*postaus sisältää testiin saatuja Mádaran tuotteita

Minun tavallinen arkipäivän lookkini on tällainen – mukava neule ja neutraali meikki, hiukset rennosti auki ja suolasuihkeella silattuna luonnollisille laineille. Enimmäkseen työskentelen kotona, mutta mielelläni aloitan silti päivän siistiytymällä ja kevyellä meikillä. Ei ole yksi tai kaksikaan kertaa, kun yhtäkkiä on tullut jokin työhön tai muuhun asioimiseen tarvittava meno ja on mukava kun on lähtövalmiina. Lisäksi väsyisin siihen, että tujottaisin päivästä toiseen meikitöntä nassua, joten vaikka kukaan ulkopuolinen ei ole näkemässä, ehostan jo itsenikin takia.

Kosmetiikan suhteen olen kallistunut vahvasti luonnonkosmetiikan puolelle, kuten tiedättekin. Toki en ole tässä ihan ehdoton, etenkään meikkipussilla. Olin kuitenkin erittäin iloinen, että Mádara, eräs ihonhoitotuotteideni lempibrändeistä, julkaisi myös meikkisarjan. Sarja on täysin vegaaninen ja luonnonkosmetiikkasertifioitu. Koska en kaipaa ylimääräisiä tuotteita kaappiin, oli ihana sattuma, että meikkiarsenaalini kaipasi juuri nyt uutta värivoidetta ja peitevoidetta. Niinpä ilolla otin testiin nämä uutukaiset Mádaralta. Lisäksi etsin aina täydellistä kulmakarvaväriä…

Olen nyt testaillut tuotteita hetkisen ja ajattelin jakaa kokemuksia niistä teillekin, koska tiedän että moni teistäkin suosii mielellään luonnonkosmetiikkaa ja on uteliaana odottanut Mádaran uutuuksia. Lisäksi kerron muutaman meikkaamiseen liittyvän vinkin, jotka olen poiminut omiin rutiineihini ihan viime aikoina. Olen nimittäin löytänyt muutaman kauneusaiheisen sometilin, joita seuraan ja opettelen uusia tekniikoita meikin tekoon. Lopussa vinkkaan teille suosikkitilini.

Mádara Skin Equal -värivoide

Soft Glow -meikkivoide kieltämättä tekee juuri lupaamansa ilmavan kuulauden, jonka läpi oma iho näkyy, mutta huomattavasti tasaisempana ja heleämpänä. Omassa ihossani on kasvojen keskiosassa couperosaa, johon kaipaan erityisesti peittoa. Pidän kuitenkin suhteellisen raikkaasta meikkipohjasta, joten en halua peittää ihoa liialla pakkelikerroksella. Juuri tällaiseen lopputulokseen pääsin tämän meikkivoiteen avulla, en voi kun lämpimästi suositella. Iän myötä on kauniimpaa mitä ohuemmin ihon tasoittaa. Voiteesta on useita sävyjä, joista minulla on Rose Ivory 30.

Vinkki värivoiteen levittämiseen:

Ei ole ihan yhdentekevää miten meikkivoiteen iholleen levittää. Minä olen omaksunut uuden kevyen tavan taputella värivoide iholle. On ihan sama käyttääkö sormia, sivellintä vai beautyblenderiä, avainsana on kevyt hellä painelu. Ennen levittelin aineen liian surella voimalla ja vetomaisilla liikkeillä. Nyt kun löysin tämän kevyen taputteluvinkin, tulee ihon pinnasta huomattavasti kauniimpi. Kannattaa kokeilla.

Mádara The Concealer:

Koska käytän silmälaseja, minun silmänympärykseni ovat erityisen ongelmalliset. Paitsi, että silmälasit tekevät varjoja ja painaumia silmien ympärille, linssini myös suurentavat ihon yksityiskohtia. Tarvitsen peitevoidetta, mutta mielellään sellaista joka ei näytä kuivalta ja raskaalta. Koska minulla on myös ryppyjä silmien ympärillä, peitevoiteen tulee olla kevyt ja kosteuttava.  Mádaran Luminous Perfectin Concealer -tuote toimi minulla erittäin hyvin. Tästä olen erityisen innoissani, sillä olen kokeillut lukemattoman määrän peitevoiteita, enkä ole koskaan löytänyt itselleni aivan täydellistä. Nyt ollaan hyvin lähellä. Tästäkin tuotteesta löytyy useita sävyjä, minulla on Latte25.

Vinkki peiteaineen käyttöön:

Levitä peiteainetippoja iholle ja taputtele kevyesti aine paikoilleen – älä vedä tai ole kovakourainen. Tässä pätee sama tapa kuin värivoiteessa. Kerrosta mielummin useita ohuita kerroksia kuin yksi paksu, eli aloita pienellä määrällä. Joskus laitan peitevoiteen kämmenselälle ja levitän siitä siveltimen avulla sitä silmien sisänurkkiin ja muihin täsmäkohtiin, näin saa täsmällisen kohdistuksen tarvittavalle alueelle.

Mádara Brow Pomade:

Ah, kulmakarvat, tuo kasvojen tärkein elementti meikissä. Miten monta kertaa olen tämänkin yksityiskohdan kanssa taistellut. Olen joskus nyppinyt kulmani liian ohuiksi, eivätkä ne enää kasva takaisin. Jos meikistä puhutaan, minulla on kaksi kohtaa joiden korostusta en jätä tekemättä, ne ovat kulmakarvat ja poskipuna. Opettelen jatkuvasti paremmaksi kulmakarvojen korostajaksi. Sen takia kokeilin enemmän kuin innoissani Mádaran Brow Pomadea. Tähän tarvitaan pensseli ja nyt olen käyttänyt levittämiseen vanhaa pestyä luomiväripensseliä, mutta aion ostaa vielä tarkoitukseen paremmin sopivan kulmakarvapensselin. Tämä tuote on ihan mahtava, helpompi saada siisti ja luonnollinen tulos kuin kulmakarvakynällä. Itse ainakin joudun usein lisäämään väriä karvojen väleihin, kun niihin tulee koloja – tällä se sujuu kätevämmin mitä kynällä. Pensselistä riippuu myös paljon minkälaista jälkeä tulee. Väri on aika tujua, joten kannattaa käyttää pensseli kämmenselän kautta ennen kuin levittää sen kulmakarvoihin. Minulla on tästä väri Smoky Blonde 10.

Vinkki kulmakarvavärin levittämiseen:

Lisää väriä pikku hiljaa kerrostamalla. Vältä liian teräviä reunoja, jos haluat luonnollisen lopputuloksen. Harjaa lopuksi karvat, se myös pehmentää väriä.

Niin ja lupasin kertoa ihan lempparitilini, jota seuraan meikkiasioissa – se on Ali Andreea , tuo on hänen YouTube-kanava ja IG:ssä löytyy @aliandreeamakeup. Paitsi että hän on taitava meikkaamaan, niin muutenkin on todella miellyttävä kuunnella hänen jutujaan, jos haluat oppia lisää meikkijutuista niin suosittelen kurkkaamaan, vaikka itsekin käytän ennemmin huomaamatonta meikkaustyyliä, on näistä neuvoista apua hurjasti. Kiitos tästä vinkkauksesta kuuluu ystävälleni Henriikalle, joka on myös loistava meikkiasioissa ja myös antanut tosi hyviä neuvoja minulle.

Ja hei, katsokaa ainakin tämä video, jossa Andreea demonstroi eron ”oikein” ja ”väärin” tehtyyn meikkiin, ei uskosi että molemmat puolet on tehty samoilla tuotteilla:

 

Comments are closed.