”kaupallinen yhteistyö Vallila

Yhtenä päivänä tyhjensin meidän olohuoneen tekstiileistä ja pienesineistä. Yhteistyössä Vallilan kanssa stailasin olkkariin hillityn luonnonläheisen tunnelman. Joskus on tosi virkistävää riisua huoneesta kaikki pois ja rakentaa tunnelmaa uudelleen alusta saakka. Isoimman muutoksen sain aikaan vaihtamalla lattialle normaalisti työhuoneessa olevan Vallilan maton ja kokeilemalla vanhaa sohvapöytää tilassa normaalisti olevan puisen sohvapöydän sijaan. Minua inspiroi luonnonläheiset materiaalit ja harmoninen värimaailma.

Moni varmasti mieltää Vallilan kokoelmat väri- ja kuviokylläsisiksi. Vallila aloitti aikanaan näyttävillä printtikankailla ja se on toki yrityksen ydin. Mutta valikoimista löytyy myös hillitymmistä sisustustuotteista pitäville ihania vaihtoehtoja. Sain valita itselleni syyskokoelmasta muutamia tuotteita ja näissä kuvissa näette mihin valintoihin päädyin.

Kaipasin mattoa työhuoneeseen ja olen aina tykännyt luonnonmateriaaleista ja rouheista pinnoista. Ihastuin heti Natura-mattoon, joka on juuttia ja puuvillaa. Tässä on luonnonväristä juuttia ja harmaan sävyistä puuvillakudosta. Yhdistelmä on kivan elävä ja silti neutraali. Nyt kun matto on ollut meillä käytössä parisen kuukautta, voin lämpimästi suositella sitä myös tunnultaan. Aina kun tämä matto on näkynyt Instagramissani, olen saanut siitä kyselyitä, eikä ihme, se on todella kaunis.

Toinen aivan superlempparini on Halaus-torkkupeitto. Peitto on kaksinkertainen ja siksi ihanan valuva ja raskas. Mietin kauan valitsenko beigen vai harmaan, mutta juuri nyt pidän erityisen paljon pehmeistä lämpimistä sävyistä, enkä siis voinut vastustaa tuota beigeä sävyä. Materiaali on puuvillaa ja joukossa hitusen kierrätyspolyesteriä. Minusta tuntuu että pelkästään tämä torkkupeitto toi olohuoneeseen häivähdyksen pehmeyttä.

 

 

koristetyynyissä on parasta valita sellaiset jotka eivät ihan täydellisesti sovi yhteen

Peiton kaveriksi valikoin sohvalle vielä pari tyynyä. Olen aina ollut sitä mieltä, että koristetyynyissä on parasta valita sellaiset jotka eivät ihan täydellisesti sovi yhteen. Usein sisustukset ovat liiankin harmonisia ja koristetyynyt ovat se pieni ripaus rohkeutta ja uskallusta. Eivät hallitse liikaa huoneessa, mutta antavat tilaan juuri sen tarvittavan wau-efektin. Ja katsokaa nyt, kaksi erilaista tyynyä, silti täydelliset yhdessä.

Beige Lotta-neuletyyny on unelmaisen pehmoista puuvillaneulosta ja siinä on vielä puuvillainen vuoraus. Pehmeä on myös tyynyn sävy, se antaa lempeää harmoniaa vieressä nojailevalle räväkälle Kutikula-tyynylle – vitsit miten tykkään sen syksyisen rehevästä värimaailmasta. Ja vaikka huoneessa ei ole mitään noista näyttävistä sävyistä, se terästää haalean pehmeän kokonaisuuden. Näissä tyynyissä on sisätyynykin mukana, mutta itse vaihdoin vanutyynyn tilalle untuvasisätyynyt, näin tyynyihin tuli vielä astetta ylellisempi fiilis. (Huomasin että tuo Lotta-tyyny on nyt vain 15 € tuolla Vallilan verkkokaupassa)

Minun täytyi välillä taas hätyytellä innokkaita kuvausassistentteja pysyttelemään pois setupista, mutta eihän se tietenkään ihan onnistunut. Omat haasteensa kuviin toi myös vaihtelevat valo-olosuhteet, välillä oli aurinkoista, välillä hämärää ja toisina hetkinä sinisen heleää. Niinhän se kotona päiväsaikaan menee. Siksi on hyvä myös muistaa sisustuksessa, että värit näyttävät eri aikoina ihan eri sävyisiltä.

Olipa aika kiva kokeilla olohuoneeseen erilaista somistusta. Nyt matto on palautettu paikalleen työhuoneeseen ja tuon sohvapöydän annoin pitkäaikaiseen lainaan ystävälleni. Omituinen sohvapöytäasetelmakin on purettu. Mutta torkkupeitto ja tyynyt ovat edelleen paikallaan tuolla sohvalla. Tuo on nyt ihan lempikomboni.

Comments are closed.