Lauantai on hyvä päivä tehdä kertaus menneestä viikosta. Olen kyyhöttänyt tässä tietokoneella viltissä nyt parisen tuntia, käsitellen kuvia ja lukien blogeja. Minä tykkään edelleenkin lukea omia suosikkiblogejani, niihin palaan säännöllisesti. Sitten toisina hetkinä saatan selailla satunnaisesti lukemiani blogeja, välillä joutuu oikein muistelemaan mitä niitä olikaan, kun en selaa minkään listan kautta näitä. Toki facebookin ja IG:n linkkausten kautta tulee piipahdettua useissa blogeissa, joihin muuten ei muistaisi mennä. Miten te muuten tulette tänne – olisi kiva tietää.

Palataanpa aiheeseen, eli viikon tapahtumiin. Tämä viikko oli kivan touhukas. Tuo ensimmäinen kuva on sunnuntailta, jolloin työviikkoni alkoi. Kuvattiin Marimekolle IG-kamppis ja oli tosi hauskaa. Ihana asu oli minulla vain kuvauslainassa ja arvatkaa vaan himoitsenko noita ihania nahkahousuja ja muhkeaa villapaitaa kaulahuiveineen. Tähän muuten palaan vielä, ensi viikolla Instagramiini on tulossa arvonta, jossa voi voittaa tuommoisen ihanan Marimekon Ugusta Kivet -huivin – pysykää kuulolla.

Poimin tähän postaukseen sekalaisia kuvia kännykästäni.

Maanantaina molemmilla meillä oli yhteinen vapaapäivä ja touhuttiin kotosalla. Vaihdoin olohuoneessa hieman kalusteita, vein tuossa aiemmin olleet Ikean nojatuolit työhuoneeseen ja siirsin tilalle takan edessä olleen Bertoia-tuolin ja vierashuoneesta Muuton Cover-tuolin. Minusta tuntuu että tämä raikasti tosi paljon näkymiä. Onko se sitten vaihtelua, vai tuliko tuosta parempi. Värisävyt ainakin natsaavat nyt paremmin yksiin. Tuolien mukavuudessa ehkä hitusen hävittiin, niin meidän kuin korienkin mielestä. Haaveilen uudesta verhoillusta nojatuolista, mutta ei viitsi sitä nyt hankkia tähän kotiin, seuraavaan sitten. Mutta tuon valkoisen perussohvan pariksi sopisi ihanasti joku tällainen nojatuoli. Mielellään ovelassa lämpimässä sävyssä. Todellisuudessa uskon että nojatuolista tullaan aikanaan käymään pieni neuvottelu täällä kotona, koska tämä tuoli kiinnostaa enemmän toista osapuolta. No, kunhan päästään sinne nojatuolinhankinta-asteelle, niin varmasti molemmille mieluinen löytyy.

Vaihdoin olohuoneessa hieman kalusteita, nyt tilasta tuli raikkaampi

Tällä viikolla olen viettänyt poikkeuksellisen paljon aikaa koirien kanssa, heillä on ollut erityisen kova hellyydenkaipuu. Eilen juhlittiin yhdessä Eläintenpäivää, saivat rapsutuksia, pusuja, herkkuja ja metsälenkin. Heidän lempipaikka löytyy sohvannurkasta, mahdollisimman monella viltillä silattuna. Kuvassa muuten pilkistää Vallilan ihastuttava torkkupeitto ja tyyny, niiden pariin palataan pian. Tarkoitus on stailata näillä olkkarissa ja laittaa tänne kuvia. Ihana pitkästä aikaa tehdä kotona joku stailausjuttu.

#SIIVOUSCORNER

Viikon jännittävin juttu oli Siivouscorner, josta kirjoitin edellisessä postauksessa. Nyt se on potkaistu käyntiin ja lisätty Instagramin videoiden kohokohtiin, josta siivousjuttuja pääsee katselemaan. Sain aivan älyttömän paljon viestejä, joihin vastailin sohvannurkassa niska jumittuen, niin että piti lopulta mennä pötkölle potemaan päätepäänsärkyä. Mutta viestit ja corner olivat ehdottomasti pienen päänsäryn arvoisia. Mahtava miten onnistuin innostamaan teitä kotihommiin ja en malta odottaa että pääsen vauhtiin tulevissa ”jaksoissa”. Homma niin sanotusti elää.

Aloin jo alkuviikosta odottaa perjantaita, koska oli kansallinen korvapuustipäivä! Ei ole yksi kerta kun on Maijan kanssa jahdattu täydellistä korvapuustia täältä Turusta. Ihan parasta en eilen onnistunut nappaamaan, mutta lähikaupan irtohyllystä löytyi ihan tarpeeksi hyvä, söin eilen yhden ja nyt aamulla toisen. Ja meidän piti kokeilla Stellan ja Jarnon huikeita puustivohveleita, mutta ei vielä jaksettu. Ehtiihän sitä, kuulostaa superherkulliselta, testasitteko jo?

Eilen olin asiakkaani luona viimeistelemässä hänen vierashuoneen muutosta. Tällaiset päivät on parhaita, kun pääsee viemään loppuun jonkun suunnitelman ja näkee lopulta valmiin kokonaisuuden. Huoneesta tuli aivan ihana ja olimme molemmat innoissamme – asiakas ja minä. Teen tästä vielä erikseen blogiin koosteen, missä näette ennen ja jälkeen kuvat.

Tänään lauantaina on tarkoitus ottaa vähän rennommin, illalla mennään kaupunkiin ystävien kanssa ja huomisillalle saadaan kotiin vieraita. Viikonlopustakin on tulossa vauhdikas, ihanaa.

 

– seuraa minua myös Instagramissa @anne_muotimielessa

4 Comments

 1. Hei! Kivan näköistä teillä. Mikä väri on tuossa olohuoneen (sohva)seinässä, on tosi kaunis?

 2. Anne

  Hei kiitos 🙂 Seinän sävy on NCS S 2005-Y tämä on ehdottomasti meidän kysytyin seinäväri. Tykkään siitä kyllä hurjan paljon.

 3. Ihana tuo Marimekon neule ja muutenkin makea asu. Teillä on niin nättiä . Itellä vähän nyt tökkinyt kotona sisustaminen, enemmän nyt yritän karsia ja laittaa tavaraa kiertoon. Odotan kevättä ja alotettais vihdoin ja viimein keittiöremontti sekä lattiat menee vaihtoon.
  Blogiasi yleensä luen oman blogini kautta eli ketä blogeja seuraan, myös instagramin kautta saatan mennä suoraan.

  Ihanaa viikkoa sinne<3 Mie jatkan kohta taas tätä tavaroiden karsimista, perjantaina alkaa kirppispöytä 🙂

 4. Anne

  Tuo neule on niin näyttävä ja upea! Ja kiitos 🙂 Minäkin odotan jo seuraavaa kotia, vaikka kyllä tässäkin ihan viihtyy. Suunnitteilla on tännekkin pieniä uudistuksia, koska miksi ei. Teille tulee aivan ihana keittiö. Ja parasta on kun saa karsinnan tehtyä, sitten on ihan että miksen tehnyt tätä aiemmin.

  Mukava kuulla miten seuraat blogiani. Ihanaa viikkoa myös sinulle <3