*kuvien neulepaita saatu PURA Finland

Nyt jos koskaan kannattaa inventoida villapaitapinot kaapista. Itsehän elän villapaidoissa noin kymmenen kuukautta vuodesta, joten niitä on mieluusti oltava kaapissa kunnollinen pino. Koska rakastan erityisen palavasti neuleita, hankin joka syksy muutamia uusia neuleita. Tämän kuvien jättineulepaidan sain valita kotimaisen PURAN valikoimista. Emmin kauan minkä ihanan neuleen valitsen heidän valikoimistaan, mutta lopulta ihastuin eniten tähän ylisuureen rentoon pooloneuleeseen.

Visioin heti, että yhdistän juuri tämän neulepaidan kanssa kapeat farkut ja uudet Vagabond-bootsini. Minusta tuo kombinaatio näyttääkin tosi kivalta. Asuun sopisi farkkujen sijaan myös esimerkiksi neulelegginsit, villapaita on ihan minimekon mittainen minun päälläni. Myös lyhyt hame on kiva tällaisen tunikamaisen neulepaidan parina.

Olen taittanut poolokauluksen sisälle päin. Se toimii vaihteeksi hyvin tälläkin tavalla käännettynä.

Tämä neulepaita on todella väljää mallia, sen kuuluukin olla rennon ylisuuri. Minulla on paidasta koko XS – jos mielit tilaavasi tällaisen niin suosittelen ottamaan normaalia kokoasi pienemmän, paitsi jos rakastat ylisuuria villapaitoja kuten minä. Neuleen materiaali on ihanan pehmoista ohutta villaa. Voisin kuvitella, että tämä materiaali on täydellinen esimerkiksi työvaatteena – hengittävä, lämmin, muttei liian kuuma.

Arvostan sitä että PURAN neuleet valmistetaan Suomessa. Se on tänä päivänä aika harvinaista, monen muun kotimaisen brändin tuotteet suunnitellaan kotimaassa, mutta valmistus on siirtynyt ulkomaille.

Korkeat kinokset, tarunomaiset järvet, rosoiset kalliot ja taideteosta muistuttavat metsät. Suomen luonto on pelkistettyä, puhdasta ja ainutlaatuisen ihmeellistä, mistä me inspiroidumme kerta toisensa jälkeen. Me olemme PURA Finland, laatua ja luontoa rakastava vaatebrändi. Meille on merkityksellistä saada työskennellä yhteistyössä paikallisten, alansa parhaiden ammattilaisten avulla. Siksi valmistamme tuotteemme vastuullisesti kotimaassamme, lähellä sinua. 

 

Nyt on ehkä ihanin vuodenaika kuvata asukuvia. Rentouduimme Vartiovuoren puistossa ihastelemassa vanhojen talojen ympäröimää vanhaa puistoa. Täällä ruskan sävyjä vielä korostaa viereisten upeiden talojen värit, jotka mukailevat kellastuneiden lehtien sävymaailmoja. Huokailen joka kerta täällä ihastuksesta ja mietin, miten pakahduttavan kaunista aikaa syksyn väriloisto onkaan. Kuvauspäivänä oli harmaan kosteaa, samalla heleää. Ilma oli lämpöinen, ilman takkia tarkeni hyvin hyppelehtiä lehtikasojen seassa.

Kyselin muuten Instagramissa aiemmin mielipiteitä bootseista. Minä olen jotenkin tosi ihastunut niihin, se on sellainen hassu juju muuten niin hillityssä asussa. Ymmärrän kyllä, että toisille bootsit ovat täysin nou nou. Kumpaan kategoriaan sinä kuulut?

Keksin viikonloppuna, että voisin esitellä kaikki tällä hetkellä kaapissani olevat neulepaidat. Niitä on nimittäin tosiaan mukava pino. Kaikki ovat omalla tavallaan erilaisia, ainakin minun mielestäni. Neuleissa minulla on oikeastaan kaksi kategoriaa; yksinkertaiset ja hillityt perusneuleet sekä näyttävät statement-neuleet. Molempia tarvitaan.

Ihanaa syksyistä viikkoa!

Comments are closed.