan se huono puoli, että se harrastus on koko ajan tuossa saatavilla ja esillä.

minusta kotiympäristöstä huolehtiminen tuntuu hyvältä ja rentouttaa

Olen viikonloppunakin tehnyt vähän työjuttuja ja tänään on ollut jänskä päivä noin muuten. Huomenna köytän taas itseni työhuoneeseen – onneksi työpöydällä on mukavaa tehtävää. Ja ne asukuvatkin pitäisi ottaa, haluan kuitenkin jakaa täällä blogissa vaihtelevaa sisältöä ja nyt on seuraavaksi aika puhua vaikka vaatteista.

Mukavaa viikkoa!

 

Comments are closed.