”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Bio-Oil

Olen jokin aika sitten oivaltanut, että saadakseni jotakin uutta rutiinia säännölliseen käyttöön, tarvitsen rytmin. Päätin joskus kauan sitten, että alan huolehtia itsestäni paremmin. Noh, jotkin tavoitteet ovat täyttyneet ja jotkut eivät niinkään. En vaan ole vieläkään oppinut nauttimaan liikunnan iloista, siihen tarvitaan rytmin lisäksi myös vielä suurempi motivaatio.

Sen sijaan olen onnistunut parantamaan ruokailutottumuksiani; vähentänyt sokeria ja lihaa sekä alkanut syödä terveellisemmin. Tässä rytmillä on erittäin suuri merkitys – kun pidän kiinni säännöllisistä ateriarytmeistäni, eli aamiaisesta, lounaasta, päivällisestä ja iltapalasta, en koe kapaavani läheskään niin paljon ylimääräisiä makeita nameja. Uskon tällä säännöllisellä ja terveellisemmällä ruokatottumuksella olleen osansa myös siihen, että voin paljon energisemmin tänä syksynä kuin miesmuistiin.

Hyvin olen suoriutunut myös kuivan ihoni hoidosta. Olen kertonut teille ennenkin, että erityisesti vartalon ihoni on ollut huolimattomalla hoidolla. Yleensä olen jaksanut satsata siihen kesällä kun iho näkyy kevyemmin pukeutuessa, mutta kummasti syksyn sukkauhousukauden alkaessa olen aina laistanut vartalon ihosta huolehtimisen. Atooppisen herkän ihon omaavalle se on tarkoittanut näin pakkasten tullen viimeistään kutinaa ja hilseilyä.

Mutta tiedättekö mitä, jo keväällä alkanut tsemppi myös vartalon ihon hoidon panostukseen on tuottanut tulosta. Olen käyttäny vartalolle sekä Bio-Oilin öljyä että juuri nyt markkinoille saapunutta uutta Bio-Oil Geelivoidetta. Sain uuttuutta testiin jo keväällä ja olen sitä siitä saakka käyttänyt.

Tiesin että minulla on intoa selvitä talvikaudesta ilman ihon hilseilyä ja kutitusta, niinpä olen luonut itselleni rytmin myös vartalonhoitorutiineihin. Siinä missä kesällä panostin ihon hellimiseen aamulla, koska edessä oli päivä ulkona auringossa, panostan nyt enemmän iltarutiineihin.

Itselleni on aina toiminut paremmin käydä iltaisin suihkussa. Olen se tyyppi, joka joutuu tsemppaamaan jo suihkulta pyyhkeelle menemistä, koska siinä tulee kylmä. Niinpä aamupöppörössä ei houkuta tuollainen kokemus. Iltaisin on sen sijaan ihana mennä suihkuun pesemään päivän pölyt ja huolehtia samalla kokonaisvaltaisesta ihonhoitorutiinista.

Olen se tyyppi, joka joutuu tsemppaamaan jo suihkulta pyyhkeelle menemistä, koska siinä tulee kylmä

Tiesin että minulla on intoa selvitä talvikaudesta ilman ihon hilseilyä ja kutitusta, niinpä olen luonut itselleni rytmin myös vartalonhoitorutiineihin

Voin kertoa, että sillä on merkitystä jaksaako panostaa ihon ravitsemiseen. Nykyään olen ottanut tavakseni rasvata iho huolella iltaisin; käytän Bio-Oilin Geelivoidetta, joka on nimenomaan suunniteltu kuivalle iholle. Se on erityisen hyvin levittyvää ja annostelussa pienikin määrä riittää hyvin. Levitän sitä mieluusti kuitenkin reilulla kädellä, sillä geeli imeytyy todella nopeasti eikä se tuki ihohuokosia, että voi pujahtaa kylpytakin uumeniin saman tien. Minulla on normaalisti tähän aikaan vuodesta superkuiva ja kutiseva iho – etenkin vyötärön seudulla ja jaloissa. Nyt voin rehellisesti sanoa, että tätä ongelmaa ei ole ollut. Rakastan myös sitä tunnetta jonka tämä geelivoide iholle tekee. Pinta ei tunnu rasvatulta, vaan terveeltä ja hyvinvoivalta.

Bio-Oililla kehiteltiin todella pitkään oikeanlaista geelikoostumusta. Yleensä voiteet ovat vesipohjaisia, mutta tässä huomaa heti ihanan öljyisen vaikutuksen kun sivelee geeliä iholle. Bio-Oil geelivoiteessa on nimittäin vettä vain 3 %, pääosa pohjasta on öljyä, lisäksi siihen on lisätty mm. ravitsevaa sheavoita, ihoa pehmentävää ureaa , rauhoittavaa B3-vitamiinia sekä kosteuttavaa glyseriiniä . Geeli muodostaa suojaavan kalvon ihon pinnalle, näin ihon kosteus ei pääse haihtumaan. Jännä yksityiskohta on myös geelin tuntuma, koska se on öljypohjainen (eikä vesipohjainen kuten useimmat voiteet), tuntuu se iholla heti lämpimältä. Tuoksukin on tuttu ja miellyttävä Bio Oil -öljystä.

Olen aivan innoissani siitä että iho on kaunis ja se ei kutise tai hilseile.

Simppelin pakkaussuunnittelun ystävänä on pakko antaa pisteet myös selkeästä ja toimivasta pakkausdesignista. Bio-Oil Geeliä myydän kahdessa eri kokoisessa purkissa 100 ml (12,90 €) ja 200 ml (20,80 €). Pienempi koko on todella kätevä ottaa mukaan vaikka salille tai matkoille, missä nyt liikkukaan. Mukavaa on myös kohtuullinen hinta.

Alekoodi

Minulla on teille alekoodi, jolla saatte Yliopiston Apteekista -20% alennusta Bio-Oil Geelistä, mikäli teitä kiinnostaa testata miten se auttaa talvisen ihon kuivuuteen. Itse ainakin suosittelen kokeilemaan, olen aivan innoissani tästä voiteesta – tai oikeastaan siitä että iho on kaunis ja se ei kutise tai hilseile.

Koodilla ANNE20 saatte Yliopiston Apteekin verkkokaupasta -20% Bio-Oil Geelistä – koodi on voimassa 14. – 21.11.2019.

 

Comments are closed.