*postaus sisältää saatuja tuotteita ja linkin kaupalliseen yhteistyöjuttuun –kaupallinen yhteistyö Bio-Oil

Joskus vielä blogipostaukset syntyy ihan hetkessä ja intuitiolla – minusta se on aika kivaa. Useimmin nimittäin olen pohdiskellut ja suunnitellut mitä minäkin päivänä tänne tekisin. Mutta toisinaan tällaiset hetimiten toteutetut jutut on kivoja. Nimittäin menin keittiöön keittämään päiväteet itselleni ja sain idiksen; että haluan näyttää teille muutaman kivan jutun täällä blogissa. Se on se marraskuu ja pimeä arkinen päivä – silloin tekee mieli piristystä.

Hyvät lehdet

Kirjoitin juuri sisustuslehdistä Eri maiden sisustustyylien inspiraatiot – postauksessani. Siihen miten olen lukenut todella ison määrän sisustuslehtiä. Nykyään kuitenkin ostan lehtiä vähemmän, tietysti koska on some ja netti. Mutta mielestäni paperisessa lehdessä on edelleen se oma viehätys, valitsen vaan hitusen huolellisemmin mitä luen. Viime viikolla ostin uuden Ark Journalin ja Recidencen – molemmat olivat oikein hyvät numerot. On ollut ihana köllötellä viikonloppuna sohvalla ja lueskella lehtiä. Taisin jotain inspiksiä vilautella Storyissakin näistä. Tuli kyselyitä että oliko nää numerot hyviä – musta oli.

Pieniä huomioita näistä lehdistä:

  • puuterisen beiget/luonnonvalkoiset tilat
  • ”läikkyseinät” -enpä olisi uskonut että ihastelen beigen sävyisiä läikkyseiniä mutta näyttää ihanalta oikeassa paikassa
  • betonilattiat, sellaisesta haaveilen seuraavaan kotiin mahdollisesti (ihastelen aina Villa Fregatin lattiaa)
  • ruukkuvalaisimet – oi että, olisko tätäkään uskonut, mutta ne näyttää virkistävän pehmeiltä ja anonyymeiltä kaiken design-valaisin ähkyn jälkeen
  • tumma puu, kaunista mutta ei sittenkään oma juttu, ei viime kierroksella eikä nytkään – mutta ihailen toisilla
  • keramiikka asetelmissa

Tehokas kosmetiikka

En ole varmasti koskaan hoitanut ihoani näin hyvin kuin nykyään – ja olen aina hoitanut sitä tosi hyvin. Nykyään laadukasta ja innovatiivista kosmetiikkaa on tarjolla hurjan paljon. Viimeksi tuskailin mitä kokeilisin erittäin haasteelliselle silmänympärysiholleni, se tuppaa kuivumaan, iho on ohut, turvottaa, musta silmänaluset ja enemmän ryppyjä kun ikä sallii. Onnekseni sain juuri testiin Mádaralta uusia silmänympärystuotteita*saatuja silmänympärysseerumin ja silmänympärysnaamion. Olen nyt testaillut näitä jonkin aikaa, sillä ajattelin että testaan ennen kuin hehkutan. On toiminut, huomaan selvästi että turvotus on pienentynyt ja iho ei ole niin kuiva silmien ympärillä. Sellainen pieni huomio tuosta seerumin pipettipullosta – siinä on niin pieni suuaukko, että seerumia tulee helposti liikaa, joten kannattaa vetää se pipetti varovasti ulos pullosta.

Olen myös kirjoittanut teille Bio-Oilin uudesta Geelivoiteesta. Siitä olen myös aidosti innoissani, vartalon iho voi todella hyvin, enkä osaisi talvikautena enää olla ilman tätä. Laitoin juuri Instagramiin arvonnan, jossa voi voittaa itselleen Bio-Oil -paketin!

Muistutan myös tästä:

Koodilla ANNE20 saatte Yliopiston Apteekin verkkokaupasta -20% Bio-Oil Geelistä – koodi on voimassa 14. – 21.11.2019.

Itse tehdyt juustokeksit

Viikonloppuna kokeiltiin leipoa itse juustokeksejä. Ne on sellaisenaankin ihanan suolaisia ja maistuvia. Juustokeksit on myös tosi helppo leipoa, aineet vain sekoitellaan yhteen, kieritellään pötköksi, leikataan kiekoiksi ja paistetaan. Käytettiin tätä Helpot juustokeksit -ohjetta.

Hyvä tee

Syksyn tullen minusta tulee oikea teen lipittäjä. Tällä hetkellä suosikeitani on Clipperin Piparminttutee ja Kamomillatee. Juon piparminttua yleensä päivisin ja sitten illalla kamomillateetä. Tämä tee on niin maistuvaa ja hyvää, ettei se kaipaa mitään lisukkeita – siis hunajaa. Lueskelin erilaisten yrittien vaikutuksista, etenkin kamomilla kolahti: se rentouttaa, auttaa vatsavaivoihin, kolesteroliin, ihoon… Näin ainakin luin esim. tästä. Oletteko te huomanneet yrttien vaikutuksia?

Marraskuu näyttää itselläni oikeasti olevan aikamoinen hemmottelun kuukausi, sehän sopii!

2 Comments

  1. Ihana spontaani postaus, fiilis välittyy tännekin 🙂 Tämä marraskuu ei tosiaan ole tuntunut niin marraskuiselta 😀

  2. Anne

    Oi miten kiva kuulla, just kiva jos se välittyi – näitä pitäisi muistaa tehdä enemmän. Ja samaa mieltä, tämä marraskuu ei ole tuntunut ollenkaan ankealta marraskuulta 🙂